AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Corei5 760@ 4Ghz
Idle-ben meg ha normális használat van akkor 37-39 fok.. <#vigyor2>#vigyor2>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
(a helyi pc-s boltban mondták hogy van egy 8000Huf-ért)lehet olcsóbbat venni vagy megéri a drágát?jelenleg 80-90°C között ingadozik a karim 1,5 óra batman-ezés után <#rinya>#rinya>
http://upload.hardver-teszt.hu/imgs/news/2009/526/arctic-accelero-twin-turbo-pro-top.jpg
Minden ugyanaz másképpen.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Olcsóbban jössz akkor így ki, ez tény.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szervizben mit tudnak vele csinálni amúgy? Raknak bele másik ventit?
Jobb esetben csak leáll és lefüstöl , rosszabb esetben visz mindent, ami az alaplapon van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Chieftec tápegységem ventije eléggé érdekes hangokat ad ki magából (csapágyas talán..). Garancia a múlt héten járt le (<#gonosz3>#gonosz3>). Érdemes a venti csapágyához kis olajat csöpögtetnem,vagy inkább hagyjam a 'csába?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
This appears to be a 'stop the slider' optimization to increase performance without reducing image quality or the gaming experience.
The AMD Catalyst Control Center new settings allow the user to adjust the optimization level, to suit their tastes or performance goals.
link...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nagyon melegszik a karim.érdeklõdnék hogy milyen hûtést lehet/érdemes venni rá "jó" áron?.
Minden ugyanaz másképpen.
Izgatni, mondjuk, nem izgat, hisz az én pénztárcámra megy ki a játék, csak megjegyeztem 😊
...nem mintha sok pénzem lenne rá, de ha bejön az amit tervezek, akkor lehet róla szó...
All hail the double x!
Sajnos, a többi alkatrész már nem tudná tartani a tempót, nem tudná kiszolgálni rendesen, meg hát olyan játékkal játszom, aminek még a mostani gép is bõven elég .
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Pletyik szerint nyaron jon, talan meg tudom varni.. Ha nem, 68**/69** lesz... <#smile>#smile>Saor Alba
én pl tegnap jáccottam vele, így dobáltam, meg stb, had szokja 😄 am élvezi nagyon, és úgy meghúztam a bal vállam, hogy alig bírom megemelni :S 12 kiló vazze. 😄
All hail the double x!
Talan megvarom a 7-es szeriat... <#alien>#alien>
Saor Alba
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Vigyázzatok meg ne fázzon, nekünk most dec közepe óta taknyis a csöppség, ennél rosszabb nincs is!
All hail the double x!
Ne beszelj mar hulyesegeket... 😊 Lass neki minnel elobb... <#alien>#alien> <#alien2>#alien2>
Saor Alba
#66922:

Saor Alba
Édesanyának, csöppségnek továbbra is egészséget! <#law>#law>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
<#smile>#smile>