AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ne kedvetleníts el😊
Akkor most jó ez a kártya vagy nem?
Mi az ,hogy hangos játékok alatt?
Nem volt ilyen kiképzésû kártyám soha ,így semmi tapasztalatom sincs velük.
Mindig figyeltem a jó hûtõre a videó kártyákon ,sose volt hangos egyik sem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

KranaZoli
Más: Mi lesz a 11.3-as Catával?! Árpilisi tréfa lesz belõle, vagy mi?! <#fejvakaras>

<#smile>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Lencsevégen a Sapphire HD 6790-es Radeon-ja

Na, ebbõl nagyon bejövõs Nekem a 6950-es.

Én inkább vennék ilyet tök mind1 lehet-e flash-elni a BIOS-át, vagy sem. Dual BIOS, vagy sem. Ha nem jön össze max. vissza a régi BIOS.

IPON-on most vmit eláraztak. 😄

SAPPHIRE 11188-01-40G HD6950 1GB GDDR5 Webshop Ár: 64.741Ft

SAPPHIRE 11188-00-40R HD6950 2GB GDDR5 Webshop Ár: 64.467Ft

<#smile>

Herr Laca

Azzal menni fog az unlock az tuti. De biztosra veheted játék alatt a jóval hangosabb ventit is. Nem tudom mennyi FPS-t fog hozni, Nekem nem érné meg ennyi pénzért ilyen Giga téglát venni.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

A régi opengl, vagy dx9-s játékokra ez még igaz is lehet, de azért ez a kijelentés picit túlzó! 😊

A RoF alatti shimmering az egyetlen kérdõjel! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Félni😊)
Ugyan már. Kis fejszét a gép mellé állítom,csak ,hogy tudja a kártya hányadán is állunk😊 Féljen õ!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Ez nem offense, félre ne értsétek, de szimulátoros berkekben az AMD kártyák elég erõs hendikeppel indulnak az nv ellen 😞

Ettõl félünk mind a ketten ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Na jó ezen nem akarok vitát nyitni😊
Speciel én még NV vel nem szopiztam😊
No de harcra fel,gyõzni kell. Bátraké a szerencse ,meglássuk.

A 6970 az 570 párja... gyakorlatilag pár százalék különbség van köztük. Csak míg a 6970, 570 90 ezer felett van, addig a 6950 kapható 65 ezer körül...

www.smart-bus.hu

IMYke2.0.0.0
570-580-al is szophatsz épp úgy, mint egy HD6950-70-el :9

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Her Laca
Én azt olvastam,hogy kb az 570 el van egy szinten. A 70 es az valamivel gyorsabb.
Végül is mindegy,gondolom elég lesz ,csak ne szopjak a driverekkel. Egyet felrakok és ha az jó én hozzá nem nyúlok annyi szent.
Ha vacakol azonnal hajítom ki.Egyet biztosan tudok. Molyolni ,görcsölni nem vagyok hajlandó.

20-25% plusz ingyen... gyakorlatilag, hogy a te buksiddal gondolkozzak, egy 570 teljesítményét kapod 20 ezerrel olcsóbban... 😊

ÁÁÁ... 6950-t akaroook! 😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ne irigykedj😊
Kritikus leszek ,ha nem jön be átadom neked.
Kiderül igen hamar😊)
Bár azt olvastam ,hogy is igazán a moddolás hoz sokat hanem az órajel emelés. A PH-n írta egy srác. Na meglássuk ,holnap,vagy utána megveszem,oszt kiderül.

Gubberx
Csak úgy érdeklõdésképpen, meg lehet sütni valahogy egy vga-t hogy garanciálisan még elfogadják hogy meghibásodott? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Irigykedem csesszétek meg! 😞( Nekem most nincs manim váltani... 😞((

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Te is qrvulsz? 😊

Feladtam a harcot ... CoD-hoz kell majd a pure power ... SSAA meg csak ROF-nál gáz ... Azt ha nem oldják meg sürgõsen akkor beszoptam ...

Meg ez a hangátvitel érdekel ...

Én ipon-tól rendeltem, elvileg ref. ASUS-t.

<#gonosz1><#vigyor5>

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Valami nem stimmel ám a topikkal, mert az új cucc ha nem frissíted a lapot akkor ugye kiírja, hogy 1/2/x új hsz érkezett. Csakhogy ez a div teljesen elcsúszik balra 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

kifli
TÕLE lehet venni olyat, ami modolható.

Jelenlegi árak:
- Gigabyte 6950 2 GB DDR5: 68.990,- (6970-re moddolható)
- ASUS 6950 2 gb ddr5: 68.990,- (6970-re moddolható)

(2 napja kértem tõle aktuális árakat, úgyhogy jelenleg ezek érvényesek 😊)
Her Laca

Her Laca
Konkrétan erre gondoltam.
Állítólag ez a srác tudja a tutit,nem véletlenül hirdeti így.

Mielõtt nekilátnék ,ne félj ki idegelem a fórumlakókat a kérdéseimmel😊

KranaZoli
1.) Banner -> Útmutatók/cikkek/leírások

2.) Aki otthon van benne ITEM; Ari18; Gurubefree & Solten meg még vki, de Õ most nem jut eszembe. 😊

3.) BIOS mod-olásra legjobbak az elsõ tégla kiadások, melyeken van DualBios és kapcsoló

Link-eld be azokat amik között nem látsz különbséget.

Ipon-on van nonref 1GB-os Sapphire 6950 61k; 2GB-os 64k

Ezen szerintem nincs DualBios így kapcsoló sem. Ha gond van, akkor legyen kéznél egy PCI-os VGA-d. Vhol szerezz be 1et. Nekem is van egy. Eddig 1x kellett használnom, mert inkompatibilis VBIOS-t flash-eltem egy elõzõ 5850-esemre.

Her Laca
Na tudjátok mit😊
Veszek egy HD 6950 est és kipróbálom.
Ha nem jön be max eladom😊
Holnap ,holnapután be is szerzem.
Viszont ki az aki ebben a moddolásban otthon van.
Ja és a másik. Van ez a bios kapcsolós dolog,csak olyat érdemes venni ugye?
Ezek mind referencia hûtõsek ahogy láttam. És alapból sem látok nagy különbséget az 50 es és 70 es között.
Solt nem röhögni😊
Dummy lelkesedése rám ragadt.

Kíváncsi vagyok! 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Már megrendeltem ... annyit olvasgattam utána hogy beleuntam és megrendeltem ... Sapphire-bõl már van többfajta meg minden ...

Asus-t választottam, remélem nem nyúlok mellé ...

2 munkanapon belül - remélem holnap 😊 érkezik.

Kérdezz utána mielõtt megveszed, nehogy olyat vegyél ami már nem moddolható!

www.smart-bus.hu

blackcalibra
Az alatt bekakkan a Giga Super B 460-as tápom nem?
Na meg ha ilyet veszek az asszony is.
fery02
<#eljen>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

KranaZoli
"hétha ez az új MLAA megoldja a shimmeringet"

MLAA akkor old meg vmit, ha fel van rá készítve a játék. Különben csak kapsz egy homályos, blúros képet -10FPS-el számolva.

DummyBoy
Igen 😊 Tervezem ... bár egyelõre csak a shadereket ...

Jól fog mutatni az X2 550 @ X4 B50 mellett 😊

Az az igazság, hogy az elmúlt pár hónap alapján SSAA csak ROF alatt kellett ... Adok neki egy esélyt, hétha ez az új MLAA megoldja a shimmeringet ... új VGA viszont most kell, mert most adtam el a másikat ...

Ha meg nem jön be akkor elcserélem egy 560-asra és kész 😊

Her Laca
moddolni akarod?
én is töprengtem rajta de egyrészt nem mindenkinek sikerül,másrészt nem tudom,hogy élettartamra milyen hatással van.De majd referáljál.

DummyBoy
Igen 😊 Elqrvulok ... csak meg ne bánjam ... fosok is miatta keményen ...

@arty: Ezzel csak egy gond van ... a HDMI jel elmegy a TV-hez ... de a fülhallgatóm és a PC-s hangszóróim még nem fognak szólni ...

Ez régebben is gond volt, akkor kénytelen voltam külön kábelt kihúzni ...

Valamint az is macerás, hogy állandóan állítgatni az alapértelmezett hangkártyát ... (Nekem még oké, de a ház úrnõje nem biztos hogy csipázná ...)

Her Laca
6950 est veszel?😊

arty
6970, ha fullhdben, mindemaxon játszol 😊

Forza.

arty
amd-nél nem kell ilyesmivel bohóckodni (ujabb nvidiákon se), a vga kártyán rajta van egy hangkártya is - ergo ha alapértelmezett hangkártyának a videokártyás hdmijét választod, megy majd minden jól

Forza.

DummyBoy
Üdv all!

Úgy néz ki ismét Radeon tulaj leszek ... Lenne egy kérdésem: Jelenleg secondary monditornak használom a TV-met, HDMI-vel összekötve ... HDMI-n megy a hang is, a hangkártya SPDIF outja rá van kötve a VGA SPDIF in-jére és kész ...

Ahogy néztem az új VGA-kon NINCS ilyen csatlakozó ...

Használja valaki így a gépét? Mi lehet a megoldás? Bohóckodás az audiokábellel, vagy van lehetõség SW-esen átvinni valahogy a hangot a VGA-ra?

Solten
Solten
Hi, milyen hazikod van? Gephaz oldala vissza, elore-hatra venti, csinalj bennt egy kis "huzatot"... 😊

Saor Alba

Solten
Hi.

"hogy ez a kettõ fog együtt mûködni attól ,hogy nem egyforma???"

Igen.

Saor Alba

Sziasztok!

Egy problémában szeretnék segítséget kérni.
Egy HD2600XT-vel garázdálkodom, ami nekem elég is lenne, de mostanában a sokszor volt "lázas" a drága. Le is vettem a gép oldalát és ez valamennyire segített neki. Most kipucoltam és alig megy fel a hõmérséklet 60-65 fokra, viszont a proci "elkapta tõle" és most 80-83 fokra is belázasodik, ami azonnali leállással jár.
Tudna valaki segíteni nekem? Mit cseréljek vagy kalapácsoljak széjjel?<#whatever>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Tudtommal csak két ugyanolyan típusú GPU kell hogy két VGA CF-be menjen, forma/kinézet nem számít ergo szerintem mennie kell.
Halli kérdezném ,hogy crosfirebe akarom rakni a karit na már most az egyik 4890 mind a kettõ és xfx .is de
az egyik így néz ki
nincs

Másik pedig így 2
hogy ez a kettõ fog együtt mûködni attól ,hogy nem egyforma???

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-6850-6870-review/19

itt nézelõdj szerintem megéri váltani

ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3

kifli
az daemon tools meghajtó szerintem
blackcalibra
<#buck>
Mennyivel durvulna jobban a 6870-el a masina mint a mostani 5770el?
Firerock
kössz!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ITT segítenek neked.

www.smart-bus.hu

Firerock
igen rendben!
#69668: forrasztva van a tápra,azt elvágtuk és megpróbáltuk arra rákötni ezt a házhûtõt de nem forgott!
Sajnos a környékünkön nem lehet kapni olyat ventilátort! Valaki tudna adni egy linket egy ilyenhez 2200-as és pl Iponnál lehet kapni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Túlmelegszik a táp... vegyél egy rendes ventilátort hozzá, és a táp kivezetésére kösd rá, ne az alaplapra!

www.smart-bus.hu

Hát,nem tenném rá a nyakam,de szerintem a tápnak kevés az 1200RPM. Ha terhelve van a gép,akkor a táp is elkezd melegedni keményen.
Proci hõmérséklete rendben van?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep