AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ez Win 7 64 bites?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Zoli ,Solten köszi.
Ne féljetek ma megõszültök😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

KranaZoli
Nyugodtan felteheted a 11.4 Early Preview driver-t.

AMD Catalyst™ 11.4 Early Preview

#69802-ben olvashatod, hogy nagyjából miket várhatsz ettõl a driver-tõl.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Solten
Herr Laca es a 6950.. Mi tortent itt?? <#alien> Installald a 11.3-at. Moddolasrol egy cikk: kozepso legordulo menu. Ha valami nem tiszta, kerdezz, forditunk... 😊

Saor Alba

Her Laca
Uraim meg van a termék. Itten csücsül mellettem,most egy oprendszert telepítek mindjárt,a kérdésem,melyik catalistot jó felrakni ehhez a kártyához.
Meg van e még valami amit tudni kell,esetleg program .
A moddolásról majd utána kérdezek.
Ez egy Gigabit HD 6950 bios kapcsolós.

KranaZoli
<#wow2><#idiota><#szomoru1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

IMYke2.0.0.0
Céget reprezentáló emberkét nem lehet ilyenkor háromágú villával ösztönözni, hogy "látod b*****meg, ezért csúszunk a határidõvel! Még egy 13 éves vérpistukának is erõsebb gépe van, mint nekünk, itt, a melóhelyen! 😊)))))))
+ szomorú szmájli is

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
hát volt már, hogy kimentem cigizni míg az effekt-et kiszámolta egy ~1 gigás óriásplakáton 😄

de volt olyan is, hogy bejöttem, na mondom minnyá kész, erre kiírta kb 80%-nál, hogy nincs elég memória <#gonosz3>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Akurvaé'...
Le a kalappal a türelmed elõtt! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
de <#hehe>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Azt nem mondod, hogy ezen grafikázol, ugye?
Otthoni géped megeszi negyed harapással ezt a (bocs) ócskavasat.

pxxl
<#whatever>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Melóhelyi gép - otthon ugye (tényleg csak) iciripicirit durvább a konfig.
Nem tudom mennyit számítana a bekapcsolt hardveres gyorsítás, de szerintem csak bolhaszemöldöknyit.

KranaZoli
És az hogyan?!

Én egy HP 6730b-s notin próbáltam. 😊 Némelyik tesztnél diavetítés volt és van. 😊

Imyke: Érdekes... Azt hittem, akkor a CPU-ra teszi a terhelést. De akkor meg kevés az FPS. Már ha Saját gépnél vagy. 😊 De gondolom Te is meló...

Ez a legdurvább: Field -> Settings: Lots. <#hehe>

KranaZoli
Itt a Catalyst 11.4 második bemutató kiadása

A 11.4-es bemutató eszközillesztõ-szoftver kínál néhány olyan újítást, amelyek majd a végleges kiadás részét képezik, emellett rengeteg játék esetében tartogat némi sebességnövekedést is, hála a különbözõ optimalizációknak. Az újítások között a felhasználói kezelõfelületet érintõ változások is jelen vannak, amelyek könnyebbé és gyorsabbá teszik az egyes beállítások elvégzését. A 11.4 Preview driver legfõbb tulajdonságait az alábbi felsorolás foglalja össze.

Az AMD Catalyst Control Centert érintõ változások

Egyszerûbbé vált a megjelenítõk konfigurálása és a velük kapcsolatos beállítások elvégzése.
A korábbinál könnyebben hozhatunk létre Eyefinity monitorcsoportot
AMD Catalyst frissítési értesítõ
Az új szolgáltatás automatikusan értesíti a felhasználót, ha a Catalyst szoftvercsomaghoz frissítés érhetõ el. A bemutató változatban ez a szolgáltatás egyelõre nem él, de a végleges Catalyst 11.4-ben már mindenki számára elérhetõ lesz

Hibajavítások

A Dragon Age 2 DirectX11 módban az ATI Radeon™ HD 5800 sorozatú videokártyákkal ellátott rendszereknél kifagyhatott, már nem (legalábbis driver gond miatt biztos nem)
A Shogun 2 DirectX 11-es változata élsimítás mellett gyorsabban fut, mint korábban.
A MediaEspresso 6.5 és 6.0 induláskor már nem omlik össze.
A BulletStorm-ban jelentkezõ hibák kijavításra kerültek.
Az AMD Catalyst Control Center telepítése után esetenként nem indult el a CCC, de ez a hiba már a múlté.
A tesszellációs csúszkával kapcsolatos hibák kijavításra kerültek.

Játék-optimalizációk

Akár 23% gyorsulás Aliens vs. Predator esetében
Akár 22% gyorsulás Batman: Arkham Asylum-ban
Akár 15% gyorsulás Battleforge-ban
Akár 72% gyorsulás Civilization V-ben
Akár 59% gyorsulás Call of Duty: Black Ops-ban
Akár 26% gyorsulás FarCry 2-ben
Akár 35% gyorsulás Lost Planet 2-ben
Akár 30% gyorsulás Metro 2033-ban
Akár 11% gyorsulás S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat-ban
Akár 19% gyorsulás Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena-ban

IMYke2.0.0.0
Kikapcsolt hardveres gyorsítással, Tûzrókában.
Nekem most ekkora az e-penis-em:

pxxl
It does not appear your computer supports WebGL. <#idiota>

All hail the double x!

KranaZoli
Ez EPIC! Change View és 1000 halacska. 😄

df

Notim megeszi.

KranaZoli
Aktuális téma GPU gyorsítás teszteléshez:

HelloRacer™ WebGL

<#smile>

DummyBoy
Megérkezett a kártyám, Asus 6950 ... Egy nagy tégla, és van BIOS kapcsoló xD

Remélem este sikerrel járok 😊

Krájzisz témához ... a méjnsztrím játékok jövõje egyértelmûen a konzol az egységes dolgok miatti egyszerûbb fejlesztés miatt ... ez nem kérdés ... viszont a komolyabb rétegdolgok (szimuláció, stratégia, tech demók) még mindig távol állnak a konzoloktól pont emiatt ...

Kiváncsian várom a játékpiac alakulását, ugyanis az elmúlt pár év játékai mint valaminek a folytatásai voltak ... nincs ötlet, nem tudnak újat kitalálni ...

Mikor megláttam az elsõ Wii-s ugrálós - bokszolós játékokat, a bokámat lefost@m ... az ÖTLET volt ... és tetszett is ... De lekoppintották, most kiváncsian figyelem a Kinect-et meg ezeket ...

Én fõképpen szimulátorozom, nekem nem alternatíva a konzol, nem tudja kiváltani a PC-t, pedig tuti jubb lenne egy VGA árából komplett rendszert venni 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

KranaZoli
Nem is tudom mi ide a helyes szó. (...)
Függetlenül attól, hogy kinek mi a véleménye magáról a játékról. Ezzel a hozzáállás a PC-s verzióhoz nem csak a Crytek az egyedüli.

IMYke2.0.0.0
"Crysis 2-rõl épp most olvastam, hogy még a DX11-es patch-el is késni fognak" ---> nem késni fognak: nem lesz hozzá DirectX 11!
Érdemes elolvasni: PCGuru

KranaZoli
Azt, hogy korai volt úgy értettem, hogy még nincs hozzá teljes értékû driver. BOX vásárlásán Én is gondolkozom de csak azért, hogy legyen végre 😊 ill. akkor sok szemetet nem kell a gépre installálni, csak ami jobban érdekel.

Crysis 2-rõl épp most olvastam, hogy még a DX11-es patch-el is késni fognak. Nekem a multija ami tetszik, vagyis jobban tetszik mint a single. De sajnos nagyon COD szagú minimál map-es multi. 😞

Bezártság érzése van az embernek a multi pályákon.

Viszont a CryEngine mint game motor jó. El kell jönnie a következõ konzol generációnak, hogy a játékokban legyen is már vmi elõrelépés. Jobban megnézve a nagyobb nevek is ugyanazt a kaptafát követik. Mind single; mind multi téren. Nagyon újat már nem nagyon lehet ki sem találni, ill. hiába találnának ki megvalósítani nem lehet. 😊

Warez miatt PC-re egyre inkább érezhetõ a jócskán visszaesett játék fejlesztés. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy amik kijönnek azok olyanok. Maradjunk a Crysis 2-nél. 5-6 óra játékidõ. Az mi?! Egy du-n alatt végigjátszható történet és ez kerül jobb esetben PC-re 9ezer pénzbe?! Akinek nem jön be a multi, ennyi volt?! Szánalmas. 😞

Néha teljesen ki tudok ábrándulni abból amivé vált ez. 😞

Armagedown
ebben külön videókártya van , alacsony beállításokkal CODozni is lehet vele , több infót itt találsz róla

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Viktor9202
Nem tudja valaki, hogy ebben a laptopban integrált vga van e? Ha nincs, és valamiféle úton módon kilehetne benne cserélni erõsebbre, akkor kérlek segítsetek

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

mflex
Semmibe nem került nekem, ezért is volt a csere 😊

Én, ugyanis a büdös életbe többet nem költök (game) PC-re, mivel a konzolokat nyomják. A kártya átlagosan 160-180 között van és egy jó állapotú xbox meg 25 körül, és mind a kettõvel megy a nagy crysis2, ráadásul hiába nyomtan mindent csordultig maxra, én nem láttam egetverõ változást.

Fõleg ha fekve DD-ban is tudom nyomni, ettõl függetlenül nekem ez a játék nem jött be és a második részt is abbahagytam 2 óra után. Nekem unalmas.

What about the forests?

Solten
Van valami otleted erre? 😊

Saor Alba

KranaZoli
Írtam lentebb. 6990-hez még nincs korrekt driver. A 11.4 lesz az. A mostani az RC3-as.

Korai volt a vétel. 😊

mflex
<#nemtudom>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nem lehet, hogy egy ringyóz frissítés kavart be? Én csak arra tudok gondolni, tapasztalat híján.

mflex
Egyébként az a hiba az eszközkezelõben megint elõjött, de mint írtam csak ennyi a gond, tényleg van valakinek erre ötlete?

Link

What about the forests?

mflex
Azért annyira profi sem vagyok, de azért újat sem lehet nagyon mondani nekem 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
((( Csak így: Mflex azért nem kezdõ... )))

mflex
Tegnap raktam be a kártyát és a driver is tegnap frissült...

What about the forests?

mflex
11.4 Early Preview

What about the forests?

KranaZoli
Melyik driver-el próbáltad?! 11.4 Early Preview-ot tedd fel. 6990-hez még nincs is korrekt driver.

Következõ hónapban a 11.4-nek már annak kell lennie (meg minden másnak).

11.4 Early Preview -> #69727

IMYke2.0.0.0
Ááááá! 50-et a tartalékomból én is ki tudtam volna fizetni! 😊(
Természetesen, megértem, hogy a személyes és megbízhatóbb bartel, valamint ismerõs elsõbbséget élvez.
Ötvenezerért egy 5970-es... <#szeret>

mflex
Nem felejtettelek el, de most így alakult 😊 Italo-nak pl 50-ért adtam oda, azért az elég baráti ár volt, mikor egy 5870 többet ér, de hát nagyon jó haver.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Az OCL neked nem kell(het), bár ártani nem árt. Jó lesz az ENU (angol kezelõfelület).

OK! Köszi! Megpróbálom!
Csak még egy kérdés: enu, vagy ocl? (Letöltöttem mind a kettõt.)

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

IMYke2.0.0.0
Tesó!

Hogy teszek bannerbe lenyíló rádió menüt, mint itt a 'bennerben'?

pxxl
valszeg emiatt:

</div></div></center></td></tr><tr>
</tr></tbody></table>

elöbb zárja a táblát, center-t, (hogy legyen a hsz-ek között üres rész) és hibás lesz az oldal, ami eddig nem látszott 😄
egy css-el orvosolható 😊

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Az 5970-esnél elfelejtettél, de majd azért a 6990-esnél szólj majd kérlek - persze, ha nem hajtod szénné 😊 - ha eladásra szánod.
Lehet, hogy addigra újfent keresõ emberke leszek, és nem okoz gondot majd 60-70.000 Ft kifizetése érte 😊)))

IMYke2.0.0.0
Hát, szomorú vagyok. <#hehe>

mflex
Már késõ 😊)

What about the forests?

mflex
Odaadtam az öcsémnek az egyiket, a másikat eladtam Italo barátunknak 😊

What about the forests?

pxxl
szívesen átveszem megõrzésre az 5970-est <#zavart1>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Mi történt az 5970-esekkel? <#rinya>

mflex
Ugyan azt írtam, hogy nem cserélek, de a (asus)6990-es már bent fekszik a gépben és furmark alatt laggol, nem hiszem el, illetve pár játék alatt is látható az akadás. A fos crysis alatt nem vettem észre. Egyébként baromi erõs a kártya. Amivel teszteltem az a metro volt, ahol az 5970 kifeküdt, rögtön arra a részre mentem, természetesen meg sem nyikkant neki, annál a résznél 18-20 fps volt, most 6990-nel meg 55-70! 😮OO.

Remélem hamar javítják az akadást, nem úgy, mint tavaly!

What about the forests?

KranaZoli
Azért egy így nem teljesen igaz. Nézd meg az 11.3 és 11.4 Release Notes-át.

zozox333

Új driver telepítése elõtt hivatalosan uninstallálni kell a régi driver-t. Nem kell semmi 1éb 3rd party alkalmazás úgy mint Driver Sweaper és regedit pucolgatni. Az már kókányolás.

Programok hozzáadása/eltávolítása listából uninstalláld a driver-t. Restart. Utána Eszközkezelõben VGA-t kiválasztani és eltávolítani az illesztõprogramot. (ha esetleg a Windows egy régebbi ATI driver-t töltene be) Restart.

Majd tedd fel a 11.3-as driver-t.

Rajtad kívül jópár embernek sikerült feltenni a 11.3-as Cata-t.

Amit Imyke írt abban annyi igazság van, hogy a friss kártyák vannak elsõ helyen prioritásban. De az 5xxx szériára is vannak benne tapaszok. Ill. egyéb minden Radeon kártyára vonatkozó Windows OS tapaszok.