90029
-
#71852 Ha nem tudja a kijelződ a FullHD-t, akkor nem nagyon fogsz FullHD-ban tesztelni. :) -
#71851 Hypersnap - Ctrl+Shift+R (terület kijelölés) és egyúttal fényképez - Ment *.png - Kephost.hu - feltölt = örül -
#71850 printsreen >>>> paint >>> kivag >>> elment >>>> kephot >>> feltolt :)
-
#71849 Vagy mégse?. Na mindegy:) -
#71848 A felbontás nem egyezett. Nekem 1680x1050 ben volt de csináltam olyat ami a tied is.
FPS:
32.3
Scores:
815
Min FPS:
23.2
Max FPS:
55.2
Hardware
Binary:
Windows 32bit Visual C++ 1600 Release Mar 1 2011
Operating system:
Windows 7 (build 7601, Service Pack 1) 64bit
CPU model:
Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz
CPU flags:
3300MHz MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE41 SSE42 HTT
GPU model:
AMD Radeon HD 6900 Series 8.850.6.0 2048Mb
Settings
Render:
direct3d11
Mode:
1680x1050 8xAA fullscreen
Shaders:
high
Textures:
high
Filter:
trilinear
Anisotropy:
16x
Occlusion:
enabled
Refraction:
enabled
Volumetric:
enabled
Tessellation:
normal -
latszik az 1GB elonye alacsonyabb felbontason -
#71846 Most nézem csak. Mi ez a minimum fps beli nagy különbség??
Itt valami turpisság van. -
#71845 -
#71841 Századtárs DX11 alatt NV kártyával versenyszerűen használja:))
A hiba lehet az ön készülékében van:))
User error:)
Merlin.
Megnéztem ,ugyan ezekkel a beállításokkal ,70 esként
FPS:
32.3
Scores:
814
Min FPS:
23.2
Max FPS:
55.3
Hogy kell belinkelni ide ezt a képet?:))
-
#71840 Nem ugy van hogy az urtechologias hajtek nvidia driver hibatlan? -
#71839 Lassuk mennyi a kulonbseg ha +shardes ott van. gyorsan letoltom -
#71838 Pár száraz adat a számok szerelmesenek:) (Tuning nélkül)
Performance:
Extreme: Ezt azért rossz volt végignézni...:) max 10fps végig:)
-
#71837 Hájjal keneget ez az infó! :))) -
#71836 dirt 3 dx11ben nvidia kártyával kifagy, atival nem :) -
#71835 vga-k eseten 2 opcio van a zaj szint csokentesere. Passiv hutere ami ugye a teljesitmeny rovesara megy es/vagy mint a Giga eseten is latjuk kissebb teljesitmenyu cooler-ek hasznalata.
Sokan ( akinek nem ige ne vegye magara :) ) a vent-t tartjak hangosnak. Ez nem igazan fedi a valosagot. A megmozgatott levego kelt zajt kvazi nagyobb teljesitmenyu venti eseten a keltett zaj magasabb . A Giga eseten ugy lett megoldva hogy 3 kissebb teljesitmeny vetit tettek a kartyara ( okosan ) . A kissebb teljesitmeny miatt lathato a magasabb rmp . Ez rossabb minosegu hazaknal igen hatranyos lehet.
-
#71834 Tudom,tudom semminek sem örülök:)
Annó volt nekem egy Ati 9800 pro,és ha jól rémlik azzal nem volt gondom ebben a játékban. Ezért érthetetlen . -
#71833 Hát milyen igényeid vannak? Már annak sem örülsz, hogy a játék modellez neked egy globális szárazságot? -
#71832 Az mért van,hogy régebbi játék alatt eltűnik a víz,meg vibrál össze vissza a kép? Tegnap régi Il2 őt kipróbáltam és a folyómeder kiszáradt:)
Nem mintha nagyon játszani akarnék vele de ha mégis akkor mit lehet itt csinálni? Lehet régebbi driver kell.Vagy ez most hogy is van a "csúcsterméknél":)
Tudom nem játsszak régi játékokkal,de felvetődött bennem a kérdés.
Ja ez a legújabb hotfixes driver. -
#71831 a driver oldalán, azt írják benne van, de nekem külön telepítve működik az opencl driverLINK -
#71830 ccc power control settings min áll? nekem 0-n, nemtom nem-e kéne +20-ra feltenni, csak félek "elég" a kártyám :D -> épp tweakelem a biosban a ventivezérlést, mert ha már most elérem a 90 fokot, mi lesz itt nyáron?
meglátjuk ez beválik-e :/ -
#71829 5770-el egy korábbi driver óta működik az opencl, bár ahogy nézem gpu-z nem ad pipát, de gpu caps viewerel van opencl teszt, ott ki lehet próbálni működik-e :)
update: feltettem és nem működik most az opencl :O
korábban volt 2 fajta driver, ez egyikbe vlt opencl a másikba nem, most lehet az az alapértelmezett már, amiben nincs? -
#71828 Unigine és/vagy Game Bench-ek alatt nem szabadna ugrálnia. Bár szerintem FurMark alatt sem. Ezért sem ment akkor fentebb a hőmérséklet és vetni fordulat. Nagyon nem mind1, hogy 600 vagy 880Mhz (vagy mennyi lehet a Giga OC-je) és fölötte. :)
PCIE 16x, áhámm. THX!
OpenCL: GPU-Z Nálam is sem pipát az OpenCL-hez. Nem mintha hiányozna, de eddig ezt nem is néztem, ezt Én sem értem.
Viszont a #71780 hsz-ben meg olyan kép van, ahol van pipa az OpenCL-nél. -
#71827 Miert is hittem azt hogy nem hagyod ki a magas labdat... -
#71826 Gonosz vagy! de inkább nem mondok semmit. Csak nézd meg:))) -
#71825 GPU Clock folyamatosan változott (620-870 között), nem tudom miért...
A 8xPCI-e dolgot megoldottam, az alaplap USB3 Turbo módja mellett csak ennyit tud adni a kártyának. Kikapcsoltam, most már 16x-on megy:)
Más: OpenCL szupporttal most mi van? Catalyst oldalán azt írja hogy tartalmazza a driver, a kártya mégsem tudja a programok szerint. -
#71824 ha kiderül bukod. de hogyan derülne ki? ;) -
#71823 A segítségetekkel végül sikerül ezt megrendelnem.
Viszont lenne még egy kérdésem:ha megcsinálom ezt a műveletet,akkor a garancia marad,vagy bukó? -
#71822 részleteket! hadd röhögjünk :)) -
#71821 a gigámé tuti nem ... :/ (akkor se, ha nincs átflashelve 6970re)
de lehet csak valami zajoskodó ventit fogtam ki... alapjáraton okés, de ahogy kapja a terhelést (dirt3) már hangosodik :( -
#71820 Ja és qrva "jó", hogy Saját lábán még nem sokat élt az életben. -
#71819 Bővebben nem lehetne?! -
#71818 "Felreertes ne essek ... nem akarom degradalni a Giga kartya nagyszeruseget bar a tartossaga ( uzemora ) igen kerdeses . szigoruan maganvelemeny"
Szerintem ebben semmi támadás és/vagy degradálás nem volt. Érdekes észrevétel. Ellenben az sem semmi, hogy 3 perc FurMark után nem engedte 70 fok és 64% fölé. Bár a graf. alapján még növekvő a melegedési vonal. (Mondjuk Én még olyan VGA-val nem találkoztam, hogy 10 perc FurMark után ne érte volna el a 80, vagy 85%-os hőmérsékletet a kártya.
Ellenben mi az, hogy terhelés alatt 621Mhz a GPU Core Clock?!
Nahh, meg a 8x PCI-E üzemmód is érdekes.
(60ezer pénzes VGA legyen már korrekt)
Függetlenül attól, hogy nagyon-nagyon szimpatikus ez a kártya!
-
#71817 Ja ... nem is igazan kell. Gyarilag megkapta azt a 1.175 VDDC ami megegyezik a HD6970-vel. Ezert is ertheto a non ref hutes. Bar azt nem ertem hogy ha mar load feszt. emeltek akkor miert nem lehetett memoriat is hozza huzni.
Bar az vicc hogy idle-ben kozel 2000rmp (42%)kell a harom ventinek a 43C mig a ref. eseten
majd hogy nem a fele 1 ventinek a 47Choz
Felreertes ne essek ... nem akarom degradalni a Giga kartya nagyszeruseget bar a tartossaga ( uzemora ) igen kerdeses . szigoruan maganvelemeny :) -
#71816 kajak fos ez az nvidia driver... visszasírom az atit :D -
#71815 Jah, tellik is nekik elektromos robira, tort x-boxra meg egy rakas warez jatekra... -
#71814 jajj, lehet itt mentegetőzni a 3 műszakkal, van akinek 4 is belefér... -
#71813 most gonosz is lehetnék, és you faild-et betehetnék XD -
#71812 -
#71811 Ja tenyleg. Fail... (3db 12 oras muszak megtette a hatasat)
Amugy ha 3 ventivel is csendes akkor a Giga tud valamit. -
#71810 "Viccen kivul: nem megmondtam hogy a 6950 ref. hutes telitalalat?"
Biztos. Csak épp Merlin-ek ilyen van: