90029
-
#75460 Idle 80? :O Az szép! Nekem 60... azért az se kevés :P -
Blum #75459 Nem merem...idleben 80 fok ez a szar,nem akarom megsütni,mert akkor aztán szophatok megint. :D -
#75458 Szerintem a Rage-et még TALÁN bevállalhatod :) Elvileg régi rendszereken is fut valahogy :D -
Blum #75457 Tudom,de sajnos ez van. Elment a pénz másra,ennek is örültem. Sajnálom,hogy nem tudom kipróbálni majd a BF3-at,meg a Rage-t,de most nem jutott rá.
[Svájci frank minket is beszopatott egy kicsit] -
#75456 Ezt nem mondod komolyan... azzal a kártyával manapság még passziánszozni se tudsz. Mondjuk HD 3850-nel se. :D Nekem 2 éve volt HD 4670-em, és az is kevés volt már akkor is, hát még ma. :D -
#75455 SLI. Es tirexie volt. -
Blum #75454 Egy kicsit gyengébb...:DD
Nem jutott már pénz erős kártyára,ezért haveromtól szereztem egy atombrutál,kőkemény másfél éves és közel másfél kilós...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GIGABYTE 8600 GTS Silent Cell 3-at
Igen-igen..tudom...no de majd tavasszal. :)
[Kár volt eladnom a 3850-et..keresztbe lenyelte ezt a fostalicskát] -
#75453 na nyögd ki, hogy gtx580 :DD
-
#75452 Azért mondta, hogy semmi köze az ati-hoz, mert ugyanaddig tart egy ati kártyát garanciáztatni, mint egy nvidia vagy akármi más számtech cuccot. Bolttól függ, a 30 nap amax, otverheted az asztalt, hogy akkor adják vissza a teljes vételárat.
-
#75451 -
Blum #75450 :DDD -
#75449 akkor legalabb lesz kivel beszelgetnem -
Blum #75448 Jaj,ha már itt járok...Solten,légyszi távolítsd el a logómat. 6870 vásárlása nem jött össze,helyette ződet' vettem,de nem mondom meg mit,mert meglincseltek :DDD -
Blum #75447 Értelmesen válaszolt ő,te nem értetted,hogy mit mond. Ha az nvidia kártyád ment volna tönkre,arra is ugyanúgy a 30 nap vonatkozik,akárcsak egy turmixgépre vagy bármi más kacatra. Törvény írja ezt elő,nem az adott termék gyártója. -
#75446 "3,14csába" ezen még most is röhögök :D:D:D:D (Y) Igazi geek beszólás xd -
#75445 az most részletkérdés ki adja a chipet,atinak hivják és ennyi,szoval 30 nap király.tudsz te értelmesen is válaszolni elsöre ez jobb lett volna.köszi a választ. -
#75444 Csigavér! Nem küldtelek el a 3,14csába, de ha így folytatod... Az, hogy elszállt a kártyád, sajnálatos dolog, megesik, de az ati csak a chipet adja bele, szóval reklamálj a kártya gyártójánál. Az, meg hogy meddig tart kigariztatni, törvényileg adott, ha jól tudom max. 30 nap. -
#75443 Ja ez nem egy fórum? rosszul tudom? és nem ati kártyárol van szó? -
Zunex #75442 Sziasztok!
Valaki tudna tanácsokat adni Radeon bios editorhoz? Hogy lehet egy kicsit többet kicsikarni a kártyámból? (ASUS EAH 5770)Valami tweakre gondoltam az OC mellett.
Gideon Wieth:
Nekem a driver sweeper segített ezen. Leszedettem vele mindent ami ATI és újra raktam. -
#75441 Sziasztok!
Segítsetek kérlek, a drivert sikerült manuálisan felraknom, de a control centert egyáltalán nem, és így 1920*1080as felbontásban túl log az asztalom a képernyő szélén :S -
#75440 Semmi köze az Atihoz. -
#75439 sziasztok
Vitt vissza már valaki Ati kártyát garanciába? mennyi idö mire kicserélik? komoly 2 hónapot birt a 2 gigás kártya 80 ezerért... -
Pares #75438 Új driver, most jött ki, többek közt a Rage-hez. -
#75437 11.10 október végén jön, de addig lesz 1-2 hotfix az aktuális cuccokhoz. -
#75436 Be akartam irni hogy mikor jon a 11.10 mert nagyon frisithetnekem van az uj jatekok miatt, erre most nezem csak 11.7 van fent egesz nyar ota.
Amugy en is kerhetek a nevem melle radeon logot? (ASUS HD 6870) -
#75435 Közbe visszaolvastam, nekem is a netframeworkös megoldás kell akkor ezek szerint ugye ?: ) -
#75434 Sziasztok!
Egy Sapphire Radeon 4890 vapor-xes kártyám van és egy Win7 van a gépemen. Eddig semmi problémám nem volt, sem driverrel sem semmi mással, most viszont a Rage miatt gondoltam frissítek egyet a driver-en. Na most az a problémám, hogy lefut a telepítő, a végén viszont kiírja, hogy Üzeneteket adott a gép vagy mi és egy sárga kérdőjel... Megnézem, és ebből kiderül, hogy SE A DRIVERT se a CATALYST programot nem tette fel a program. Miért lehet ez ? van valakinek ötlete?
Több verziót is megpróbáltam, és mindig ugyanez jön ki... driver és catalyst nuku :S :( -
#75433 egy kicsit elbizonytalanodtam. Talatam ugyan annyiert ( veletlenul ) A4-3300-at 6650-el ugyan csak 1GB GDDR3. A masik i5 460M + 5650. Problema nelkul le tudom mondani csak egy e-mailt kell kuldeni. -
#75432 5650 milyen amugy? ddr3? ddr5? órajelek?
játékot visz? -
#75431 WTF? :O :) Oke cimbi. -
#75430 most ez a divat :-) viccet felre teve egy Ethos 5943G + xbox fog boldogitani kov. ev juniusig amikor epitek egy uj gepet. -
#75429 Maga megőrült?? HD6970-->HD5650?? :O -
#75428 Solten fonok ..... kernem cserelni a logomat HD5650-re. koszonet -
#75427 hülyehp :)
gyártoknál sokáig tart a teszt, ahoz képest ez nem is olyan régi! nekem anno a dellemhez az nvidia driver 2 évig nem frissült.... :/ -
Pares #75426 Az a fura, hogy a legfrissebb driver telepítője is azt írja, hogy a legfrissebb driver már fent van... nem értem, na mindegy... -
Pares #75425 Ja, és persze amit az amd oldaláról szeretnék telepíteni, azt abszolút nem telepíti föl... -
Pares #75424 Köszi, de ezt nem értem. Elméletileg szeptember 16.-ai dátummal van ellátva a driver a hivatalos hp oldalon, erre fő még ez is ilyen öreg, vagy csak nekem nem frissítette rendesen? Mert eléggé nehéz volt működésre bírni, vagy 3-4x letöröltem, és az egészet újból feltettem. De nagyon problémás az egész... Nem tudom, hogy most tényleg az-e van fent, amit fel akartam telepíteni... -
#75423 11.5 -
Pares #75422 Ez alapján a kép alapján légyszi valaki meg tudja mondani a videókártya driverem verziószámát? Mert annak, amit a winfos mond, hogy a legfrissebb, nem hiszek...
-
#75421 Nem WHQL driver ha arra gondolsz, csak egy 11.10 preview, azaz 11.9 + Rage biszbaszok:)