AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Laca, Te sem vagy tizenéves. Az égegyadta világon a nagy büdös lóf*szt nem jelent, hogy a végén milyen szám jelenik meg.
A trend; meg a felhasználói butaság miatt már beleteszik minden tesztprogramba, hogy a végén kiadjon egy számot. Ha nem így tennének, állítom ezt kérnék ki Maguknak sokan.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mi a francot lehet kezdeni a megjelent eredménnyel?
Mitõl lesz a gép vagy a felhasználó attól több?
"
1.) Semmit. Aki azt akarja nézegetni, tegye.
2.) Miért lenne több?! Ezt nem értem...
Ui.:
Legnagyobb hülyeség, hogy ezek az alkalmazások a teszt és/vagy benchmark végén kiírnak egy, vagy több retkes számot. AVP game benchmark legalább nem tolja az ember arcába.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Baromira nem érdekel, hogy melyikre mennyi pontot ad. Az adott hardver eszközt tudjam vele a lehetõ legjobb mértékben letesztelni; funkciók; ...
A 3DMark11 nagyon is jól sikerült. Csak sokan besírnak, mert kapnak 1500 pontot HighTech PC-vel. A DX11-es tesszelláció megvalósítás nagyon is jó az új 3DMark-ban.
De agyaljatok csak azon, hogy ki mennyi pontot kap rájuk.
Tökre nem ez a funkciójuk.
Viszont mint egy átlagos felhasználó lenne néhány kérdésem az ilyen tesztprogramokkal kapcsolatban.
Mi a francot lehet kezdeni a megjelent eredménnyel?
Mitõl lesz a gép vagy a felhasználó attól több?
Ha meg valaki egy játék miatt nézegeti, hogy milyen kártyája legyen akkor szerintem az egyik legegyszerûbb módszer beírni YouTube keresõbe a játékot és a lehetséges kártya nevét mert úgy is valaki feltölt egy olyan videót. Vagy alaposan elolvasni 1-2 magyar és 1-2 külföldi tesztet.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
"3DMark11 is jó"
Ezt ugye nem gondolod komolyan .... alig nVida-ra hajaz es ezzel mindenki tisztaban van.
ゾルターン
Arty: De. A legjobb tesztprogram. Miért ne létezne olyan, hogy a legjobb tesztprogram?! Engem nem érdekel, hogy melyik VGA-ra mennyi retkes pontot ad. Leszarom. A tesztprogram, mint VGA tesztprogram a legjobb. Legkomplexebb, leg"okosabb" VGA tesztprogram jelenleg.
3DMark11 is jó, de távolról sem annyira komplex, mint a Unigine. Az meg kutyát sem érdekli, hogy szintén mennyi pontot ad.
Arra valók az ingame tesztek, ill. game benchmark-ok.
nincs olyan, hogy jó tesztprogram! ezek játékhardverek, játékokkal kell "tesztelni"
minden más a vérpistik epéniszes marhasága, értelmetlenség 😊
Forza.
Senki nem beszelt a microstutteringrol a tesztprogramban, ha nem vetted volna eszre, ellenben ha megnezted volna a ket eredmenyt, pl Merlin es az en altalam linkeltet, akkor rajottel volna, hogy a meresi eredmeny miatt egy nagy nulla, mert egy 6850-l jobb pontokat ertem el vele, mint Merlin egy 6950-el, ami a lehetetelnseg netovabbja, hiszen egy 6850 meg sem kozelitti a 6950 teljesitmenyet.
az a tesztszoftver finoman szolva is egy nagy rakas sz*r, mert az orajeltol jobban skalazodik felfele, mint a valos terheltsegtol es szamolasi teljesitmenytol.
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Ez a legjobb tesztprogram.
Mindenféle konfiggal fogsz találni microstuttering-es gúgli találatokat. Értsd meg nem egzakt, hogy a VGA-tól függ. Szerinted akinek 6850-ese van, mindenkinek van mikrolag?!
Nekem pl. a Fallout3 (New Vegas) volt amiben erõsen volt microstuttering (némi gúglizás után kiderült, hogy qrva sok júzernek és különféle konfigokkal) ill. STALKER Clear Sky DX10.1 dettó több emberkénél.
Fallout3-at nemrég feltettem újra, bõszen megvan a 60 FPS, mégis kinti terepen microlag. 😞 Sajnos nagyban függ a game motorjától is a jelenség. És sajnos se a Fallout3; se a STALKER CS (játékok) nem arról híresek, hogy agyon lennének optimalizálva. Szerintem Fallout 3 és New Vegas játékokban jön ki a leginkább és csak külsõ tereken. Inkább az F3-ban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szeressük a sok fps-t kis felbontáson,minimális részletesség mellett😊)
Jelzem teljesen meg vagyok elégedve a monitorommal,csak a divat miatt nem cserélem,pont mindegy ,hogy 1680 vagy 1920.
Nyár végén amúgy veszek egy 27 es -t ,csak hogy megnyugtassalak😊
A lefizetéses dologban még mindig nem értünk egyet ,de üsse kavics.😊
Semmivel sem rosszabb az a X6 os ezt én készséggel elismerem.<#ravasz1>#ravasz1>
Annyit meg hogy en teljesen meg vagyok elegedve a gepemmel 😊
Figyu ... csak most jutott eszembe >>>>> az 1680as montorhoz vetted az 580-at ? 😊
ゾルターン
Én voltam a 2., és jövõhéten kapom a dirt3 steam kupont!😊
A multkor a vga vételnél volt egy shogun2 a vga-val, amiatt kaptam egy dirt2-t mert his-t vettem, mostmeg egy dirt3-at! Oajjó!😊
ゾルターン
[merlinw.org]
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
[merlinw.org]
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
[merlinw.org]
Ha ez alapjan neznenk a VGAkat akkor az en huzott 6850-em jobb lenne mint a modolt 6950@6970.
Ezt ,meg ugye senki nem hiszi el, foleg ugy, hogy meg panaszkodok is a microstutteringre. 😄
Amondo vagyok viszonyitasi alapnak mas szoftvert kell hasznalni, mert ez szoftver szimplan a GPU orajelre erzekeny.
Nekem olyan paraszt vakítás érzetem van a 70 essel kapcsolatban. Fõleg ha az árát nézzük az 50 eshez viszonyítva.
Kicsit jobb pl mint az 50 es de ha meghúzzák az 50 es órajeleit akkor kb ugyan az. Jó a 70 esét is lehet húzni ,úgy még nem próbáltam,de már el van adva így nem is fogom😊 Nehogy megpusztuljon a végén😊
[merlinw.org]
70 essel ennyi.

[merlinw.org]
Nincs lehetõséged kipróbálni másik VGA-val?! Ismerõs; rokon; haver; stb...
All hail the double x!
A 3GB-sbol a legolcsobbat ezt lattam :
Gainward GeForce GTX 580 Phantom 3 115-ert, de gondolom itt is mar rajta van az a kb 15-20k haszon.
Nem hiszem,hogy 3 GB-os van ASUS ból .
Ha jól tudom a Gainward és a Palit csinál ilyeneket.
Bár lehet az ASUS is.
Akkor kurva jó áron jutsz hozzá! <#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.