90029
-
Engem a textúratöltögetés b.sz fel, rohadtul idegesítő. Amúgy a játék tűrhetően fut, de futhatna jobban is... -
#75419 Én tegnap kipróbáltam de nem hogy használt volna sokkal rosszabb lett.. Aztán egy kínszenvedés volt lepucolni. Várj szerintem rendes verzióra meg patch-re a rage-hez :D -
#75418 Nem tudjátok véletlenül, hogy a Rage Performance Driver egy teljes értékű driver-e? Vagyis előbb töröljem a mostani Catalystot és aztán toljam csak fel a Rage-eset? -
#75417 Presetekre gondolsz? -
#75416 Pes közben a proci 25%ot használ a 4 magos prociból... -
#75415 Catalyst profilokkal. -
#75414 Sehogy. Egyszerűen a PES-nek 30%-ra van szüksége, BF3-nak pedig 100% felett, ergo proci limited van. -
#75413 A másik meg, hogy Battlefield 3ban 99%ban használja a vga-t a játék, míg Pro Evolution Soccer 2012ben csak 30%ot és ha felteszem külön programmal extra beállításokra, akkor elkezd picit akadozni de 35%nál feljebb nem megy! Hogy tudnám elérni hogy kihasználja teljesen? -
#75412 Valaki meg tudja mondani, hogy az új Catalystban hogy tudom az egyes játékokhoz külön külön megmondani, hogy mennyi AA-t használjon? -
licskin #75411 Megvolt a próba, de nem járt sikerrel. -
#75410 Monitor csatlakozóját dugd át a kártya másik kimenetére, nem biztos de egy próbát megér. -
licskin #75409 Felraktam a friss NET Framework-ot. Ezután már a 11-8-as drivernél is az a hibaüzenet jött, hogy "a felhasználónak a Rendszergazda csoportba kell tartoznia". A 11-9-esnél ugyanez.
Tettem egy próbát a 11-7-essel, ekkor látszólag minden oké, de aztán monitor-elsötétedés, mint tegnap este a 11-8-asnál. -
#75408 Udv, telepitsd a friss .Net frameworkot a driver elott (banner, jobb legorduloben van a link). -
licskin #75407 Kiegészítés:
Az előző hsz-ben leírt problémám a legfrissebb, 11-9-es drivernél jött elő.
Azóta tettem egy kísérletet a 11-8-assal. Ezzel minden sikeresen feltelepült hibaüzenet nélkül a naplófájl tanulsága szerint, de mégsem jó.
A telepítés után elsötétült a monitor. Újraindításokat csináltam, de a Windows logó után újra és újra elsötétült.
Egyébként XP SP3-at használok. -
licskin #75406 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni:
Ati Radeon HD 4850 kártyám van, driverfrissítést próbáltam feltenni.
Először letakarítottam a régi drivert, majd nekiestem az új telepítésének.
Látszólag minden szépen felment, de a telepítő a végén jelezte, hogy hiba történt.
Belenéztem a naplófájlba, egy kivétellel minden összetevő telepítése "Sikeres". A videokártya-illesztőprogram telepítése azonban "Sikertelen"!
Hibaüzenet
Illesztőprogram telepítés: a felhasználónak a Rendszergazda csoportba kell tartoznia
A gépet tökegyedül használom, csak egy felhasználói fiók van, nincs semmilyen korlátozás beállítva.
Hogyan lehetne elhárítani ezt a problémát?
-
#75405 Csak egy intim betét mert besza-behu ha meglátod :) -
#75404 Elsőre azt hittem valami valami alsógatyát adnak mellé :D -
#75403 Szép, DCII-es Asusra emlékeztet :) -
#75402 PowerColor Radeon HD 6970 Devil 13 Edison
-
Ari18 #75401 Nesze neked a csodálatos nvidiádal ilyen szépen megy... -
#75400 köszönjük azt értelmes hozzászólást... -
#75398 A HIS újabb Radeonhoz használja a valódi IceQ hűtést
-
#75397 BF3-hoz másik driver való. Ez ugyanaz mint a BF3-as, csak Rage-re optimalizálva. A teljes pakk 11.10-es a hónap végén jön csak, a Rage3D oldal szerint. Nekem 11.9-el teljesen jól futott a BF3. -
barmi #75396 valaki próbálta már ezt a Rage drivert BF3 béta alatt? stabilan megy vele a béta ?
(az előző 11/10-es hotfix nálam nem vált be. igaz, hogy több volt vele az FPS-em de nagyon instabil volt tőle a BF3 béta) -
#75395 Catalyst 11.10 Preview2/hotfix for Rage
Csak HD5 és 6-os kártyákhoz.
11.9 CAP1
-
#75394 köszii -
#75393 -
#75392 Na tolmácsoltam a problémádat a mesternek facebookon :D -
#75391 Ha-ha-ha... :D Most nem poénból kérdeztem, épp a L4D2 mesterével akarok játszani :D -
piamania #75390 Hello!
Valaki válaszolna nekem erre?Köszi -
#75389 Kérdezd a left4dead 2 mesterét hátha ő tudja, remélem sejted kire gondolok :D:D:D:D -
BIZ0906 #75388 Ettől újabb úgy sincs és legalább nem hagy ki semmit. -
#75387 Van az 20% is, csak ket ev kell hozza... -
#75386 Lehet megkoveztek de 6 honap alatt ilyen szintu valtozas igen karcsu es akkor nagyon moderalom magam mert lehetne kulonb jelzokkel is illetni.
Szerk# annyit meg hogy ennyi elteres adodhat a meresbol is ami akar azt is jelenheti hogy az eg adta vilagon semmi kulonbseg -
#75385 grafikus meghajtók fejlődése
-
#75384 Jezus... :) -
#75383 web installer nem egyszerűbb? az tuti a legfrisebbet szedi le :)
EZ
-
#75382 Emberek! Az miért van hogy egyik napról a másikra a Steam Left 4 Dead 2 indításakor kiírja, hogy nem ismeri fel a vga-mat, és aztán az intro után kidob a játékból?? -
Inquisitor #75381 Ööö, próbáltad legutolsó DirectX frissítést feltenni? Régen fél évente, mostanában havonta jön ki új DirectX. ja és ne kövesd el a hibát, hogy DirectX9-re keresel, mert magát a frissítést évek óta nem úgy hívják ...
Driverből meg AMD olaláról szedj le frisset, ha hallgatsz az alant panaszkodókra, akkor a 11.8-at, mert a 11.9-es kissé hibás. Ha volt előtte bent régebbi radeon vagy geforce, akkor egy drive sweeper ajánlott az egész telepítés móka előtt. Ezt a Guru3D oldaláról lehet leszedni.
Ja nem tévedtem. Innen lehet leszedni, mer' összeveszett a Guru3D-vel az alkotója: http://phyxion.net/item/driver-sweeper.html -
BIZ0906 #75380 DirectX End-User Runtimes (June 2010)