AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pointer.
Egy tesztnapon belefér pár win húzás😊 A mostanira kb 6-8 perc alatt kúszik fel a win7 akkor arra gondolom kevesebb idõ is elég. Pont egy sör ,meg cigi ideje😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Természetesen cserélgetés úgy zajlana, hogy friss rendszer, friss telepítések minden résztvevõnél! Fél óra alatt fent van egy w7... nem téma... addig legalább tudunk inni! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nvidia után, ATI(amd) nekem nem adta a maximális sebességét. (win7)
Így lehet, fals lesz az eredmény.
Pedig volt, uninstall, driversweep, bár lehet tudtok valami jó kis trükköt, amit akkor nem mondtatok el 😛 gonoszok! 😄
Most számoltam ki meg írtam össze.
I5 2500K
Valami jobb deszka,gtx580,8 giga ram. Meg egy gyors vinyó az még kell.
ha marad pénzem egy ssd,de az annyira most nem izgat.
Asszem 3 évig rá sem nézek ezután.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
( másoknak: COD = Cliffs of Dover )
www.smart-bus.hu
Ez azért nagy segítség lenne másoknak. Ugye lesz COD,ROF ,BS,Lonci,FS,kb ennyi ami most érdekes.
www.smart-bus.hu
VGA-k esetén a teszt kedvéért felváltva ugrálok a két nagy között... szintén a randa kíváncsiság miatt! 😊 Mondjuk lényegesen tájékozottabb vagyok már, de még ezt sem nevezném hozzáértésnek! 😊 A hozzáértés Abu szintjén "kezdõdik"! 😊
A tesztekben benne vagyok! Nekem lesz egy full AMD konfigom, neked egy Intel + NV ( ha nem veszel még két monitort ), oszt kizárólag szimulátorokkal csinálunk teszteket. 😊 Ha még nekem is meglesz a GTX460, mehet az sli teszt is... Legalább kialakulna egy objektív kép azoknak is, akik szimulátorokban gondolkoznak. 😊
www.smart-bus.hu
És foglal kb 700mb-ot a RAM-ból...
1920*1080-ban még minden okés.
Ehhez képest iRacing meg fut hibátlanul full-fullon.
Mi alapján vagy biztos benne?
õ ennyit írt: "sajnos nincsenek olyan tesztek, ahol amd vs intel összehasonlítás van mondjuk a DCS, vagy RoF alatt."
😉
no offense, de szerintem vedd meg azt az i5öt, hiszen ltászik, hogy szeretnéd, felesleges extra indokokat gyártani hozzá 😊
Forza.
Különben benne vagyok,kimondottan érdekes lenne csinálni teszteket a különbözõ platformokon,hardverekkel. A GTX460 at el sem adom ,úgy döntöttem,jó az a szekrényben ,avval is lehet például.Ez jó ötlet ám😊
www.smart-bus.hu
Na hála az égnek😊 csak dûlõre jutottunk ebben a témakörben😊)
Legalábbis az álláspontok közeledtek😄
Mondjuk én legkésõbb Karácsonyig tuti beújítok egy Buldózert... megöl a kíváncsiság! 😊 ( még soha nem volt amd konfigom )
Oszt majd egy rekesz sörrel átballagok Laca mesterhez, és mindenféle szimulátor teszteket fogunk végezni! 😊)
www.smart-bus.hu
De aki csak a legújabb krájzsziszal játszik annak tök8.
http://goo.gl/gd6Zi5
Mint Solt is írta sim-hez kell ,és biztos vagyok benne ,hogy nem kidobott pénz a dolog. Az ,hogy lövöldözõs,satöbbi játékokban mik a különbségek,vagy a nem különbségek nem nagyon izgat😊
580 és társain is gpu limites leszel, ha fullhdben, maxon, látványjavítókkal játszol. te meg 3 képernyõn pláne.
Forza.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
1680X1050 ben három monitorhoz elég e a 6970 es?
Ez a nagy kérdés ami foglalkoztat.
Ugye ez a technológia fejlettebb mint amit az NV használ,legalábbis ezt olvastam.
Minél jobban belemerülök a kérdésbe annál több a kérdés,és már tanácstalan vagyok.
Kipróbáltam az új drivert, Eyefinity szempontból, tényleg stabilabb lett a group készítés.
De az igaz fejlõdés, hogy nekem, a 3db TV-vel is elindul a bezel compensation.
Nem kell neki hogy azonos EDID firmware-el rendelkezzenek a készülékeke, és azonosat jelentsenek.
All hail the double x!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Abból a jelenlegi legnagyobb 512 GB-os. Tudtommal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Így, erõsen valószínû, hogy egy Samsung vagy Western Digital csücsül a gépében.
Az még persze lehetséges, hogy rendszer meghajtónak vett egy 64 GB-os SSD-t.
A laptopom esetén vinyóval az outlook 50-55 másodperc alatt nyílt meg és lett használható. Ugyanez SSD-vel 1-2 másodperc.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amikor meg te vagy az a 0.1%, akkor abból rögtön 100% lesz... 😉
www.smart-bus.hu
Amúgy ez 1db játék és a játékosok kb 0,1%-t érinti.
És én speciel nem csak ,pontosabban nem kizárólag játékra értettem azt ,hogy gyorsabb. A srác fényképész és a munka miatt is ezt vette. Elõtte 4 magos AMD je volt. Még az óra jelük is asszem azonos.
www.smart-bus.hu
ezt át kell élni, nem grafikonról megítélni 😉
Forza.