AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon zúgott a Gigabyte SuberB tápomban a ventilátor,tûrtem egy kicsit,de aztán rájöttem hogy van egy 12cm-es házventim,viszont az csak max 1200Fordulatos ami a tápban van az meg 2200. Na ma nem bírtam tovább,kicseréltem a ház ventilátorra mert olyat amilyen kell bele nem lehet kapni a környéken. Szóval levágtam az eredeti ventit és a a ház ventilátort átvezettem a tápba(az eredeti házventi helyére van bedugva) hût rendesen,a táp nem meleg,nem fúj ki meleg levegõt,csak éppen langyos. Viszont egy kis játék után (Crysis 2ben kb 2perc) újraindul a gép,semmi hibaüzenet csak újraindul. Ma vettem még egy házventit hátha a videókártya meleg vagy az alaplap. DE akkor is újraindult. Most újraraktam a Windowst de így is kikapcsol. Több 5letem nincsen! mit ajánlanátok?
Furmarkban kipróbáltam és amikor olyan 79 fok lesz a hõmérséklet akkor egyszer csak újraindul!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
A gép:
Phenom II X4 Black Edition 955, 3,2Ghz
Gigabyte Super B 460W
Melyik a legdurvább AMD kártya amit még a procihoz érdemes megvenni, a táp pedig még ugye elég hozzá?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Procival csinált régen ilyet, amikor valami plugin bugzós korszakához ért. Nem lehet ez is olyan ?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"😄DDD"
Átneveztem ezt az új D meghajtót egy M-re ideiglenesen,az új F-et visszaraktam D-re,az M-et meg töröltem. Most mûködik rendesen.
Köszi szépen mindenkinek és bocs az OFF-ért.
Biztos valami virtuális lószar, amit dvd író progik raknak fel.
De ha valami csoda folytán mégse lenne, akkor eszközkezelõbõl tiltsd le a francba 😄
Ott lesz a CD-k között.
Nevetséges. 😞
Mi a francot csináljak akkor,ha a gépen keletkezett a semmibõl egy D meghajtó-amit BD-ROM meghajtónak nevez ez a fos? Holott eddig ez a D meghajtó volt a tegnap érkezett új vinyóm. E meghajtónak megmaradt az optikai,az új vinyó-ami ugye eddig D volt-az meg lett F meghajtó.
C meghajtó ugyanúgy maradt a régiben.
Ami még érdekes,hogy erre az F meghajtóra most még csak letölteni sem tudok,pedig direkt azért vettem meg.
Segítsen valaki plz! 😄
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ez meg csak egy gadget. 😊 Tulajdonképp Nekem ennyi kellett, mert figyelgetni akarom Sidebar-ban, hogy a Fox4-es GPU gyorsítás mellett mikor tolja fel 3D-be a VGA-t. Könnyen, gyorsan, kényelmesen. Qrvára nem tetszik, hogy ez a kezdetleges GPU gyorsítással ellátott Fox4 és a ratyi oldalak feltolják 3D-s üzemmódba a VGA-t. Az UVD még csak-csak. És több mint vszínû, hogy kukázni fogom ezt a lehetõségét a Fox4-esnek. Ezért keresgettem. És mivel találtam, megosztottam. Ehhez nem kell a háttérben futnia semmilyen alkalmazásnak. Elegendõ csak a Gadget.
De azért köszi! <#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
GPU Observer – Sidebar Gadget
It's working! <#finom>#finom>
<#eljen>#eljen>
69xx támogatása viszont úgy látom még nincs.
A következõ gépemet is náluk fogom összeállítani.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
BattleTag: zydar#2910
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez a 2500HUF kiszállítási díj csak Pesten érvényes, vagy Szegedre is ennyi?
Kis segítséget szeretnék kérni. Nem nagyon követem mostanság a vga-k pályafutását, egy core2 e6300-hoz kéne egy új vga 30 max 40k HUF környékén. Mi a legjobb választás?
Nincs mit. 😊
www.smart-bus.hu
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem apró, nagyker, azért mondtam nettót. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
5770 már ennyire olcsó?! Eeeez igen! Gondolom PH Apró. Ami 1ébként tökéletes választás!
Most, hogy megvan ez az 5850 New Edition verzió megfogadtam, hogy 6950 csak akkor ha már lesznek non-ref hûtõvel felszerelt példányok; és nagyban függ majd az "újraírt" friss driver-ektõl is ez az egész. Fene tudja, hogy fognak muzsikálni ezek az új driver-ek. Mennyire lesznek bug-osak; mennyire hozzák majd a plusz teljesítményt amiket ígérnek. Azonban Cata-kban, fõleg az újakban nagyon a 68xx; 69xx dominálnak. 😞
SAPPHIRE 11188-00-40R HD6950 2GB GDDR5 PCIE -> 64.467 Ft (51.573 Ft)
SAPPHIRE 11188-01-40G HD6950 1GB GDDR5 PCIE -> 61.858 Ft (49.486 Ft)
A GPU és az egyéb alkatrészek hûtését természetesen nem egy referencia hûtõre, hanem egy egyedi készítésû kétslotos megoldásra bízták, amely néhány hõcsõvel és egy 92 mm-es átmérõjû ventilátorral próbálja kordában tartani a GPU üzemi hõmérsékletét. A GPU egyébként a referencia értéknek minõsülõ 900 MHz helyett immáron 975 MHz-en ketyeg, ami 35 MHz-cel magasabb érték, mint amit a PCS+ sorozatú Radeon HD 6870-es példánynál alkalmaztak. A memóriachipek ezúttal a 4200 MHz-es effektív órajel helyett 4600 MHz-es effektív órajelen ketyegnek.
Kösz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hamar megszokható 😊
Amúgy ha ez megnyugtat,akkor csak mondom,hogy kisebb felbontásokon nekem is van kisebb-nagyobb fekete keret a kép körül. (Kivéve ahol nincs pl.:1680*1050)
www.smart-bus.hu
Ma vettem egy 6870-es VGA-t.
Monitorom 1920x1080 felbontást tud, de én eddig kisebben használtam. De most azt tapasztalom, hogy ha nem 1920-ra állítom, akkor a többi beállításnál torzul a kép. Amit meg is értenék, de gondoltam a többi 16:9-es felbontás csak jó lesz. De az 1600x900-at egy vékony csíkban jeleníti meg, az 1366x768-at meg fel sem ajánlja sem a Windowsban, sem a Control Centerben.
Ami fõleg érdekes, hogy ha a Full HD LCD tv-re kikötöm (DVI-VGA átalakítóval) ott meg van 1366x768, és ad is rá képet teljesen jót.
Szóval esetleg van valakinek ötlete hogy lehetne a monitoron nem 1920x1080-at belõni, ami még arányos is?