AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosan 76 ezerért jön nagykerbõl az ASUS . Ma beszéltem a haverommal akié a cég,lehet még ma mehetek is érte .Legkésõbb hétfõn.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondom ezt az ár ismerete nélkül...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De mivel hülye azért én sem vagyok, alaposan megfuttattam az ismeretségi körömet mert azért 120 pénzt én sem szívesen adnék ki érte.
Több ajánlatom is volt de a végsõ az olyan ,hogy nem is mondom el😊)
Ha megjön ígérem beszkennelem a számlát,jelzem azért közröhej (ez minden hardverra igaz) hogy mennyi hasznot rátesznek mire hozzánk elér.
Hála az égnek a giga 50 est pár ezer bukóval el tudtam adni pontosan 5 ezerrel kevesebbért mint vettem. Ennyi belefér😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát, akkor venned kell egy nVidia kártyát, nincs mese.
Azon biztosan nem létezik ilyesmi.
<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Tok jo amikor folyamatos kep mozgas helyett kiesnek framek a mozgasbol igy nem folyamatos a mozgas es nagyon zavaro a szemnek.
A gond az, hogy ez regen csak a CF vagy SLI rendszereknel fordult elo, de azokat orvosolni lehet ha asszinkronban hajtjak a kartyakat.
Manapsag pedig egyre gyakrabban jon elo single kartyaknal is es senki se tudja a megoldast, hogy lehetne fixalni.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Míg az elsõ a Call of Duty (szappanopera), addig a második Cliffs of Dover (repülõgép szimulátor).
Egyiknél van ,másik drivernél nincs. Pont nem is érdekel már.😊
Jelzem van akinek fel sem tûnik.
Örülök ha neked nincs semmi ilyen problémád.
Vagy nem vagy rá érzékeny.
Csak mivel már hidegen hagy,és azt az egy két napot amíg a váltás ideér nem vagyok hajlandó szarakodással tölteni,így a legutolsó próbálkozás maradt fönt.
Nálam a driver csere megoldotta,az más kérdés,hogy jöttek más problemák.<#ravasz1>#ravasz1>
Tehat ennek a gepnek azert nem kellene produkalni a microstutteringet.
Amugy mint irtam megfigyeltem hiaba van az FPS 25 frame/s felett, akkor is lagol. Akkor kezd lagolni, amikor az FPS 60 ala esik, abban a pillanatban beszaggat a kep es sajnos nem csak a jatekokban figyeltem meg ezt, hanem peldaul a videolejatszas kozben is, amikor gyors le ill felfele mozgast vegez a kamera.
Rohadt idegesito egy olyan gepnel, amire nem ket forintot koltottem.
Kiprobaltam mas oprendszereknel is, ott is erszreveheto, bar XP-nel kevesbe. a D3D override sem segitett, se a Vsync ki ill bekapcsolasa.
Hála az égnek már csak pár nap és lesz öröm és bodottág😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Kicsit kevesnek tartom a szamokat, meg ugy is hogy nincs orajel emelve azon a kartyan. Ugyanazokkal az ertekekkel mertem en is egyet a 6850@935/1205-s beallitasokkal. Lehet, hogy ez a Heaven benchmark nem ad valami jo hasonlitasi alapot es sokkal inkabb a GPU orajeltol fuggo ? Arra viszont kivancsi lennek, hogy microstutteringet tapasztaltal e annal a kartyanal ?
A kep a te meresedrol.
Itt pedig az en meresem.

57-ert meg azt hiszem ajandek a 2GB-s gigabyte 6950, igy meguszom a cseret eleg olcson.
Nem akarok gorcsolni a microslaggal tovabb. Eloszor arra gondoltam, hogy veszek megegy 6850-t CF-be de aztan meggondoltam magam.
Inkabb majd kesobbre marad a CF, ugyis olcsobb lesz kesobb ez a kartya is.
2. eléggé
3. magasság: 3,8cm, hosszúság: 29cm, szélesség=12,6cm
[merlinw.org]
Ennek meg a végén...
Proci szerintem elég. Viszont a kártya jó hosszú. Azt írják, hogy 27,6cm. Szal nem minden kuckóba fér el elsõ blikk-re.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
amd athlon 64 x2 dual core 6000+ proci nem fogja e majd nagyon vissza a kari teljesítményét?
De mit akartál vele?! Nagyon jó kommenteket írnak ról ipon-on is.
na mindegy elrontottam a linkelést bocsi!
[url=http://www.argep.hu/trend/GIGA/Gigabyte-hd-6870-oc.html[/url]
ezt a kártyát néztem ki magamnak
Lenne néhány kérdésem róla
1,Hány tápcsatit kell a kártyára dugni és milyet?
2,Amd athlon 64 x2 dual core 6000+ proci nem fogja e majd nagyon vissza a karit? Kicsit visszafogja az még most egyenlõre belefér
3,Mekkora hely kell neki a gépházban? Hány centi kb?
köszi a válaszokat elõre is!
Akkor úgy néz ki, hogy ennél a ventinél kb. 65%-nál van az a változás, ami ref. hûtés esetén 45-50%.
ゾルターン
BIOS-t hekkelni ugyan nem lehet, de fesz.emelés nélkül is tudtam adni 300MHZ-et a RAM-nak és 30MHz-et a GPU-nak (ennyit enged a BIOS, belenyúlás nélkül), így 900/1325-ön - Unigine szerint - 10%-ot nõtt az egyébként is OC kártya teljesítménye.
Hõmérséklete perpill idle: 41C/41% venti, 10 percig 100%-on tekerve 67C/65% venti (~2800rpm). Érdekesség, hogy az órajelemelés után sem változott a hõmérséklet, és csak +1%-nyi fordulatnövekedéssel reagálta le a kártya.
Játékokban nem láttam még hátrányát (mondjuk nem is 8xAA-val szoktam játszani hanem csak 2-4x-el - 1920-ban már-már teljesen felesleges az AA), GTA4-ben fullcsicsához kell a másik GB RAM, illetve Witcher 2/Fable-val vannak problémák, de az meg szoftveres probléma.
Tehát rosszat nem tudok mondani, gyors, hûvös, halk (mint írtam volt 65%-ig ugyanolyan hangja van, mint 40%-on, és csak utána lehet hallani változást. 100%-on szól úgy, mint a 4000-es sorozat ref hûtõje 60%-on.)
[merlinw.org]
Ill. milyen ez a hûtõje?! (mennyire hangos; halk - és milyen hõfokokon tartja a vasat) <#worship>#worship>
PS:
Olvastam korábban és idõközben, hogy csak jókat írtál róla, de van-é esetleg vmi gyenge pontja a kártyának?! (a Physx hiánya és a nem moddolhatóságon kívül 😉
[merlinw.org]
vagy írsz egy programot ami picit kisüti a memóriát, hogy csíkozzon xD
All hail the double x!