AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Segítséget kérnék!
Az utolsó a 10.10 volt, ami rendesen mûködik a gépemen! Az azután megjelenteket, ha feltelepítem, állandóan fagy a gép! Gyakorlatilag a telepítést követõ újraindítás után azonnal!
Légyszi segítsetek!
Elõre is köszi!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
"Az új Catalyst driver esetében az AMD Accelarated Paralell Processing (APP) futtatókörnyezet alapértelmezetten engedélyezve van, így azok az alkalmazások, amelyek képesek az OpenCL technológia igénybevételére, mostantól automatikusan használják az APP támogatást. Egyszóval az OpenCL futtatókörnyezet mostantól a driver része, nem csak opcionális letöltés formájában juthatunk hozzá.
Ettõl eltekintve operációs rendszerenként eltérõ hibajavítások is helyet kaptak a friss szoftvercsomagban, viszont gyorsulást - a kiadási megjegyzések alapján - ezúttal nem kínál a szoftver a különbözõ játékok esetében. A hibajavításokról az alábbi felsorolás ad képet, míg az ismert, de mindezidáig nem javított bugokról a fent említett kiadási megjegyzésekben olvashatnak az érdeklõdõk."
Lehet, hogy az utolsó ilyen logó?! A 11.4 már AMD Catalyst néven fut. <#vigyor>#vigyor>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ki melyiket tette fel?! (ha 1általán feltette már vmelyik új Cata-t 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az elõzõ: 110226a (február 26)
az új: 110322a (március 22)
Én inkább a dátumnak hinnék a helyedben, mint a verziószámnak. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Mondjuk szerintem épp az illesztõprogram NEM frissült. Az elsõ az elõzõ 11.4 a második a friss.
Frissült az OpenGL és a CCC. Legalábbis ami ebbõl a képernyõképbõl kiderül.
http://goo.gl/gd6Zi5
1.) Elõzõ verzió
2.) Friss verzió
Remélem sikeres lesz a vásárlás 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
GPU Observer – Sidebar Gadget
De azt nem tudom, hogy 69xx-eket támogatja-é?! <#wink>#wink>
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Majd ha moddolom,kérnék segítséget ha valami nem lenne világos😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Sajnos vidéki pubiként jelenleg nekem a Garanciafutár és az, hogy a DHL-es arc a kezembe nyomja a csomagot, nem pedig az asszony kap szívinfarktust azon, hogy mennyibe kerül, az megéri 😊
Ami vicce, hogy eszembe sem jutott gianni, ugyanis mikor néztem a listáját, valamit benéztem, és nem láttam ott ilyesmit 😊
@Solt: 71 ... Garifutárral (Nekem ez fontos ...) ... 😊
www.smart-bus.hu
Bios kapcsolós úgy is hirdeti.
@unlock: Asus kártya esetén ha referencia akkor unlockolható elvileg nem? Legalábbis én ezt olvastam ... most jól besz@rattatok ...
Tudtok errõl valamit?
Energia takarékos üzemmódban 157/300Mhz-en ketyeg a kártya, de ezt megtudod nézni pl. Lavalys Everest-ben is. Vagy van egy Win7 gadget ami figyeli a kártya órajeleit és hõmérsékletét is, azt hiszem hogy KranaZoli linkelte be, csak azt nem tudom hogy ebben a topikban vagy máshol...
Egy i5k, vagy majd egy buldózer biztos még többet ki tudna sajtolni belõle, de egyelõre szerintem jó lesz ez így...
www.smart-bus.hu
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Remélem a Cod ot ez így elviszi fullon,már 6970 re alakítva.Megnézem,hogy a proci elég e neki,ha igen akkor még várok az új AM3+ os lapokra. Ha nem akkor még jön az I5 mellé.
De remélem ,hogy 3,2 - 3,5 ghz négymagos az csak elég még.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
(bár nem értem a használat módját: tévén nem csak film megy? mert mediaplayerek alapértelmezett hangkártyája lehet más: film szól a tévén, minden más az alapértelmezett alaplapin - a fülesedben)
Forza.
Mondjuk egy tízes körül még szánnék rá ha érdemes egyáltalán.
Nem befolyásolja-e negatívan? <#smile>#smile>
Mindenféle tuning befolyásolja az élettartamot. A kérdés csak annyi, hogy a 6970-es téglán más-e a ref-hûtõ, vagy sem.
De Solt jól írta, hogy ott lesz a 3 év garancia.
Ha fülessel játszol akkor no para. De mondok újat, ha AMD-re váltasz. Radeon kártyák képesek idle módban is hangot kibocsájtani Magukból és zavaróbb, mint a játék közbeni hangosabb hûtõ hang.
Itt a topic-ban akiknek régebb óta van ATI-juk tuti, hogy mindenkinek volt ciripelõs; sercegõ ATI-ja. 😊))
Ha ilyen, akkor gyárilag ilyen. 😊 Volt akinek annyira sercegett a VGA-ja, hogy gariztatnia kellett. Pedig ezzel a hibával még csak gariztatni sem lehetne. 😉
Szerencsére Nekem is csak 1db vmelyik 48xx-es kártyám volt ilyen. De elõfordul 5xxx-eknél is. 6xxx ciripelésrõl még nem olvastam. 😊
Ez van. Ezek tények sajnos. Ezekre lehet számítani Radeon kártyáknál. Ellenben ha minden OK, akkor a 6950-essel a 10-4-es driver-tõl elég szép teljesítmény növekedést lehet majd elérni és várni.
Puhos
Catalyst 11.3 Official! 😊
És úgy látom frissült a 11.4 Early Preview driver is.
AMD Catalyst™ 11.4 Early Preview Last Updated 3/29/2011
<#smile>#smile>
www.smart-bus.hu
Mert akkor elkezdem gyûjteni a dolgokat.
Meg még mi kell hozzá?
És nem ,nem olvasok vissza ,mert lusta dög vagyok,és izgatott😊
www.smart-bus.hu
Azt mondja a srác,hogy unlockolható ,már holnap elhozza. Ha lesz idõm lehet ,holnap elugrom érte,de valószínû csak csütörtök lesz belõle.
Akkor kell egy win telepítés😊 kártya be,kérdésözön felétek,unlock,majd ha isten is úgy akarja akkor COD feltelepít. Solt! Ha nem lesz jó videót készítek a szétverésérõl😄
www.smart-bus.hu
Fülessel játszom,ha kicsit hangosabb az nem zavar.
Még az élettartam a kérdéses nálam,nem e befolyásolja e negatívan ez az unlock a dolgot.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A ref. hûtõk idle üzemmódban hangtalanok. Játék közben van aki azt mondja annyira figyel a játékra, hogy semmit nem hall a VGA hûtõjének a hangjából tök mind1 milyen krafton megy a kártya.
Engem idegesít. 1xerûen rühellem. A ref. hûtõknek terhelve van hangjuk. Fogod hallani attól függõen milyen gamer vagy. Mennyire vagy szenzitív, vagy sem. 😊
6970-es órajellel akik unlock-olták Õk is azt nyilatkozták, hogy jóval hangosabb és melegebb lett a kártya. Van aki csak a shader-eket unlock-olta épp ezért. Asszem ITEM. Ari18 mindent.
Miért kapkodsz?! Érdeklõdj körbe!!!
Én tuti vennék egy Sapphire 6950 2GB-os amit lentebb link-eltem Ipon-ról. Jó eséllyel lehet mod-olni. Ha nem, akkor sincs nagy probléma, mert csekély FPS számtól esel el szerintem.
Ha mindenképp moddolni és unlock-olni akarsz, akkor Giga.
Minden más Nálam a lenti Sapphire mellett szól. Az 1GB-os idáig 61k volt most meg pár száz pénzel drágább mint a 2GB-os. 😄