AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Backwards Compatibility
Ensures flexibility to build platforms with AMD Athlon™ today and AMD Phenom™ tomorrow"
Ezek szerint a procimmal sem lehet gond. 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Abban, hogy a 6000+ proci nem hajtja ki az 5850-et biztos vagyok, nem is úgy terveztem hogy sokáig marad ez a proci, olvastam hogy az M2N SLI Deluxe újabb bios-ával mennek a Phenom II X4-ek (az ASUS hivatalos oldalán is írják a hosszú listát milyen proci milyen verziójú bios-tól támogatott, így nem lehet kacsa), úgy terveztem a közeljövõben beszerzek egyet 955 Black Edition-t. Most ez ez a lehetõség ugrani látszik...-.-''
Az említett Giga alaplap is nForce-os, jó esélye van hogy sz0pnék azzal is, plusz 2 GB-nyi Black Dragon-t a hajamra kenhetek mivel csak 2 memó slotja van, az én RAM-om pedig 4x1 GB-os kiadás 😊
Most éppen ezt az alaplapot nézegetem, Sapphire kiadás mint a vga, AM3 foglalat, DDR2 memót eszik, az egyetlen amiben nem vagyok biztos hogy a 6000+ belemenne-e... Elég felemásakat olvastam általánosan az AM2 cpu vs. AM3 lap kombinációról. 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Aztán az is lehet,nem kap elég naftát a pci express sinen?
Már hogy még egy biost sem tudsz behozni rajta.
Különben a tápod milyen? Az is lehet probléma,de elõre bocsátom csak találgatok ám.
Nem sípol a lap ha bekapcsolod?
Nekem 460 gtx nél volt ,hogy se kép se hang,másik táp és jó lett ugyanezen lapban.
Pedig 550 es táp volt.Szerintem elõszõr kérj kölcsön egy tápot és azzal próbáld meg ,ha nem megy akkor a lapcsere marad.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
viszont hogy egy 6000+ AMD nem hajt ki egy 5850-est az szinte biztos. hacsak nem 2560x1600ban játszik valaki...
szal én nem csak alaplapcsere, de egy jobb proci (phenom2 x3/x4) beszerzését is javaslom, ha broman191 anyagi lehetõségeibe belefér esetleg 😊
Forza.
Mondjuk ez másik kártyára vonatkozik.
"M2N4-SLI 1804 BIOS
Fixed it takes long time to check ATI EAH 5570 VGA card"
Evvel csak az a baj,,hogy már kevés olyan lapot lehet kapni ami a DDR 2 es ramokat támogatja.
De itt egy ,ez olcsó is Giga
Most nem tudom,hogy az AM3 omba megy e ez a proci,meg kell nézni
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szükségem lenne egy olyan AM2-es alaplapra amely támogatja a HD5850-et, mivel vettem egyet a Sapphire Xtreme kiadásából, örültem is neki milyen jól kijövök majd vele mindenféle szempontból, persze az ördög nem alszik, az alaplapom egy Asus M2N SLI Deluxe, ami támogat mindenféle 5xxx HD karit (most éppen egy ideiglenesen kölcsönbe kapott 5770 van benne, az persze tökéletesen mûködik), a legújabb bios verziókkal, de az enyémet semmiképp nem tudtam boot-olásra bírni benne, pörget mindent a gép ahogy kell (az 5850 ventijét is beleértve), de a monitor készenléti üzemmódban villog, a gép nem boot-ol. Az utóbbi pár órában tövirõl hegyire végigolvastam mindenféle külföldi fórumot, a bios-t flash-eltem vagy 3x, különbözõ újabb-régebbi verziókkal, de nem javult a helyzet...az 5850 semmiképp sem megy, az 5770-hez bármelyik bios-t flash-elem gond nélkül süvített... Szoftveres megoldást nem találtam a problémára sehol, az olvasottak alapján egyik tulajnak sem sikerült a karit az említett alaplapban mûködésre bírni, úgy néz ki az egyetlen járható út egy másik AM2-es lap vásárlása lesz, minél hamarabb.
Szóval a következõ konfig minden elemével megbarátkozó AM2-es alaplapra lenne szükségem:
- Athlon 64 X2 6000+ proci
- 4 GB Geil Black Dragon DDR2 800 Mhz memó
- Sapphire HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5
Elõre is köszönöm a segítséget! 😊
Saor Alba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kiderült, hogy egy ipad-PC kapcsolathoz szükséges másik videokártyadriverrel akadt össze😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egy próbát megér.
Különben minap csinált egy imageBackupot,valamit nézegettem és ráakadtam erre a lehetõségre.Bár ne kelljen használni de jó ha van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Különben a win7 tud csinálni az aktuális jól mûködõ oprenszerrõl egy mentést is ,és ha gondja van az embernek akkor azt vissza lehet tenni.
Ezek a pucoló progik meg néha több bajt okoznak ,mint hasznot ,legalábbis én ezt tapasztaltam annó.
Én elsõ körben letöltenék egy driver sweeper programot, majd a Windowst csökkentett módú indítással újraindítani, driver sweeperrel minden ATI-ra vonatkozó összetevõt kukázni, aztán újraindítani a gépet újból de normál módban, lefuttatni egy registry tisztítást pl. CCleaner progival. Ezek után pedig az AMD oldaláról letölteni a legfrissebb CCC-t, cakk-pakk.
Ha olyan hiba jelentkezik, hogy megáll a kép win boot közben, akkor csökkentett módben eszközkezelõ, kiválasztod a vga-t, driver frissítése, és c:/Ati mappát kiválasztod.
A következõ a problémám, remélem tudtok segíteni😊
A gépemben egy Radeon 4890 HD 1 Gb RAM videókártya van.
Ma a Steam nevû program (gondolom nem kell bemutatni)felajánlotta, hogy frissíti, frissíttettem is vele, de azóta az Windows 7 Aeroja teljesen meghalt és úgy furcsán lassú is a gépem... gondoltam letörlöm és letöltöm a drivert az ati honlapjáról... a probléma ugyan az...
Próbáltam úgy, hogy Catalyst meg minden "hülyeség" nélkül csak a drivert rakom fel, az sem segített... Nem tudjátok mi lehet a gond? A témám így most "windows 7 egyszerû" és ha aerora átkapcsolom, akkor is ezen marad...
Régebbi drivert próbáltam... úgy se volt jó. Ráadásul most már olyan is jelentkezett, hogy amikor bebootol a gép, akkor jónéhány percig "béna"... szóval bármilyen programot megnyithatok, nem történik semmi, csak a háttér, ikonok és a tálca látható... majd pár perc után kezd mûködni minden... szóval tényleg lényegesen lelassult a dolog... vírusellenõrzést is elvégeztem... nem talált semmit:/
Remélem tudtok segíteni, köszi elõre is😊
ha tesztelted majd írhatnál pár sort róla h tényleg javították e a dolgot, bár megvagyok végülis hardvare gyorsítás nélkûl is, elõre is köszi 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Melyik utóbbi végleges driver-ben nem volt vmilyen bug; probléma?!
A hivatalos se lesz nagyságrendekkel stabilabb és atom biztosabb, mint bármelyik preview, vagy épp ez. 😄
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
www.smart-bus.hu
Csak azért akadtam rá, mert tovább keresgettem a Fox4 és VGA órajel bennragadás témában. (azt olvastam róla, hogy ebben javították)
Ezért hát feldobtam.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
www.smart-bus.hu
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Szó volt róla máshol,hogy az 50 esek memóriái,kevesebb feszt kapnak gyárilag,vagyis lehet nem bírják hosszú távon a 70 esek magasabb memória feszét.
Tudja valaki,hogy ezt hogyan és mivel tudja az ember fia beállítani?
MSI AB vel elméletileg lehet ,de nekem nem menti el ,vagyis nem engedi elmenteni.
Ötlet ,jó tanács😊
Saor Alba
- VGA Sapphire Radeon HD 6850 1 GB DDR5: 36.990,-
Mindketto jo vetel, de foleg a 2. variacio ennyi penzert szinte mar ajandek kategoria.
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
link...
lo9in
Nem tudom. Nem használom. 1x; 2x volt fent de csak azért, hogy kipróbáljam. (tuning-ot akkor nem néztem)
Pontosítok. Amelyikre 3 év garancia van. Én csak úgy vagyok hajland hardvert venni ha az megven. Az említett elsõ két gyártónál ez áll a Sapphire aszem csak 2 évet ad.
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
De melyiket PowerColor, Sapphire, HIS vagy melyik?Többnyire csak a hûtés a különbség nem?
\"fingjál bele a rencerbe\"
Én ezek alatt nem vennék most új videó kártyát.
Milyen videokártyát érdemes mostanában venni 40-50e Huf körül?Annyi fajta van hogy képtelen vagyok eldönteni hogy melyiket lenne érdemes megvenni.Ha valami konkrétat mondanátok azt megköszönném.
\"fingjál bele a rencerbe\"
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64