AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Lesz ennek jövõje amit az nvidia tervez ezekkel a procikkal?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
All hail the double x!
Saor Alba
All hail the double x!
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Azonban a játékélmény, a hangok, a látvány az szerintem mindezt kárpótolta és feledtetni tudta. Dead Space kecci jó játék volt. Feltettem a BF:BD2-õt, másodszorra, de Számomra annyira illúzió romboló, hogy lekaszálsz xy db ellenfelet és nemhogy vér nincs a pályákon, de a hullák is huss eltûnnek egy idõ után. Ez mi a pöcs?! Dobok egy gránátot, a ház robban (végre!), de a karakter az csak odébb repül x méterrel. 😞 Én ezt már keggyetlen módon unom és szánalmasnak tartom. Ezért is volt pl. Számomra akkora flash ez a game, hogy leesett az állam. Végre szakadnak a végtagok és fröccsen a trugyi. FÁKKJEEE! <#finom>#finom>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
a bill+egerészés ritka szar a pécé változatban, anno még kipróba szintjén is inkább gamepaddal nyomtam (10 percet birták az idegeim a parát)
Forza.
Krájzisz-ban a játék történet Engem sem hatott meg. Azonban sok újdonságot hozott az FPS világba. Amit nem lehet vitatni az az, hogy mikre képes a CryEngine motor. A látványvilág mellett azért ott van a fizika is, amilyet game-ben még nem lehetett tapasztalni.
De ez is CryEngine motor: ("csak" CryEngine 2)
All hail the double x!
Akiben ettõl nem megy az adrenalin annál nagy probléma van. 😉
Amiért tetszett a Dead Space az, amit rühellek az összes FPS játékban. Ebben legalább szakadnak a végtagok. Már rühellem, szánalmasnak tartom, hogy a gránát hatása annyi, hogy odébb repül a rongybaba. Szánalmas. 😞
Kívánom ezen ne változtassanak a 2. részre.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A második részt nagyon várom, bár félek, hogy merõben más lesz a "visszapofázó" Isaac miatt. <#ijedt>#ijedt>
Szerintem az egyik legjobb PC-s játék az utóbbi években. Nagyon jó ötletek a küldetésekben, fasza hangulat, egészen összerakott kerettörténet.
All hail the double x!
Na, vége.
Talán, majd egyszer, elõveszem, X360-as vezérlõvel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
Ezt Te látod a hozzászólásomba. Ha ismernél személyesen, tudnád, hogy nem szoktam "lenézõen" közlekedni senkivel.
De higgy, amit akarsz!
Szerintem el fog majd a Crysis 2 is futni Magas grafikán fullHD mellett. Ott a 30 fps sem fog annyira zavarni. 😊
30 fps-sel is simán kibírnám, de annyira nem izgat már a játék negyedjére, hogy nekikezdjek így megint. Ha majd 60 fps közelébe ér, akkor majd azt mondom fasza (mert én is látom a 30 és 60 fps közötti különbséget és nem érzem magam kiválasztottnak én sem, sok fórumtársammal együtt).
4850-el is simán játszható a Crysis persze, csak úgy elgondolkodtató, hogy van-e értelme egyáltalán Crysis-sal játszani, miközben van temérdeknyi más játék, amivel jobban elbír az a kártya.
Megint sikerült egy elég lenézõ hsz-st kreálnod, neked nagyon rosszul kezdõdik az éved.
Ellenben itt már azt mondogatják, hogy jobban lesz optimalizálva a game. Hát majd meglássuk.
Notice: 6950-nek már illene vinnie.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
All hail the double x!
www.smart-bus.hu
Ez a játékot írja le,mert köztudottan egy elcseszett szar optimalizáció terén, de akkor is.De legalább nincs egyedül Metro 2033-al párban jól mutatnak.
Next PC upgrade: 2022
4850-el is simán játszható a Crysis - ha grafikára izgulsz, akkor baj van. <#miaz>#miaz>
Úgy látom ez a végigjátszás még nem most lesz, mert tegnap megnéztem ezzel az új VGA-val is mit produkál és hát olyan 30-40 fps, de inkább 30 fps fele húz.
Tehát majd csak jó pár év múlva lesz Crysis végigjátszás, pedig azt gondoltam ezzel a kártyával már fasza lesz. 😊
De persze ez se rossz teljesítmény egy Crysistól.