90029
-
#73134 A profilbeállításokban. -
#73133 És hogyan lehet kikapcsolni?! -
#73132 Ezt sasoljátok meg, SG Chrome plugin sok hasznos cuccal:) -
#73131 Nem rossz ( bar van mit igazitani rajta ) Gyorsabb mint a privi. -
#73130 Új funkció, én kikapcsoltam. -
#73129 Látom van új banner. Cuki!
Mijjezaz SG.hu chat?! Ilyen eddig nem volt - jobb alsó sarokban... -
#73128 Hi!
Kimaradt kb. másfél hét szgép nélkül az életemből, balcsipart mellett (még netkvzóba se mentem be :) de sajnos semmi nem tart örökké :( - mi történt radeon téren?!
Annyit már tudok, hogy van 11.6-os driver. :D
-
#73127 Semmi gond nalam minden szaggat, youtubes videotol a divx-ig :D
Most filozom azon, hogy veszek valami regi gepet, hogy azon nezzem a videokat, mert ez egy nagy rakas fos. -
#73126 ironizál :)
(egyébként már nem szaggat a youtube a melós gépemen! az nv teleb*szta addonokkal a firefoxom, az okozta... izé: juzer error, mindig csekkolni kell a telepitett addonokat driverfrissités után!) -
#73125 Szóval kételkedsz abban, amit a saját szememmel tapasztalok? -
#73124 Az lehetetlen. -
Blum #73123 Na vegre,ez legalabb ki is nez mar valahogy...:D -
#73122 Uj huto az AC-tol
-
#73121 Egy lada sorre ezert meg is hivhatsz minket... -
Blum #73120 OFF:
Jelentem,leérettségiztem
kb. 3 óra tanulással mindenből!!! 5-ösre feleltem :DDD -
#73119 Viszont szebben hullámzik a víz Dirt 2-ben. :D -
#73118 DX11 99%-ban a fejlesztőknek hozott sok újítást, kényelmi funkciót. Mint átlagfelhasználó ne várj tőle túl sokat. DX egy feljesztői interfész, szerszámosláda. -
lo9in #73117 catalystban hogy kell belőni a tesselationt hogy biztosan a legjobb minőségű legyen ? az amd optimized nagyon béna annyit tudok , human revolution bétában eléggé furán nézett ki az emberke úgy XD , na szóval application managed 64x-re tegyem vagy csak simán 64x-re , melyik garantálja hogy biztosan a legjobb minőségű lesz e ?
köszönöm előre is :)
azért kérdem amúgy mert sok dx11 játékot kóstolgattam mostanság , de nem vagyok elájulva tőle nem is tudom miben nyilvánul meg pl. a cső még mindig 6szög alakú meg amikor a call of pripyat benchmarkot futtattam ott is hát nem tudom minden olyan kevés poligonosnak tűnt , eddig én még nem nagyon láttam semmi értelmét a dolognak ... -
#73116 Van valaki, akinek Duke Nukem Forever indítás előtt feladatkezelőből le kell állítani a CCC-t (11.6) a játék kedvéért?
Különben olyan módon akad a játék, hogy leírni képtelenség. -
lo9in #73115 ha 3D akkor az esetek 99,9999%-ban az aktív közreműködésemet is igénylő játékok futtatására használom
remélem sikerül kiengesztelnem a picikét ezért a kis ki kitérőért -
Jesszusom, úgy érezheti magát a kártya, mintha egy kísérleti laborba került volna, méricskélik összevissza :D
Na menj szépen, és játssz vele egy nagyot :D -
Blum #73113 Na,akkor nyomatok én is egyet. -
lo9in #73112 performance : 1280x1024 5:4 képarány 60Hz , nem nyúltam hozzá , az alapértelmezett performance beállításokkal futtattam le , ha módosítanám nem is adott volna összesített pontszámot tudtommal , csak gpu-t meg cpu-t -
Blum #73111 Vantage tesztet milyen beállításokon csináltad? -
lo9in #73110 méricskéltem egyet :
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ennyit biztosan bír a kártya -
#73109 Álltam volna a postaköltséget. -
#73108 történetesen ilyen volt, de igen erről a G4-ről van szó :D
-
#73107 Isten király vagy!
Hálásan köszönöm! -
BEE LEE #73106 szziasztok alaplappal kapcsolatban tudom, hogy nem itt kellene kérdezni, de épp próbálnánk bekötni a pwr és egyéb kiegészítőket, de sík h-ék vunk hozzá.
szóval segítene vki?
ilyen az alaplap p4m800pro-m
köszi -
#73105 Itt is van. -
#73104 Jajjj de jó! Akkor tényleg az "én" netem a hunyó! Nagyon köszönöm, szuper, hogy segítesz! -
#73103 Nem sokára lent van. -
#73102 Lehet, hogy rossz topikban kérek segítséget? -
#73101 Amúgy már egy remixet már elkészítettem Neki! Itt hallgathatjátok / nézhetitek meg.
Uhm Jung Hwa facebook -
#73100 Várgyá, egy ilyen G4-esről beszé'sz?:
[szin=red]Sürgős segítség kellene! Ha még fenn van ez a fájl le tudná nekem tölteni valaki és a speedysharre feltölteni! Nagyon fontos lenne! Remixelnem kell az eredeti előadónő kérésére[/red] De itt, a világvégén, osztott nettel azt írja, hogy már töltök le a szerverről, WTF?!
EZ A FÁJL LENNE AZ!
-
#73099 lol XD -
#73098 :D
én egy G4-est végtem ki nemrég :(
lomtalanítás volt, aztán asszonyka mondta, hogy KELL? Mert csak itt porosodik 3 éve, és nem csinálsz semmit vele. Jó egyáltalán? KEELLLL?? ja mondom nem, már rég ki akartam dobni :D
seperc alatt lecsaptak rá a rézbőrűek :D -
#73097 Van még itthon egy ilyenem is:
ASUS TUV4X VIA 694X Chipset Ultra ATA100 ATX
Intel Celeron 700 MHz
512MB PC133 SDRAM (2x64, 1x128, 1x256)
-
#73096 jaja :)
csak 1x vittem szervízbe, mikor egyszer csak nem kapcsolt be :D aztán cserélték is gariba.
persze azt nem mondtam el, hogy távirányítós kapcsolót akartam beszerelni, és véletlenül 12 voltot küldtem a alaplapra -
#73095 Nekem is ez a lap halt meg kb 1 éve :( nagyon jó kis lap volt