90029
-
#76340 En a hutes zajossaga miatt nem nyavajgok, amellett hogy ~25%-al gyorsabb az 580-nal, huvosebb es kevesebbet fogyaszt nala. -
Blum #76339 Ha most a referencia hűtésen lenne egy (vagy 3) 9,2-es venti meg foglalna 3 slotot és ettől 5 fokkal hűvösebb lenne,akkor elégedett lennél?
Az ég világon semmi gond nincs ezzel a hűtővel. Majd a többi gyártó rátaknyolja a saját megoldásait és lehet venni azt. -
Borg #76338 Na, hát akkor az 580-as 7 helyett 8fps-el lehagyása helyett erre is koncentrálhattak volna egy kicsit :) Ideje lenne nem csak transzisztorokat passzírozni bele, hanem a hűtés terén is előrelépni. -
#76337 A 6970-hez kepest 1670 milliarddal tobb tranzisztort tartalmaz a GPU. A hutes meg vapor chamberes. A referencia 6970 es GTX 580 kemeny 5 dbA-val halkabb nala. -
Borg #76336 Az előző referencia hűtésekhez. Mondjuk az nvidia-éhoz, ami már nem vészes, de még mindig nem halk. -
#76335 Mihez kepest halkabbra? -
-
#76333 A referencia és a club3d ugyanaz. Mellesleg Te a Club3D-vel kapcsolatban reagáltad hogy reméled megcsinálják jobbra. -
Borg #76332 Szarom le a club3d-t bazmeg, a referencia hűtőről beszéltem, ha még mindig nem esett volna le.
Szal akármit is szedsz, vegyél be még :D -
#76331 Az újonnan reflektorfénybe állított vezérlő az Advanced Micro Devices frissen beharangozott Radeon HD 7970-es modelljére épül, az üzletek kínálatában pedig Club 3D Radeon HD 7970 típusjelzéssel fog felbukkanni. Az újdonság felépítése megegyezik az AMD referencia modellével, és a hűtéséről is az AMD alapváltozatnál már megismert, dupla kártyahelyet elfoglaló hőkamrás hűtőrendszer gondoskodik."
"mire fel volt egy oldal neki a pr bullshitben, hogy új lamella dizájn stb" - Még a hivatalos oldalukon sincs kint a HD7970-ük, főleg azt nem írják sehol hogy bármi áttervezett lenne, sőt ellenkezőleg.
-
Borg #76330 Ami egy referencia kártya... -
#76329 Mivel te beszéltél a Club3D kariról... -
Borg #76328 És ezt most miért nekem írod? -
#76327 Persze, referencia kari és rá a logó - az a legnagyobb változtatás. :D Ennyi idő alatt nem hiszem hogy bármit is megváltoztattak volna a burkolat alatt...ilyen hamar csak ref karik jönnek. -
KaBuTo666 #76326 Hát hogyne, majd 4x 7970 vga fog menni a gépházamban mi? Hát hogyne, már csak a 4x vga-ra vanpénzem. -
Borg #76325 Nem szándékoztak? Akkor vajon mire fel volt egy oldal neki a pr bullshitben, hogy új lamella dizájn stb... -
#76324 Mivel nem is szándékoztak megcsinálni, majd esetleg később, most igyekeznek kiadni úgy ahogy van. :) -
Borg #76323 Reméltem hogy végre a tégla hűtést megcsinálják halkabbra, de úgy látom ez most sem jött össze nekik. -
DIESEL DOG #76322 Szép a kártya... :) -
#76321 -
#76320 -
#76319 -
#76318 -
DePreSsZYo #76317 hehe, én is ilyen végkifejletre számítok, csak egyből ajánljalak vmi jobbat és erősebbet :D -
lo9in #76316 nekem amikor kicserélték a kártyát 30 nap után és a másik is rossz volt akkor durván be voltak pánikolva a boltban pedig nem fenyegettem őket csak elmondtam mi van :D aztán egyből hozzám vágtak egy erősebbet, okosabbat XD a gari szervizes ügyintézőmet meg sehogy nem bírták a telefonhoz ráncigálni X'''D -
DePreSsZYo #76315 A fogyasztóvédelmi szóösszetétellel lehet őket a legjobban :D -
lo9in #76314 az jó ha nem kapsz csere vgat akkor jobban lehet őket sürgetni :D -
DePreSsZYo #76313 Igen azt hiszem, ez tűnik most a legjobb ötletnek. Valahonnan majd szerzek valami ideiglenest, mert Iponban ma azt mondták az összes VGA cseréjük kint van, bár őszintén szólva nem is hiszem, hogy volt nekik valaha is. -
lo9in #76312 nekem megvárták a 30 napot csak azért mondom , bár minden hely más. -
#76311 Ohhh, még gari is van. Mennyország. :) Most egyelőre az ünnepi ereszdelehajamra való tekintettel semmiképp ne foglalkozz a garival, ha pasztázva-tisztítva sem hozza a bizonyos régi 60 fok körüli értéket - hanem érezhetően többet - de még élhetően működőképesen többet, akkor az ünnepek alatt fogadd el úgy felemásan, de utána mindenképp cseréltesd ki gariban! -
DePreSsZYo #76310 Ennyi homár blog olvasás után igen, ez földöntúli optimizmus. -
lo9in #76309 kis optimista -
DePreSsZYo #76308 Hát köszönöm szépen, megpróbálom akkor a pasztát, aztán majd kiderül. Van még rajta garancia, csak nem nagyon szeretnék rá 3 hetet várni amíg történik érdemleges lépés javítás/csere. -
#76307 Ha tisztítás-pasztázás után is még mindig túl meleg a VGA akkor szerintem meg kell válni tőle, venni egy másikat...lehet minimum 4-5 ezer forintokat kiadni egy vga hűtőre, de nincs semmi garancia rá hogy nem fog tovább döglődni a vga. A gond nincs megoldva. Egy 10 ezer forintot érő karira pedig utángyártott hűtést vásárolni...finoman szólva sem a legjobb ötlet. -
lo9in #76306 hol marad a józan ész ???
amikor megvetted max 60 fok volt és portalan meg friss volt a paszta is
na most ismét portalan , kicseréled a pasztát és kész , minek új hűtő ? ha pörög ahogy kell márpedig pörög akkor biztos nem rossz
viszant pasztából arctic cooling mx-2 vagy ha van akkor újabbat ajánlom az jó cpura gpura -
DePreSsZYo #76305 Bocs nem olvastam el, sry -
#76304 Nem.
"- Kompatibilis: NVIDIA 6800 sorozat, NVIDIA 7800 sorozat (csak PCIe), NVIDIA 7900 GTX" -
DePreSsZYo #76303 na szóval: Ezt
Rátudom tenni erre ? -
DePreSsZYo #76302 Ezt :
Rátudom rakni erre: -
Blum #76301 Akkor meg kell próbálni egy ventilátor vezérlési profilt össze hozni. (Erre MSI Afterburnert ajánlom) Avagy áldozol egy komolyabb VGA hűtőre. (Arctic Cooling)