AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem voltam itthon egy kva jó honda talira mentem Agárd-ra,király volt!!
Akit érdekel,holnap felrakom ugyis a képeket,ha gondoljátok,ide is belinkelhetem--
Nem akarok offolni csak kérdem,ha a társaság beleegyezik?! <#integet2>#integet2>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Nincs húzva a géped?!
Elõször kerestem, mit is nézzek. Aztán látom a címsort, hogy szomorú a helyzet. 😞 Csak a szimpla alap dolgok jutnak eszembe, amiket gondolom Te is ismersz... De eléggé VRAM hibának tûnik. Esetleg manuálisan emelném/csökkenteném a GPU/VRAM Mhz-eket.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
😞
Forza.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem hinném.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szerintem holnap nekem is paszta napom lesz, úgy döntöttem felrakom a gyári helyett az AC hûtõt a CPU-ra, holnap remélem nyitva lesznek a boltok. Közben ahogy nézem már van MX-4-es is, lehet, hogy most azt próbálom ki.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kösz mindenkinek.
Most szépen újranyomattam Arctic Cooling MX-2-es pasztával fasza vékony rétegben,egyenletesen eloszlatva,máris hûlt majd' 10fokot.
KÉP1
KÉP2
"Tehát most az egyetlen mentsvár szerintem az hogy mind két partíciót leformázom új Win7 64bit feltelepít, 64-es driverek fel, stb, majd megnézni az eredményt így..."
Tudod Te ezt! <#vigyor>#vigyor>
PhysX-et visszaraktam utána csak kíváncsiságból szedtem le hogy hátha az okoz gebaszt de tévedtem...
Egyébként két félével is tisztogattam... (WinUtilites és Ashampoo)
Köszi! 😊
Azokat a registry fájlokat,amiket nem enged törölni,azt próbáld meg leszedni Registry Cleaner-rel. Physx-et meg nem volt jó ötlet leszedni,mert attól függetlenül,hogy ugyebár ATi-nál nincs Physx támogatás még 1-2 játék-ami támogatja-rinyál érte és nélküle nem hajlandó elindulni.
Win7 64bit-es változatát meg egyébként is jó ötlet felrakni 4GB RAM+1GB VRAM mellé. Amúgy Professional vagy Home Professional tökéletes választás,Ultimate "felesleges".
Esetleg még megpróbálhatnád a DriverSweepert csökkentett módú indítással rázavarni a rendszerre.
De a legtisztább egy rendszer partíció formázás + OS reinstall. (Azt a partíciót,amelyiken nincs se nvidia féle driver,se oprendszer,csak adat,azt meg felesleges leformáznod merthát...minek? 😊 )
Kezdem ott hogy miután lecseréltem az nVidia kártyámat, letöröltem az összes létezõ drivert, stb aminek köze volt az nVidia-hoz. Utána kitakarítottam a regisztrációs adatbázist programmal is meg amit a program nem talált meg azt leszedtem saját kezûleg. Majd ATi kártya be, driverek, stb feltelepít majd látszólag minden rendben. Ugyanakkor valami még mindig nem stimmel, pl. a registry-ben bent van 5 nVidia-ra utaló kulcs, azonosító és érték melyeket valami oknál fogva nem lehet törölni. Ez még nem is annyira nagy gond, de viszont egészen biztos hogy valami zavar van mert a HD 5770-esem egyes benchmark programokban és játékokban furcsa módon nagyon alul teljesít, fizikai probléma abszolút kizárva egészen biztos hogy valami szoftveres problémával állok szemben amire jelenleg nem találok problémát, illetve elgondolkodtam egy operációs rendszer újratelepítésen is. (Most 32-es Win7 Professional van, és 64-es Win7 Professionalt vagy Home Premium esetleg Ultimate-t telepítenék fel rá).
Megpróbálkoztam avval is hogy leszedem a PhysX-et bár csekély esélyt láttam arra hogy ennek lesz bármi hatása is, de egyesek szerint ATi kártya mellet valamelyest növeli a gépigényt.
Érdekes módon csak az élsimítással vannak gondok, ott is a magasabb beállított értéken (pl. 8xmsaa). Ezen a beállításon laggol néha kissé zavaróan, de valamikor 4xmsaa mellet is "beszaggat". Pedig én szerintem nem igazán kellene neki...
Nem értem hogy egyes programok alatt miért irreálisan alacsony az FPS szám...
Ööö... hozzátenném azt hogy egy halom nvidia-ra utaló regisztrációs bejegyzést távolítottam el, volt használva Driver Sweeper is, csupán az az 5 dolog áll ott és nem törölhetõ...
Tehát most az egyetlen mentsvár szerintem az hogy mind két partíciót leformázom új Win7 64bit feltelepít, 64-es driverek fel, stb, majd megnézni az eredményt így...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az meg csak egy jó gesztus, hogy beírta ide és úgy ahogy, hogy árban meg tudunk egyezni, stb...
Gondolom nem is inkább a státusz szimbólum miatt akar cserélni azon kívül, hogy megvan rá az anyagi háttér hanem pl. az újabb driver-ek miatt, melyek igencsak elõtérbe helyezték a 68xx; 69xx szériákat.
Bár épp ezért 6990-el még várnék. Majd a 10.4-es driver fog hozni sok újítást.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Steam kérdésem már ezzel a Steam mover cuccal nem aktuális már. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
DE!
Mire nem elég ez a kombó?! Sapphire HD5970 4GB Toxic & GTX580
Vagy "csak úgy" szimplán mire nem elég az 5970 4GB-os Radeon?!
Sapphire 6990 4GB-ot akarok venni.
Igen, ugyan úgy lehet particionálni, használni az SSD-t, mint egy hagyományos SATA wincsit. Csak érdemes 1-2 dolgot kikapcsolni (defrag), mást meg be (AHCI).
Mivel a rendszer gyorsul kis mértékben azoknak a programoknak a betöltése is javul, ami nem SSD-n van. Illetve van olyan progi, ami meg nem tudom mit csinál töltés közben (CivIV) mert sem a procit nem használja különösebben, sem nem tölt, de fél percig csak malmoz magában. Ezzel nem tud mit kezdeni az SSD-sem.
Fõleg rendszerprogiknál érezhetõ a gyorsulás (látványosan), illetve olyan progiknál, amelyek az adott pályán utántölti, streameli az adatokat (Pl UE3 enginet használóknál megszûnik a textura pop-up).
Most a 250-esek ára minimum olyan 120 körül van, ez év végéig szerintem, a trendeket figyelve olyan 100-ig eshet le, ha ez már megfelelõ. Ha nem, akkor is érdemes egy kisebben gondolkodni esetleg. A Win7/Vista exponenciális növekedése, ha nem is megszüntethetõ, de legalább lineárissá tehetõ, kis kézügyességgel.
SSD saját fórum, további kérdésekhez.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#vigyor>#vigyor>
Next PC upgrade: 2022
Addig, míg SSD-m lesz, sok dolog változhat majd még.
Sõt, ha kilépsz belõle, és odébb move-olod, onnan indítod, akkor onnantól kezdve onnan mûködik.
Nem kell neki semmilyen telepítés, még WIN-reinstall után sem.
Be is ba*na ha ezt a C-re kéne rakni: 😄
OFF
Nem kellett volna végigolvasnom az utóbbi 300 hsz-t, mert bizony engem is nagyon lázba hoztatok most ezekkel az SSD-kkel. 😊
Elsõsorban az érdekelne, hogy akár vajon még az én vasamhoz is ajánlatos lenne-e beszerezni egyet? Mert hát ugye azért régen volt már ez csúcskonfig (vagy talán sose volt 😊).
Mert ha esetleg ajánlatos lenne, akkor lehet, ha nyárra vagy karácsonyra 256 GB-os verziók viszonylag elérhetõbb árban lennének, beszereznék egyet.
Gondolom ezeket is lehet ugyanúgy partícionálni. Mert akkor ugye 50 GB Win-nek + programoknak, 200 GB meg a játékoknak.
A mostani 640GB-s rendszer vinyót meg akkor lehet kivenném és bent hagynám magába az 1,5 TB-osat, igaz lassabb vinyót. Ezt mind energiagazdálkodásból, jobb szellõzésbõl meg a halkabb mûködés végett.
Csupán csak Steam-mel lennének szerintem gondjaim, mivel ott oda települne ugye minden Steam-es játék, ahová maga a Steam van telepítve. Szóval Steam-nél lehet majd a játékaim alapján döntöm majd el, hogy legtöbbje kívánna-e SSD-s elõnyöket. Egyedüliként mondjuk a Crysis lenne elsõsorban SSD-s Steam-es játékaim közül, de végülis Crysis megvan dobozosba is, azt akárhová lehet telepíteni ugye.
Bocsánat mindenkitõl, úgy tûnik szófosással ébredtem. 😊
ON
www.smart-bus.hu
Aztán ha már ott vagyok,akkor újrapasztázom a GPU-t,hátha segít neki. (Nem,garancia már nincs..😊 )
www.smart-bus.hu
Mondjuk semmi zavar sincs,csak azért érdekes. Legalább játék közben sincs hangja.
www.smart-bus.hu
A Driver Swpeer elég jól dolgozik, mindent lepucol, de valszeg még az elõzõ driver maradéka zavarhatott be.
Gyári cd megvan? Próbáld azt a drivert felrakni... ( mindenestõl amit felkínál )
Ha pedig húzod magad, tuti nem lesz megoldás. Nyugi... ha nem megy, hagyd egy kicsit..
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha egy régi drivert frissítesz egy újra,akkor nem kell letörölni a régit. Simán feltelepíted a legújabbat és kész.