AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ゾルターン
Hol is kell azt megnézni? Felügyeleti eszközök / Eseménynapló?
Gondolom pl bootolasnal csinalja jatekok kozben, pl amikor videobejatszas tortenik stb.
Persze ettol meg lehetseges, hogy eloregedett az elektronika es mar az a hibaforras.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Saor Alba
<#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1>
Saor Alba
60 ért tuti.
PS3 Slim 250 PC
asus gtx 285 matrix 1gb
50 körül adná a srác állítólag nyerte valahol és nincsen hozzá garancia
\"fingjál bele a rencerbe\"
Ez 25.
De ezt az alaplap dolgot még érdeklõdd meg hogy mennyiben lenne gyengébb teljesitménye a procinak ebben a lapban...
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Na ja, én se tudom mennyire számít ez a piros betûs rész. Még annyi, hogy a lapon PCI Express 1.0 van, a videókari viszont 2.1-es. Gondolom ez azt jelenti, hogy a lap nem tudja a kari sebességét. Az a gond, hogy max egy procit tudnék venni, új alaplapra már nincs lóvé.
Am ez a mondat:
Note) If you install an AMD AM3/AM2+ CPU on AM2 motherboard, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200 MT/s) to HT1.0 (2000 MT/s); however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted.
Alul pirossal, valamiféle lassulást eredményezne?? ezt nem tudom, hogy mit jelent a gyakorlatban.
PS3 Slim 250 PC
www.smart-bus.hu
Egy gyors kérdés. AMD 6000+ X2-es proci kihajtja az 5670 1GB OC karit?
Esetleg azt meg tudja valaki mondani milyen procit lehet még beletenni egy Gigabyte GA-M56S-S3 lapba? Mert ezen a listán én nem nagyon igazodok el. F6H bios van rajta.
ゾルターン
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utóbbi ráadásul olyat is csinált, hogy míg be nem melegedett a világító csõ benne, addig nem is adott képet. Bemelegedés után bejött a kép, s mûködött kikapcsolásig. Másnap ugyanez, ugyanez... 1,5 hónap után halt meg, épp a 2 éves garancia lejártának napján!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Kövi teszt az lesz hogy kihúzom a TV-t a videókariból"
Jo otlet, gyanitom hogy a CRT kezdi megadni magat.
Saor Alba
Egy kérdésem lenne : Mitõl lehet az hogy -ritkán- egyszercsak fogja magát a monitor és elmegy a kép 1-2 secre majd visszajön, és semmi hibaüzit nemkapok. A gépem részletes paraméterei az aláírásomban.
A CRT monitor mellett egy LG 32LD320 TV is rá van kötve a gépre, nem tudom ez zavarhat-e be neki. A gép húzva van alapfeszen 1.80-ról 2.70GHz-re, a videókari ventijét visszavettem 30%-ra mert hangos a windowsban. Win7 Ultimate x64 -em van. Várom az ötleteket 😊
Kieg 1.:
Észrevétel : Csak a CRT monitoron csinálja, a TV-n meg se rezzent a kép...
Kieg 2.:
Kipróbáltam alap CPU órajelekkel ugyanúgy elmegy a kép random idõközönként a monitorról. Kövi teszt az lesz hogy kihúzom a TV-t a videókariból
Sry a postért, PH-ról másoltam át a HD4850/4870 topicból de nem valami forgalmas szóval beírom ide is hátha tud valaki valami okosságot mondani.
ゾルターン
Uraim .... a jovo !!!! keretik a banner-ba <#kuss>#kuss>
ゾルターン
ゾルターン
Egyszerûen ironizáltam.
😊
kinézet nekem tetszik, szóval hogy randa az nem érv, a porfogó sem, mivel a g9-hez csavarhúzó kell, ha ki akarom takarítani, az hogy haszontalan, hááát, nemtudom, mivel haszontalanabb mint a mostani? (a + görgõn, és a "célzást segítõ" gombon kívül, ami viszaveszi a dpi-t addig ameddig nyomva tartom. bár én ezeket is plusznak veszem)
Az optika is elvileg jobb benne, legalábbis érzékenyebb, mondjuk én a g9-et is csak 1600-on használom...
De én, mint pártatlan emberke szívesen lebeszéllek téged róla.
Ronda, hasztalan, porfogó.
Maradj a bevált, amúgy sem olcsó egered mellett - és ne dõlj be mások hóbortjainak! 😊
All hail the double x!