AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"szia, bevizsgáltuk a kártyát, a mi tesztgépünkben semmi baja, nem megy 83 fok fölé és hibát sem okoz. 1800ft lesz"
...
Forza.
de az is tény, hogy 50%-on, manuálisan feltolva elég elviselhetetlen a hangja...
Forza.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ゾルターン
Mennyit tekert rajta, megérte-e, mennyit dobott rajta, hõfok, ilyenek.
ゾルターン
Nálam max 80 fok ,afölött sose volt. A 90 az nagyon durva nem? Már 40 % on azért van hangja na de fölötte<#wow1>#wow1>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De bármi lehet,ezt csak aprólékosan egyenként próbálva lehet kiszûrni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ゾルターン
Szeretnék tanácsot kérni! 2 éves a gépem és eddig soha nem volt probléma,de tegnap óta bármilyen játékkal játszok kb 10 perc után magától kikapcsol a gép,de csak ha játszok.Semmilyen elõjele nincs csak kikapcsol.Utána ha egybõl visszakapcsolom simán elindul.
HD 4850 videókártyám van. A kari melegedne túl?
Viccet félretéve,cseréltesd ki szvsz.
nekem bios hack + overdrive bekapcs után a korábbi, 6870es kártyám órajeleit vette fel a "6970" 😄 (915/XXXX)
ugyan nem csináltam uninstallt, reinstallt (ati driver), de akkor se normális szerintem
Forza.
ゾルターン
ゾルターン
Nekem engedélyezve van. Ugyan ez a kártya.
És még sincsenek anomáliák. Akkor most hogy is van ez?
ゾルターン
Tápnak véletlenül nem felfele áll a ventije?
ゾルターン
ゾルターン
Egyáltalán 1 esen ,vagy 2 esen van a kapcsoló? Bár nem tudom számít e.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
ゾルターン