AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szeretem ezt az egeret, úgyhogy nemtudom :/
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az en HD6950-en vitte 5760x1080-as felbontasban ( very high )
Na mindegy .... kiprobalva nem lesz 😊 ezek a kartyak nem nekem lettek kitalalva. En CF ( 2 kartya ) parti vagyok .
Ezt nezegettem itt
ゾルターン
Hát nem tanultad meg az évek alatt, hogy csak azt hidd el, amit a saját géped produkál, a saját monitorodon?
Hányszor derült már fény turpisságra ilyen +60 /+100%-os teljesítmények során, nVidia részrõl?!
Hahó!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ゾルターン
Figyuka Laca! Ezeknek a jelenségeknek ugyanígy illene viselkedniük GTX560; 570 esetén is?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Mflex mesélhet, ha rákérdeztek - neki az van. S õ ráadásul nem is szimpla Full HD felbontáson használja, hanem 2560*1600 mellett.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Különben ha és mint látjuk vannak jelek erre,lecsökken az ára 90 körülre ,szerintem jobb alternatíva mint egy gyári 70 es.
Az 50 esnek a moddolhatónak nincs alternatíva ,bár!! valamit kreáltak az NV nél driver ügyileg ahogy olvasom,mert ettõl az új (jó nem ujj XD) drivertõl megtáltosodtak a fermik és az 570 es bizony van ahol jobban teljesít mint a 6970 esek. És azoknak jók az áruk,nagyon jók a fogyasztási mutatóik is.
Szerintem ,nyár közepére le is esik a kártyák ára,akkor lesz érdemes bármit venni,még jó,hogy megvették most tõlem,egy hónap múlva valószínû nagyot buktam volna rajta.
Ez lett ... jobban megeri mint a 7es.
A bill. lemondtam. Meg mindig azon ragodom milyet vegyek <#fejvakaras>#fejvakaras>
ゾルターン
ゾルターン
Viccet félretéve:
Érthetõ, ha sokan meginognak a driver-kérdés miatt - de ezt tartsa mindenki szem elõtt: az nVidia szponzorálásával készült ilyen-olyan játékok még szép, hogy nagyob támogatást élveznek a gyártó
Ezért, nem tartom mérvadónak, hogy egy játék anomáliákat produkál egy AMD/ATI-n, és nVidia alatt "megtáltosodik" akkor a Catalyst meghajtók a hunyók...
ui : tukon ulok >>> jon az eger :0 nagyon kivancsi vok
ゾルターン
Egyelõre annyit,hogy nagyon bitang egy szerkezet,és érdekes az órajele is kevesebb mint a 70 esé egy 100 assal ,(mondjuk a mem sávszél az meg 384 bit)
és gyorsabb. Mi lesz ha meghúzom egy kicsit? Bár ahogy nézem fölösleges.
Amit észrevettem és szembeötlõ volt,hogy megszûntek villódzások bizonyos textúráknál. Heaven alatt is volt ,no nem komoly de látszott.
Most nincs.
Na mind1,nem akarom én ezt sztárolni,nekem megfelel maximálisan.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
STALKER játékokban vannak inkább anomáliák - villódzó háttér villámlás esetén (ez a legdurvább); ill. Clear Sky-ban mikrolag. Elõzõ konfiggal; ezzel is. 😞
Egyelõre nincs humorom most így nyár elején foglalkozni a vasakkal, de szívesen kipróbálnám akár egy GTX560Ti-vel (Nekem az 5870-es teljesítménynél jobb nem nagyon kell - hozzáteszem, szerintem elég az még mindenhova. Mármint 5870 és az 560Ti meg 5870-al eléggé pariban van) abban vannak-é ilyen anomáliák; vagy sem.
Azon kívül AMD driver-ével állandó problémám, hogy UVD szinten teledobálja az eventlog-ot atikmdag bejegyzésekkel; melyet csak regedit beállítással lehet ignorálni, plusz 11.4 óta a DCOM error hibaüzenet. Az utolsónak nincs káros mellékhatása, az elsõnek viszont lehet. Tökön, seggbe kellene rúgni a Catalyst Creator-okat.
Szimplán csak annyi, hogy szívesen tennék egy kitérõt egyelõre egy cca. 50k körüli GTX-be akár úgy, hogy megtartom az 5850 aztán utána eldönteni, hogy melyik alternatíva marad.
Forza.
Laca ... Valami eredmenyeket dobhatnal 😊
ゾルターン
Ha valaki még kedvet kapott GTX580-hoz, itt 89-ért már az is van.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
fotográfik kolomp edisön :D
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Saor Alba
De mégis ezt mennyibõl úsznám meg?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
ha már nincs, akkor 5770
fotográfik kolomp edisön :D
De mégis milyent ajánlanál?Olyan 20-25 k környékén?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem vagyok túl profi ebben a témában,ezért kíváncsi lennék a véleményetekre!
Alaplap neve Gigabyte GA-G31M-ES2C
CPU típusa DualCore Intel Pentium E5200,
Videokártya NVIDIA GeForce 9500 GT (512 M😎
RAM 2x 1GB
Játékra használom általában!
Mi lenne elõnyösebb?Mit cseréljek elõször a gépen hogy pörgõsebb teljesítményt érjen el??
Tudom.Nem nagy szám gép.-(De ez van:-)
Válaszotokat elõre is köszönöm!!
Ja az az elsõ opció.
gurubefree
Ha ilyen árakon tudnék beszerezni dolgokat ebbõl élnék😊
De õk sem szeretet szolgálat sajnos😊
Monitor is lesz ,csak kicsit késõbb. De ott már a zsebbe kell nyúlni😞
Úgy látom, hogy sajnos az, hogy a Catalyst Creator-ok gyártani is fognak és nem csak kreálgatni a sufniban amolyan never ending story, amit már Én is unok...
Épp az ilyenek miatt szimpatikus Nekem az nV, pontosabban a driver szekció, asszem új játékok közül egy évben ha 3-at fel fogok tenni, de több mint vszínû azokat is félóra game után megunom majd.
Én is jobb örülnék egy grafikai bug-októl mentes VGA-nak, mint annak, hogy a BF12 jól fusson a gépemen. Legközelebbi nagyobb címek, amik Engem érdekelnek Far Cry 3 és STALKER2.
Amiket E3-on látni lehetett, azok vicc kategória voltak. (megnéztem az egészet archívon HunBaly kommentjével)
Aztán többet troll-kodni egy vason Én nem akarok...
Mond azt, hogy esett az esõ! 😄
www.smart-bus.hu
viccet felre teve ... hasznald egeszseggel . kivancsi vagyok hogy muzsikal. homerseklet felesleges mert a monitorodat ismerve terhelve nem lesz 😊
ゾルターン
Bakker asszony megöl,mindig be bejövök a gép elé😊
Mondjuk nehéz szülés volt azt meg kell hagyni😊
Tudtommal 76-ért vette Laca... ezen az áron én is elgondolkoznék...
A mikrolag egy gonosz ( magas fps mellett is akad a kép ) dolog, ami teljesen vga független... nekem volt GTX460 alatt is, és megmaradt a 6950-l is...
www.smart-bus.hu