AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Saor Alba
<#worship>#worship>
De miért most akarsz váltani, amikor végre vannak jó fermi kártyák a piacon. GTX 560 Ti; GTX 470. Én úgy olvasgattam, hogy ezek a fermik most nagyon jól sikeredtek. Vagy mégse?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A konzol rendszerváltáskor meg minimum 2 GB RAM lesz, vagy kell. Erre is mérget vehetünk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vagy oda is jobb ha 2GB os van .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
SAPPHIRE 11188-01-40G HD6950 1GB GDDR5 PCIE Webshop Ár: 60.734Ft
Szívesen elfogadnék egy ilyet. <#finom>#finom>
SAPPHIRE 11188-00-40R HD6950 2GB GDDR5 PCIE Webshop Ár: 67.664Ft
<#fejvakaras>#fejvakaras> -> Mondjuk unlock-olva egy 2GB-os 6970 és faszányos hûtõvel.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Egyszerûen volt velük a közelmúltban negatív tapasztalatom, míg az NV vel nem.
Ez ennyire egyszerû. De úgy vagyok ezzel,hogy egymillió légy nem tévedhet,így kipróbálom ismét ,hátha most minden rendben van már. Ha mégse ,azt tudni fogjátok😊) itt az SG-n azt garantálhatom😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És nem szokott összeomlani,tönkremenni,lelassulni!
Ez mióta kizáró ok? Ha annyi ezresem lenne ahányszor ...
Vannak ám ügyes userek, akik fél óra alatt ki tudnak nyírni egy friss oprendszert. Mondjuk a szükséges drivereket nem, vagy csak féli, vagy csak a lemezen adottat teszik fel ... szénné telepítik felesleges, de erõforrásigényes, vagy szimplán sz*r progikkal a gépet. Mondjuk legyen fent 3-4 DVD író progi hátha nem akadnak össze, meg 3 vírusírtó, stb. És lehetõleg 138 kis ikonos bizbasz induljon el a tálcán már bekapcsoláskor.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.smart-bus.hu
Juzer erort nem fogadok el,lévén egy zsír új rendszer lesz ,zsír új oprendszerrel 😊
www.smart-bus.hu
- Ne is szólj semmit drága anyjuk! Tudod, az úgy volt, hogy mentünk Solt haverral a Váci úton, és akkor hirtelen elõugrott négy tagbaszakadt benga vadállat, tudod, mint egy-egy King Kong (tegnap volt a tévében), és lefogtak minket a fényes utcán, AK-47-est rántottak elõ az ingujjukból (tudod, az egy amolyan 'maroklõfegyver'), és a fejünkhöz tartva ezt ordították:
Vesztek egy krosszfájöreksz hatezerkilencszáz-ötvenes szettet, vagy meghaltok, de azonnal?!
Nos, ahogy látod, élünk, de ezért ezt kellett vennünk...
S halovány kaján vigyorral az arcodon, asszonyod enyhülõ szigorú tekintetével kísérve, elõveszed a két vaskos dobozt.
www.smart-bus.hu
Lehet a videó kártya vásárlás lesz a legkisebb problema😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Most egy chieftec 650 esem van.
TR ilyet tud produkálni? Nem rossz... :S
www.smart-bus.hu
Értem ,és kösz a tanácsokat. Rágódok rajta ,de tetszik az ötlet.
Solt. Ha kijön a hónapban a COD akkor gondolom ki is derül,hogy jó e alá a kétkártyás rendszer. addig ahogy beszéltük mindenképpen várok.
Amúgy azért is variáltam alaplapok miatt nemrég,mert egyszer csak elkezdett akadozni az Il2 õm. Amit kiderítettem,a TR miatt. Mondjuk ,vettem már új hûtõt biost állítgattam és nem értettem a dolgot. Huzigáltam mindent és amikor a TR -t visszadugtam azt mondja a win,hogy dugjam USB 2 es be mert ez így karcsú. Mondom magamban az oda van ,de végig próbáltam minden usb-t és ugyanaz. Na vettem ma egy USB 2 es pci os kártyát ,betettem és láss csodát minden hibátlan.
Gondolom kezd haldoklani a lapom,mondjuk már kb 4 éves ,vagy majdnem😊 Még egy hónapot csak kibír😊
www.smart-bus.hu
Az SLI elvérzik a "rá írt" Mafia 2 alatt például, míg a Crossfire nem, és lehetne sorolni vica-versa a példákat.
Ezért tartom urban legendnek az SLI mindenben +xx % teljesítmény dumákat.
Tehát, a Crossfire kiépítés az esetek túlnyomó részében jól vizsgázik (új, vagy túl régi szoftverek esetében léphetnek fel problémák, és ha szerencséd van, akkor jön is rá megoldás Crossfire profil formájában).
A két kártyás plusz teljesítmény a +10%-tól a 80%-ig skálázódik. A +100% nem létezik.
Fõleg, ha 6970-t csinálsz belõlük! 😊 Ma már a játékok döntõ többsége profitál belõle... nem igazán van olyan játék, amivel bajok vannak cf miatt.
www.smart-bus.hu
Ha CF be kötök két 6950 est ami ugye 60 ezer per darab az kb milyen teljesítményt produkál. Persze kérdés,hogy a leendõ játék használja e a CF et. Vagy ez független a játékoktól?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.smart-bus.hu
Ha jó áron tudsz szerezni 5970-t, akkor az kiváló választás. Ennél kisebb 5xxx-t én nem vennék.
www.smart-bus.hu
SAPPHIRE 11161-01-40R HD5870 1GB GDDR5 HDMI PCIE - non-ref hût(t)õ.
# DVI CSATLAKOZÓ: Igen
# TV KIMENET: Nem
# VIDEÓ BEMENET: Nem
# HDMI: Igen
# HDTV: Nem
# DISPLAYPORT: Igen
# MINI DISPLAYPORT: Nem
# MINI HDMI: Nem
Ha nincs felesleges 200.000-ed, akkor pedig ezt érdemes, szintúgy, szerintem: GIGABYTE GV-R697D5-2GD-B HD6970 2GB PCIE - ~90.000 Ft
Azért a hetvenest kérdeztem,mert az 50 es vagy sikerül ,vagy nem ,nincs közöttük akkora árkülönbség,hogy ideges legyek tõle. Ha már lúd akkor legyen tömött😊
Esetleg egy 6950 amibõl 6970-t lehet csinálni... ha meg kevés, akkor még egy! 😄
www.smart-bus.hu
Nem referencia hût(t)õvel: SAPPHIRE 11188-00-40R HD6950 2GB GDDR5 PCIE - 68.400 Ft.
# DVI CSATLAKOZÓ: Igen
# TV KIMENET: Nem
# VIDEÓ BEMENET: Nem
# HDMI: Igen
# HDTV: Nem
# DISPLAYPORT: Nem
# MINI DISPLAYPORT: Igen
# MINI HDMI: Nem