AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sharks
Igen, ez már sajnos a "reális" érték. <#whatever>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

arty
ár-teljesitmény-kompatibilitás kérdése lesz...

Forza.

balint1111
Köszönöm a válaszotokat😄
Lesz ennek jövõje amit az nvidia tervez ezekkel a procikkal?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

arty
én kedvelem, mert próbából szoktam magamat kínozni velük, csak az idegeim nembírják 😊

Forza.

pxxl
igaz, tegnap megnéztem, és csak 13-15-20 fps van fullhd, és csúcs minden beállításnál. <#papakacsint> (kártya OC profilban, proci alapon)

All hail the double x!

kifli
nvidia büszkén villog, hogy az arm nyílt platform, x86-al szemben (érdekes a videokariknál nem a nyílt cuccokat helyezik elõtérbe, cuda...)
Solten
Amint irtak egy CPU, ilyen tipusu proci talalhato pl. az ajfonban, galaxi s-ben, ajpadban, ajpodban, kulonfele tabletekben, egyeb okostelefonokban es egyeb divatkutyukben.

Saor Alba

Solten

Saor Alba

Solten
"Szerintem az egyik legjobb PC-s játék az utóbbi években"

<#eljen>

Saor Alba

kifli
pda-k ban, és hasonlókban található proceszorok architektúrája, pc-nél ez x86, x64
pxxl

All hail the double x!

Armagedown
jobb lett volna ha inkább megkapja az x86 licenszet

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Véleményem: Dead Space ISTEN JÁTÉK!! És kész.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

balint1111

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

KranaZoli
Itt arról van szó, hogy aki kedveli a horror ill. horror típusú game-eket, a többségnek nagyon bejött a game. Az irányítást ill. a brutál méretû karaktert elõször Én sem tudtam hova tenni, hogy mi a rák is akar ez lenni. Mert ha TPS, akkor abból ritka szar. 😊

Azonban a játékélmény, a hangok, a látvány az szerintem mindezt kárpótolta és feledtetni tudta. Dead Space kecci jó játék volt. Feltettem a BF:BD2-õt, másodszorra, de Számomra annyira illúzió romboló, hogy lekaszálsz xy db ellenfelet és nemhogy vér nincs a pályákon, de a hullák is huss eltûnnek egy idõ után. Ez mi a pöcs?! Dobok egy gránátot, a ház robban (végre!), de a karakter az csak odébb repül x méterrel. 😞 Én ezt már keggyetlen módon unom és szánalmasnak tartom. Ezért is volt pl. Számomra akkora flash ez a game, hogy leesett az állam. Végre szakadnak a végtagok és fröccsen a trugyi. FÁKKJEEE! <#finom>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

óóó tényleg bocsánat csak valahogy ezek a gigabytos alaplapok nekem nagyon megtévesztõek kiadnak egy csomó alaplapot nagyon hasonló névvel...
KranaZoli
Amit Blum írt abban van a gazság. Neked T-s lapod lesz, ha DDR3-as RAM-ok csücsülnek benne. 😉

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Sima ep45-be DDR2 megy,ep45T-be pedig DDR3

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

na várjál neked tényleg ep45-ud3lr lapod van? mert nekem is és nálam ddr3 as a memória modul de neked alul a kiírásban ddr2 es van ez hogy?
IMYke2.0.0.0
Nem akarom ideologizálni, de azt hiszem (így emlékszem), épp a "leáldozott" topikban olvasottak miatt tudtam, hogy kontroller-központú a cucc és hogy a PC-n tapasztalt "fél-asztalos" egérmozgások ennek köszönhetõek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
(és most nem csak arról van szó, hogy én kontrollert favorizálom, a deadspace pécés irányitása tényleg bugos/elcseszett volt)

Forza.

arty
dead space kontrollerrel = amire kitalálták

a bill+egerészés ritka szar a pécé változatban, anno még kipróba szintjén is inkább gamepaddal nyomtam (10 percet birták az idegeim a parát)

Forza.

KranaZoli
Attól függ mit, vagy kit lõsz pofán. Terminator wazze. <#hehe>

Krájzisz-ban a játék történet Engem sem hatott meg. Azonban sok újdonságot hozott az FPS világba. Amit nem lehet vitatni az az, hogy mikre képes a CryEngine motor. A látványvilág mellett azért ott van a fizika is, amilyet game-ben még nem lehetett tapasztalni.

De ez is CryEngine motor: ("csak" CryEngine 2)

pxxl
jó hát az is hülyeség, hogy pofánlövök valakit, aztán jön felém ugyanugy 😄

All hail the double x!

KranaZoli
Nem fognak. Viszont lehet majd repkedni is a zûrben. Olvastam. 😊

Akiben ettõl nem megy az adrenalin annál nagy probléma van. 😉
Amiért tetszett a Dead Space az, amit rühellek az összes FPS játékban. Ebben legalább szakadnak a végtagok. Már rühellem, szánalmasnak tartom, hogy a gránát hatása annyi, hogy odébb repül a rongybaba. Szánalmas. 😞

pxxl
off

All hail the double x!

fery02
Dead Spce 1-rõl meeg leszállni, az is úgy volt jó, ahogy volt. Olyan ruhába ti sem ugrándoznátok, cikáznátok a szörnyek között. Ráadásul így izgalmasabb is volt a játékmenet a lomha mozgásunk miatt.
Kívánom ezen ne változtassanak a 2. részre.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Loál János
Ja, hozzátéve, hogy ~2006-tól a 2010 augusztusáig nem játszottam semmivel. :-D Off over, sry.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Kár, hogy ez a véleményed. :-( Én zsinórban harmadjára játszom éppen, és még mindig nem unom. Negyedszerre elkezdem Impossible fokozaton, aztán meglátjuk. <#gonosz1>
A második részt nagyon várom, bár félek, hogy merõben más lesz a "visszapofázó" Isaac miatt. <#ijedt>

Loál János
Dead Space kontrollerrel = halál.

Szerintem az egyik legjobb PC-s játék az utóbbi években. Nagyon jó ötletek a küldetésekben, fasza hangulat, egészen összerakott kerettörténet.

pxxl
nálam inkább az volt a lehangoló, hogy beharangozták, hogy mekkora nagy para lesz, és az év horror játéka, és hogy stb. aztán dög unalom volt végig.

All hail the double x!

fery02
De nem ismerlek személyesen, szóval máskor inkább úgy illene írnod, hogy ne legyen összetéveszthetõ a hangnem, mert úgy néz ki másoknak is úgy esett le, mint nekem.
Na, vége.

IMYke2.0.0.0
Dead Space (1)-el kapcsolatban nálam az elsõ élmény döntõ fontosságú volt (irányítás kaki), és dobtam a projektet.
Talán, majd egyszer, elõveszem, X360-as vezérlõvel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
hát nemtom Dead Space 2 annyira nem izgat, az 1 is fosh volt sztem. Witcher 2 az nagyon várós, de ott van még pl a tdu2, shift2, dragon age 2, mass effect 3, fable III, meg ha szerencsénk van akkor dio3. (meg kicsit a Sims Medieval is érdekel)

All hail the double x!

Loál János
Dead Space 2 <#gonosz1>

IMYke2.0.0.0
"Megint sikerült egy elég lenézõ hsz-st kreálnod, neked nagyon rosszul kezdõdik az éved."
Ezt Te látod a hozzászólásomba. Ha ismernél személyesen, tudnád, hogy nem szoktam "lenézõen" közlekedni senkivel.

De higgy, amit akarsz!

fery02
Dead Space 2-vel meg Witcher 2-vel együtt kérem és garantáltan el leszek egy ideig.

Szerintem el fog majd a Crysis 2 is futni Magas grafikán fullHD mellett. Ott a 30 fps sem fog annyira zavarni. 😊

fery02
Eddig 3x játszottam már ki, de azért azt be lehet látni, hogy Crysis-t az esetek többségében a grafika miatt játssza az ember (mellesleg egy fantasztikus játék, aki szerint szar, az nem ismeri a játékban rejlõ lehetõségeket).
30 fps-sel is simán kibírnám, de annyira nem izgat már a játék negyedjére, hogy nekikezdjek így megint. Ha majd 60 fps közelébe ér, akkor majd azt mondom fasza (mert én is látom a 30 és 60 fps közötti különbséget és nem érzem magam kiválasztottnak én sem, sok fórumtársammal együtt).

4850-el is simán játszható a Crysis persze, csak úgy elgondolkodtató, hogy van-e értelme egyáltalán Crysis-sal játszani, miközben van temérdeknyi más játék, amivel jobban elbír az a kártya.

Megint sikerült egy elég lenézõ hsz-st kreálnod, neked nagyon rosszul kezdõdik az éved.

KranaZoli
Pedig idén még jön a 2. rész is. 😊

Ellenben itt már azt mondogatják, hogy jobban lesz optimalizálva a game. Hát majd meglássuk.

Notice: 6950-nek már illene vinnie.

IMYke2.0.0.0
Hú, Te tényleg a Mester™ nyomában lépkedsz. Megérinthetlek? <#ravasz1>

Klemice
nekem tirexi felbontásban ment fullon minden, ja és gémpléj és csináltam róla

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Sharks
Nah ezt erõsen kétlem... ha csak nem 2 4870-rõl van szó, de még úgy is necces...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

pxxl
hát nemtom, én a warhead-et jáccottam fullhd-ban, max beállítással, a 4870-el, 20-30 fps-el, nem hiszem el hogy egy 6870 ne bírkózna meg vele <#fejvakaras>

All hail the double x!

Írta, hogy "újra"! Gondolom egyszer már végigjátszotta, és legközelebb kíváncsi lenne rá maximális beállításokkal is... nem olyan nagy baj ez szerintem.

www.smart-bus.hu

grebber
Ez nem "izgulás" kérdése.Csak szerintem aki sokezerér veszt VGA nem csak HIGH-on szeretné szûrök nélkül nyomatni a lassan 4 éves játékot.
Ez a játékot írja le,mert köztudottan egy elcseszett szar optimalizáció terén, de akkor is.De legalább nincs egyedül Metro 2033-al párban jól mutatnak.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nem tudom milyen blõdség már ez a "30+ FPS" hajkurászása.
4850-el is simán játszható a Crysis - ha grafikára izgulsz, akkor baj van. <#miaz>

fery02
Régebben, 4870-es korszakomban elhatároztam, hogy akkor fogom kijátszani újra a Crysis-t, ha fullHD felbontásban, "Nagyon magas" grafikán tudom majd játszani átlagban bõven 30 fps felett.
Úgy látom ez a végigjátszás még nem most lesz, mert tegnap megnéztem ezzel az új VGA-val is mit produkál és hát olyan 30-40 fps, de inkább 30 fps fele húz.

Tehát majd csak jó pár év múlva lesz Crysis végigjátszás, pedig azt gondoltam ezzel a kártyával már fasza lesz. 😊
De persze ez se rossz teljesítmény egy Crysistól.

KranaZoli
Nahh, okostelefon. A másik szerencsétlenség. Hiába van notebook-om azt rühellem benne, hogy 3-4 órát bír az akksi. Nem tudom melyik bírja 8-10 órát netezés közben. Nekem most egy HP van. Tuti nem fogok notit vásárolni több száz ezer pénzért, hogy bírja 8 óráig. Undorító egy dolog. Ami most van azzal is mindez úgy, hogy szinte teljesen levett fényerõ. Ha elviszem Magammal vonatozásra. 4 órás utat nem bír ki úgy a jószág, hogy net-ezek; zenét hallgatok rajta; megnéznék egy filmet. Szerencsére nem az Én pénztárcám bánja. 1ébként tuti nem vettem volna notit, ahogyan most sem vennék. Telefonom 1 hétig elvan és telefonálok rajta. Pár ezer forintos készülék. Ez az Én személyes véleményem.

arty
egy notebook = egy jobb notebook, nem a 99k-s texco kategoria

Forza.

arty
miért, egy (okos)telefon meddig birja, ha folyamatosan nyomkodod, netezel vele? mert egy notebook üzemidejét BIZTOSAN nem éri el... (8-10 óra netezve)

szerencsétlen hasonlat volt 😉

Forza.