90029
-
#72174 Na jó. Elmondom,de kérek mindenkit ne kezdjen el tudálékoskodni,meg hitetlenkedni.
Pontosan 76 ezerért jön nagykerből az ASUS . Ma beszéltem a haverommal akié a cég,lehet még ma mehetek is érte .Legkésőbb hétfőn.
-
#72173 En 88k-ert lattam, de azert azt is kisse draganak talalom igy marad a 6950. -
#72172 Nagy mázli és ismeretségi kör ahhoz, hogy "olyan" áron szerezhesd meg, gondolom :)
Mondom ezt az ár ismerete nélkül...
-
#72171 Jól mondja a kollega:)
De mivel hülye azért én sem vagyok, alaposan megfuttattam az ismeretségi körömet mert azért 120 pénzt én sem szívesen adnék ki érte.
Több ajánlatom is volt de a végső az olyan ,hogy nem is mondom el:))
Ha megjön ígérem beszkennelem a számlát,jelzem azért közröhej (ez minden hardverra igaz) hogy mennyi hasznot rátesznek mire hozzánk elér.
Hála az égnek a giga 50 est pár ezer bukóval el tudtam adni pontosan 5 ezerrel kevesebbért mint vettem. Ennyi belefér:) -
#72170 Egyetértünk. -
#72169 Tul draga az nekem, a maga 57k-s ertekevel pedig szvsz a Ga-6950-2GB eleg jo vetelnek tunik. -
#72168 Adok meg egy eselyt azert az AMDnek, es kiprobalom a 6950-t es most Gigabyteot veszek, es nem csak azert, mert azokat modolni is lehet, hanem hatha ezen nem jon elo, elvegre remenykedek abban, hogy azonos lap/VGA parostt csak kiteszteltek elegge a tervezok a hibatlan mukodeshez. -
#72167 Éljen az SG-fórummotor, sokáig! :) -
#72166 Vesz egy 580 GTX-et. -
#72165 Mire gondolsz ? Marmint lecsereled a kartyat vagy CF-et epitesz, hogy par nap mulva eljon szamodra a kanaan ? :D -
#72165 Jó értelemben vett irónia 'on':
Hát, akkor venned kell egy nVidia kártyát, nincs mese.
Azon biztosan nem létezik ilyesmi.
-
#72164 Ez tényleg elég frusztráló lehet :S -
#72163 Akkor nezegesd meg milyen.
Tok jo amikor folyamatos kep mozgas helyett kiesnek framek a mozgasbol igy nem folyamatos a mozgas es nagyon zavaro a szemnek.
A gond az, hogy ez regen csak a CF vagy SLI rendszereknel fordult elo, de azokat orvosolni lehet ha asszinkronban hajtjak a kartyakat.
Manapsag pedig egyre gyakrabban jon elo single kartyaknal is es senki se tudja a megoldast, hogy lehetne fixalni.
-
#72162 aha, én a call of duty-ra gondoltam :D -
#72161 Melyik COD.Én erre értem:) -
#72160 CoD =/= CoD
Míg az első a Call of Duty (szappanopera), addig a második Cliffs of Dover (repülőgép szimulátor).
-
#72159 Értem, ilyet még tényleg nem tapasztaltam cod alatt, bár minden résznél csak a single palayer résszel játszottam. -
#72158 Pici akadozás ,röcögés,úgy ,hogy az FPS stabil 60 például. -
#72157 Oké, nem elemezni akartam csak kíváncsi voltam mi az a mikro lagg mert nem láttam még olyat :D peace :) -
#72156 COD. De ne kezdjük el elemezni könyörgöm:)
Egyiknél van ,másik drivernél nincs. Pont nem is érdekel már.:)
Jelzem van akinek fel sem tűnik.
Örülök ha neked nincs semmi ilyen problémád.
-
#72155 Melyik játékra gondolsz? -
#72154 Mert nem játszol avval a játékkal amivel én. Ez ennyire egyszerű.
Vagy nem vagy rá érzékeny. -
#72153 Mi ez a mikro lagg amiről beszéltek? :D nekem is 6850-em van a 11.5b driverrel de sehol nem laggolok se mikro se normál laggal :D -
#72152 Nálam is. De itt is megvan a mikro lagg . a 11.4 esnél nincs.
Csak mivel már hidegen hagy,és azt az egy két napot amíg a váltás ideér nem vagyok hajlandó szarakodással tölteni,így a legutolsó próbálkozás maradt fönt. -
#72151 Es most melyiket hasznalod ?
Nalam a 11.5B-fix van fent. -
#72150 Akkor passz.
Nálam a driver csere megoldotta,az más kérdés,hogy jöttek más problemák. -
#72149 Kiprobaltam kismillio drivert a 11.5-tol azt hiszem a 10.06-ig lefele mindent egyik se segitett, az elottiek pedig mar fel sem telepultek rendesen mert nem ismertek fel a 6850-s VGA-t. -
#72148 GAP67A-UD3-B3, [email protected], 8GB 1600MHz Kingston RAM, Vertex 2 SSD + 1TB WD Black 7200RPM HDD, 600W Corsair Builder PSU, Benq G2222HDL monitor
Tehat ennek a gepnek azert nem kellene produkalni a microstutteringet.
Amugy mint irtam megfigyeltem hiaba van az FPS 25 frame/s felett, akkor is lagol. Akkor kezd lagolni, amikor az FPS 60 ala esik, abban a pillanatban beszaggat a kep es sajnos nem csak a jatekokban figyeltem meg ezt, hanem peldaul a videolejatszas kozben is, amikor gyors le ill felfele mozgast vegez a kamera.
Rohadt idegesito egy olyan gepnel, amire nem ket forintot koltottem.
Kiprobaltam mas oprendszereknel is, ott is erszreveheto, bar XP-nel kevesbe. a D3D override sem segitett, se a Vsync ki ill bekapcsolasa. -
#72147 Driver! a felelős. Nálam a cserék megoldották ezt a problémát.Már a mikrolaggot.
Hála az égnek már csak pár nap és lesz öröm és bodottág:) -
#72146 Megírnád a géped többi paraméterét is?! Nem biztos, hogy meg fog szűnni a mikrolag - ha valóban microstuttering van és nem egyéb lag. Nem bizonyos, hogy a mikrolag-ért a VGA a felelős. -
#72145 Amugy ez neked Merlin hogy jott ossze ?
Kicsit kevesnek tartom a szamokat, meg ugy is hogy nincs orajel emelve azon a kartyan. Ugyanazokkal az ertekekkel mertem en is egyet a 6850@935/1205-s beallitasokkal. Lehet, hogy ez a Heaven benchmark nem ad valami jo hasonlitasi alapot es sokkal inkabb a GPU orajeltol fuggo ? Arra viszont kivancsi lennek, hogy microstutteringet tapasztaltal e annal a kartyanal ?
A kep a te meresedrol.
Itt pedig az en meresem.
-
#72144 Ugy dontottem lecserelem a MSI 6850 Cyclone/OC editionomat egy GIGABYTE ATi HD 6950 2Gb GV-R695D5-2GD-B VGA-ra mert meguntam a microstutteringet. Remelem ennek a brutal ereje eleg, hogy a 60+ FPS folott tartsa a jatekok tobbseget, mert azt vettem eszre nalam akkor kezdodik a mikroszaggatas, ahogy a 60 FPS ala esik a kepkozka fissites es ugy tunik, mintha a Win7 lefelezne az FPS szamot azalatt.
57-ert meg azt hiszem ajandek a 2GB-s gigabyte 6950, igy meguszom a cseret eleg olcson.
Nem akarok gorcsolni a microslaggal tovabb. Eloszor arra gondoltam, hogy veszek megegy 6850-t CF-be de aztan meggondoltam magam.
Inkabb majd kesobbre marad a CF, ugyis olcsobb lesz kesobb ez a kartya is. -
#72143 1. 2 darab 6 pines
2. eléggé
3. magasság: 3,8cm, hosszúság: 29cm, szélesség=12,6cm -
#72142 Ezen videó alapján (szigetelőszalag fölül :) 2db kell Neki.
Ennek meg a végén...
Proci szerintem elég. Viszont a kártya jó hosszú. Azt írják, hogy 27,6cm. Szal nem minden kuckóba fér el első blikk-re. -
Lowosan #72141 Hány tápcsatit kell rádugni?
amd athlon 64 x2 dual core 6000+ proci nem fogja e majd nagyon vissza a kari teljesítményét? -
#72140 GIGABYTE GV-R687OC-1GD HD6870 1GB GDDR5 PCIE Webshop Ár: 47.737Ft (38.190Ft)
De mit akartál vele?! Nagyon jó kommenteket írnak ról ipon-on is.
-
Lowosan #72139 http://www.argep.hu/trend/GIGA/Gigabyte-hd-6870-oc.html
na mindegy elrontottam a linkelést bocsi! -
Lowosan #72138 Sziasztok!
[url=http://www.argep.hu/trend/GIGA/Gigabyte-hd-6870-oc.html[/url]
ezt a kártyát néztem ki magamnak
Lenne néhány kérdésem róla
1,Hány tápcsatit kell a kártyára dugni és milyet?
2,Amd athlon 64 x2 dual core 6000+ proci nem fogja e majd nagyon vissza a karit? Kicsit visszafogja az még most egyenlőre belefér
3,Mekkora hely kell neki a gépházban? Hány centi kb?
köszi a válaszokat előre is! -
#72137 Köszönöm! Ez igen! Jól összerakták ezt a kártyát. Nem hiszem, hogy húznám még pluszba az OC-n felül. Bár az nem semmi, hogy Unigine-ben ez +10%-os teljesítmény javulást hozott. AA Nálam is max. 2x-es.
Akkor úgy néz ki, hogy ennél a ventinél kb. 65%-nál van az a változás, ami ref. hűtés esetén 45-50%. -
#72136 Nem is kellett emelni mert mar gyarilag meg van emelve a fesz 1.175V-re .. ( load )