AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Saor Alba
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
azért ilyen homályos, mert jött mint állat 😄
am a babakocsit is õ döntötte fel 😄
on
All hail the double x!
"Igenis Drágám!"
Viccet félretéve - céges laptopon van minden, de egyik sem gyõzött meg ... lehetnek gyorsabbak picivel - de nem látványosan - ettõl még addonok tekintetében le vannak maradva ... És nekem van pár amit használok ... ha ezek nincsennek meg, akkor hiába gyorsabbak.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
én opera meg chrome váltásnál is mondtam, hogy na most ez van és kész, szebb jobb, gyorsabb 😄
All hail the double x!
Én 2 dolog miatt használom a rókát: Az egyik egy ezeréves Opera / Maxthon feature, amit a mai napig csak FF alatt oldottak meg (Addon persze) normálisan, ez a Dragit - Drag de go ...
A másik, meg az hogy emiatt ezt szokta meg az asszony 😊
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Munkára, netre csakis meket! 😊
All hail the double x!
A lényege, hogy bebootolt a gép, tehát elõtte kaptam meg az asztal és egyik böngészõ sem volt még elindítva, vagyis a memóriában. Mindegyik alapból a google-n nyit. Lényeges különbséget én nem vettem észre, de az biztos, hogy így egyik sem indul el win alatt.
What about the forests?
What about the forests?
A Tûzrókát egyszerûen csak megszoktam (a szart is meg lehet szokni, ugyebár).
A Krómot már kezdem jobban kedvelni. Számomra már a 9-es is, de 10-es már biztosan beelõzte a Tûzrókát.
Egyetlen oka annak, hogy most is a Rókáról írok, hogy reflexszerûen klikkelek, amikor netezni akarok.
Chrome jóval gyorsabb, az én gépemen biztosan, mert akkor az FF-t használnám 😄
What about the forests?
Kiegek nélkül melyik nem fapados?!
IE alapból felejtõs. Chrome jöhet még számításba (Nekem azzal inkább csak egyéni problémáim vannak). Kiegek nélkül az is fapados. Gyorsaságra Nekem nem tûnt hûde gyorsabbnak, mint a Fox4-es. Több tabfül-es böngészés esetén talán. De Chrome-nál meg ott van, hogy megnyitod a taszk manager-t és benne figyel 3xdb Chrome.exe fájlt, mert minden tabfül és kieg külön taszk.
Ill. könnyedén futhatsz bele inkompatibilitási problémákba. Vagy nem jól jelenik meg egy weboldal, vagy nem indulnak el flash elemek, stb...
Jelenleg legjobb alternatíva még mindig a Fox.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
What about the forests?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem kell. De Fox4 alatt alapértelmezett. Ki, bekapcsolható a GPU gyorsítás.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De jó fórumozó elõször gugliz, aztán kérdez ... ha több monitor van engedélyezve (Nálam 2 ...) akkor az idle esetén nem minimumra áll be a kártya, hanem egyel felé ... ezért a 60 fokos idle ... kikapcsoltam a secondaryt, és én is beálltam 48 fok köré 😊
Ez a profil dolog egyelõre nem jön be, de nem rossz! (Elõbeállítás ...) lehet csak szokni kell, de kipróbálom amit linkeltetek, ezt a Radeon Pro-t ...
Eddig örülünk ... Ja, Cliffs of Dovert ezt a kártyát is lenyelte keresztbe 😞
az alapján elég lenne ha vennék egy 4830-at a mostanihoz ?
bár inkább 6850-et most, és késõbb egy másikat hozzá... az már kitart egy darabig sztem...
szóval, 4830-am van, cserélni akarom. 6850-re gondoltam. kérdés az, hogy késõbb ha crossfire-ben szeretném használni, azt megtehetem-e minden különösebb gond nélkül, ha veszek egy ugyanolyan 6850-et amikor már olcsóbb lesz ?
vagy van vmilyen kikötése a dolognak, vagy létezik külön CF kártya, stb....
mire figyeljek vásárláskor ?
http://goo.gl/gd6Zi5
"Radeon Profile Tool, or RadeonPro for short, is a free, user friendly utility designed to unleash the power of AMD™ Radeon™ video graphics cards. RadeonPro applies user defined profiles upon game start, just define once the desired 3D settings for each game and have all those settings applied every time you play, automatically!
Featuring basic 3D controls for everybody's use and advanced controls like Scripting, Driver Compatibility feature, Compabitility profiles for Anti-Aliasing and CrossfireX, allowing advanced users to automate tasks like overclocking before gaming, and things not possible before like forcing Anti-Aliasing on games not yet supported by the Catalyst driver. RadeonPro can also help CrossfireX users to force multi-GPU utilization in games not supported by the driver, improving your games performance with a few clicks.
Other features include support for OSD functions to show framerate counter while gaming, take screenshots with the press of a key to register your gaming moments, benchmark your games, display the CrossfireX bar to quickly see how good is your CrossfireX system performing, all in one free tool!
Sounds good? Download it now and experience it for yourself! And as soon you become a PRO in the games profiles thing, don't forget to share your profiles and tips in RadeonPro community."
Azt a K..va:XD
Én még ilyet nem hallottam.
Cata-nak pár hónapja van hivatalosan új felülete. Mindig is benne volt az elõbeállítások menüpont, 1x szerettem volna kipróbálni akkor nem mûködött. Szerintem még most meg. Csak jó lesz, ha 1x benne van a Cata-ban. 😊
Jogos. 6xxx-nek más az idle órajelük, mint az 5xxx-knek. GPU picivel magasabb de VRAM meg asszem kevesebb. Mind1. Játékban úgyis feltolja majd max-ra. De így 2D-ben teljesen vissza tud hûlni.
Ez az új cata amúgy normálisnak tûnik.
Mi az amúgy ,hogy még?
Tényleg halk.A teljesítmény vezérlõt visszavettem nullára.
46 fokos most a kártya.Venti sebesség 24 %
GPU aktuális órajele 250 ,mem 150,de ennyi volt ha 20% on volt a teljesítmény vezérlõ akkor is.
Na most 45 fok.
De nem funkcionál. 😊
Fatal írta: ATT
Szerencsére, hogy nem látszódnak a játékok. Hál Istennek. Tipikus nV-s tínédzser megoldás lehet. 😉
Fejlesztõk hidd el az alap beállításokat azért tudják, hogy miért úgy van ahogy van. Mindent állíts a játékban. Ha vmi nem támogatott, pl.: AA akkor lehet értelme a CCC-hez nyúlni. A teljesítmény tuning-ot érdemes Nálad lejjebb venni +20%-ról mert 2D-ben nem fog teljesen visszahûlni a kártya.
Örülök ha halk, vagy annak találod. (még 😊
Igen tégla kifelé fújja, vagy elöl venti hátul venti (és még ki hova tud és akar rakni 😉
Majd ez lesz a természetes fél év múlva... régi ccc-ben kb 15 másodperc volt a beállításokkal ikont csinálni bármihez... ezt nem vágom. :S
www.smart-bus.hu
De a kártya nagyon jó,ezt el kell ismernem(egyelõre😄) ,jó ,hogy meggyõztetek,vagyis Solt nak köszönöm,de a többieknek is.
Valóban butaság lett volna több pénzt kiadni ,ha ennyibõl is megvan.
Jelzem nincs hangja,de amikor bekapcsolom a gépet felvisít,(meg is ijedtem) ,tehát lehet hallani,hogy mit tudna produkálni max fordulatszámon. Viszont azért van ennek a téglának is elõnye. Kifúj minden meleget ,és nem a házban keringteti.
www.smart-bus.hu
Nahh, ilyen fontos újításoktól fosztom meg Magam, ha nem használom a GPU gyorsítást. 😊
Dobjuk, OFF. <#worship>#worship>
Mivel mozognak, ezért folyamatosan renderel.
Laca
"20% ra tettem a teljesítmény vezérlõt."
Na, ezt nem kellett volna. Lentebb írtam.
CCC-ben tudtommal még nem mûködik a profil létrehozás. Pontosabban mióta megkapta az úgy GUI-t. 😞
1ébként az elõbeállítások lenne az.
Például, vagy mert nincs kiszûrve a flash reklám 😄
#69867: Asszem már a CCC is tud profilokat, de ha nem akkor Ati tray tools 😊