AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben volt vagy 3 sapphire kártyám és egyikkel sem volt probléma.😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Thx mindenkinek.
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
- VGA ASUS ATi HD 6870 1Gb EAH6870/2DI2S/1GD5: 41.990,-
- VGA Sapphire Ati Radeon HD 6870 1 GB DDR5: 42.500,-
Nem az ar miatt kerdem, hanem a megbizhatosag miatt.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Saor Alba
All hail the double x!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Olyan problémám lenne hogy ma mikor be kapcsolta gépet be töltõt minden aztán fel pörgõt a vga venti 100% aztán le állt és nekem kellet be állítani újra. Ha valakinek volt valami ilyesmi azt meg köszönöm ha ír, meg akarom elõzni nagyobb hibát ha lenne esetleg.
Elõre is Köszönöm!
Szal 100% hogy memoria halott.
most megint csokkentetbol irok egy rakas csik mogul.
Rendelnem kell masik vga-t mit ajanlatok ami van olyan eros minta 4870? es kb 40-45k tudok most hirtelen ra szanni.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
De Blu-ray és DVD filmeknél szerencsére nem akadozik!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Keresd elo mondjuk a GPU-Z programot es a sensor fulon nezd meg a kartya homersekletet. Ha nagyon magas, akkor meg lehet remenyed, hogy meggyogyitsd a kartyat a huto leszedesevel, ujrapasztazasaval es visszatetelevel.
Ha RAM hiba nem sok lehetoseged maradt, ha van jotalas akkor irany a bolt, bar 4870-nel ez valoszinusithetoleg, mar nem lehetseges.
Szoval kuka es uj kartya vetele marad.
Ez már jobban tetszik: 2011.05.24.
Viszont eddig magyar volt a Catalys-t, most pedig angol lett... 😞
Ilyenkor mit tudok tenni?
2007-es driver-t nem fogadta el a Win7! 😄
Amúgy jó helyen járok?
http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx
Eszközkezelõben néztem:
Illesztõprogram dátuma: 2010.11.18.
LOL! Ekkor még nem is volt kapható ez a kártya...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Amugy VGA RAM hibanak tunik igy elsore a leirasbol valoban.
Nagy problemam van, lehet meghalt a memoriam a vga-n?
3D alkalmazasokba,n jatekokban, csikozodik, szines pixelek, villodzodnak. es utana kilep vagy lefagy. Egy asus HD4870 512mb a vga, majdnem 3 eves, mai napig tokeletes volt.
Most is csokkentet modbol irok, de mar alig latok a csikok miatt.
Ez mar menthetetlen?
Ha vennem kell masikat akkor mit ajanlatok az alairasomban levo konfighoz?
En ezen gondolkodtam, vagy ez sok ehez a konfighoz?
minnel elobb varok valaszokat, koszi.
Amugy mar mindenen gondolkoztam es kiprobaltam. Kihuztam az ADSL modemet, mert az allandoa ACK (aktiv jelzest kuld a halokartyanak, de semmi, raadasul mar nem realtek, hanem Intel chipes halokartyam van igy az sem lehet hogy az integralt miatt volt.)
Kiprobatam a szunetmentes tap nelkul, hatha az kavar be, de ugy sem nyert.
Kijelzo cserek utan iis ugyanaaz a nyug. Mar azon is filoztam, nem a regi elektromos halozat okozza, mert talan lehet hogy nagyobb az ingadozas, amit szeretnek az alkatreszek es az elektromos tuskek okozzak a lagot, de nem hinnem, hogy ilyen nagy leptekben kellene gondolkozni ennel a problemanal.
Ez pedig lényegesen komolyabb annál, de annak nem voltak ilyen "gyermekbetegségei"!
Nem bízom én az ilyen driver frissítésekben.
Nvidia kártyáknál nem vált be, gondolom Radeon kártyáknál sem más a helyzet.
Lehet, hogy kár volt vörösre váltani? 😞
Tegnap vásároltam egy 6970-es kártyát ASUS változatban eddig mindig Nvidia volt.
A Windows 7 indításakor valamikor egy szürke vékony vonal jelenik meg, aztán eltûnik... Érdekes jelenség, Nvidia kártyával eddig soha nem láttam ilyet.
Memóriahibás lenne a kártya vagy csak az a baj, hogy nem telepítettem újra a Windowst? (rajta volt még az Nvidia driver is)
Illetve tudtok olyan programot, amivel le tudom tesztelni a VGA-t, hogy van-e valami baja?
Játékot most nem akarok telepíteni, mert akkor rácuppannék és akkor nem készülnék a vizsgákra! <#idiota>#idiota>
Elõre is köszi!
valami hûtõt akarok venni a drágaságomra és nem tudom, hogy mekkora a furattávolsága, tudna segíteni valaki?
Kíváncsi vagyok, mi okozhat ekkora galibát egyeseknél, míg másoknél az ég világon semmi gond.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Raadasul olyan filmeknel is, amik a regi katyan tokeletesen mentek sima regi kodolasi xvidek is, amiknek semmi koze nincs a HD tartalomhoz.
Forza.