90029
-
#72135 CPU-nak és a kártyának köszönhetően pl Mirror's Edge gyönyörűen fut fiziksz bekapcsolása mellett is:)
BIOS-t hekkelni ugyan nem lehet, de fesz.emelés nélkül is tudtam adni 300MHZ-et a RAM-nak és 30MHz-et a GPU-nak (ennyit enged a BIOS, belenyúlás nélkül), így 900/1325-ön - Unigine szerint - 10%-ot nőtt az egyébként is OC kártya teljesítménye.
Hőmérséklete perpill idle: 41C/41% venti, 10 percig 100%-on tekerve 67C/65% venti (~2800rpm). Érdekesség, hogy az órajelemelés után sem változott a hőmérséklet, és csak +1%-nyi fordulatnövekedéssel reagálta le a kártya.
Játékokban nem láttam még hátrányát (mondjuk nem is 8xAA-val szoktam játszani hanem csak 2-4x-el - 1920-ban már-már teljesen felesleges az AA), GTA4-ben fullcsicsához kell a másik GB RAM, illetve Witcher 2/Fable-val vannak problémák, de az meg szoftveres probléma.
Tehát rosszat nem tudok mondani, gyors, hűvös, halk (mint írtam volt 65%-ig ugyanolyan hangja van, mint 40%-on, és csak utána lehet hallani változást. 100%-on szól úgy, mint a 4000-es sorozat ref hűtője 60%-on.)
-
#72134 No, most már így több napos használat után, milyen a jószág?! Hogyan teljesít (milyen game-ek alatt) - nem kell részletes, de azért a jólnál és nagyon jólnál ha lehetne kicsit bővebben. :)
Ill. milyen ez a hűtője?! (mennyire hangos; halk - és milyen hőfokokon tartja a vasat)
PS:
Olvastam korábban és időközben, hogy csak jókat írtál róla, de van-é esetleg vmi gyenge pontja a kártyának?! (a Physx hiánya és a nem moddolhatóságon kívül ;) -
#72133 gondoltam, hogy nem gondolja komolyan, de akkoris :D -
#72132 Tsak vitzelt:) Én értettem:) -
#72131 "vagy írsz egy programot ami picit kisüti a memóriát"
ilyet hol álmodtál? :D -
#72130 Jaa, nekem tökéletes az 1GB-os, főleg hogy gyári OC és még tuningolható is. Majdnem ott vagyok teljesítményben ahol a 6970:) Csak kíváncsi voltam:) -
#72129 cseréltesd be 2 gigásra garanciával, hogy valami nem jó, és stb :D
vagy írsz egy programot ami picit kisüti a memóriát, hogy csíkozzon xD -
#72128 Áhhá. -
#72127 csak 2 gigásra megy rá -
#72126 Vajon rámegy-ez az én 1GB-os OC darabomra? Nem találtam rá utalást. -
#72125 Gondolom egészen addig, amíg valakinek nincs MAC-je :D -
#72124 Ez csak egy poen, semmi tobb -
#72123 nem, ez tipikus flamewar téma :D -
#72122 Ez nagyon kétélű téma... -
#72120 :\ -
#72119 "sziaztok, az a gond, hogy szarul szellőzik a házam, meleg is van és magasak a videokártyám hőmérsékletei"
"szia, bevizsgáltuk a kártyát, a mi tesztgépünkben semmi baja, nem megy 83 fok fölé és hibát sem okoz. 1800ft lesz"
... -
#72118 pont ez a gond, hogy a gyári bios (6970esét) használva nem megy fel 40%-ra a venti, és ezért emelkedig a hőmérséklet az egekbe :)
de az is tény, hogy 50%-on, manuálisan feltolva elég elviselhetetlen a hangja... -
#72117 Hol vetted? Én is miskolci vagyok, szerintem megér egy cserét!! Vidd vissza mindenképpen! Azért kérdem hol vetted, hogy mennyire zsidók :D -
#72116 "It is a TUL corporation company http://www.vtx3d.com/about_us.asp same as Powercolor. Their products should be comparable." -
#72115 Akinek VTX3D 5770 van és nem alapon használja legyen szíves írjon már tapasztalatokat.
Mennyit tekert rajta, megérte-e, mennyit dobott rajta, hőfok, ilyenek.
-
#72114 Ha kartya annak lenne mas jele is ... kartya hiba miatt nem torvenyszeru hogy leall a gep. A gep megy tovabb csak egyszeruen nincs kep. Ha alaplap akkor nem kimondottan csak terheles alatt produkalja ..... bar ha a tap akkor ertheto mert terheles alatt ugye maga a CPU ; VGA is tobbet igenyel a tap felol . DE ki tudja mint ahogy emlitettek probalgatni kell -
#72113 Természetesen:)
Nálam max 80 fok ,afölött sose volt. A 90 az nagyon durva nem? Már 40 % on azért van hangja na de fölötte -
#72112 vagy alaplap :) puposkondis epox lappal volt ilyenem -
#72111 nekem is felmegy 90 fokra, a gyári bios-hütéssel
én is cseréltessem? ;) -
#72110 Inkább a proci. Ott van az ,hogy lekapcsol ha nem tud hűlni. Lehet a hűtője tele van. Mert terheletlenül meg nem produkálja ugye.
De bármi lehet,ezt csak aprólékosan egyenként próbálva lehet kiszűrni. -
#72109 Vagy a tap .... Inkabb az . Ha kartya lenne rossz nem csak annyi lenne hogy egyszeruen leall. -
#72108 Elsőre takarítsd ki az egész cuccot. Ha nem akarod szétkapni akkor sűrített levegővel adjál neki. Bármi túlmelegedhet a por tud csodákat tenni. -
Lowosan #72107 Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni! 2 éves a gépem és eddig soha nem volt probléma,de tegnap óta bármilyen játékkal játszok kb 10 perc után magától kikapcsol a gép,de csak ha játszok.Semmilyen előjele nincs csak kikapcsol.Utána ha egyből visszakapcsolom simán elindul.
HD 4850 videókártyám van. A kari melegedne túl? -
#72106 No de a fűtés megoldódott:) Nézzük a jó oldalát a dolognak:)
Viccet félretéve,cseréltesd ki szvsz. -
#72105 nem
nekem bios hack + overdrive bekapcs után a korábbi, 6870es kártyám órajeleit vette fel a "6970" :D (915/XXXX)
ugyan nem csináltam uninstallt, reinstallt (ati driver), de akkor se normális szerintem -
#72104 Viszont játék közben ugyanúgy felmegy 91C-re... -
#72103 ez nem spam ... legkozelebb ha valakinek ilyen gondja lesz akkor egyszerubben megoldja. -
#72102 Pofasabb .... nekem be van kapcsolva az AMD overdrive es megsem csinalja azt amit neked ( ???? ) -
#72101 Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget és sajnálom,hogy miattam így tele lett spammelve a topik! -
#72100 No de ez nooooooooormális?
Nekem engedélyezve van. Ugyan ez a kártya.
És még sincsenek anomáliák. Akkor most hogy is van ez? -
#72099 1 és 2 -
#72098 Bar en ugy tudtam hogy ha engedelyezve van az AMD overdrive az meg nem jelenti azt hogy tul is lesz hajtva egyszeruen engedelyezi a manualis allitast. mindig tanul az ember -
#72097 Lassuk akkor hogy mennyire huvosebb ..... -
#72096 És tényleg... -
#72095 AMD Overdrive kikapcs!!!