AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Mondjuk kiprobaltam az mpc-hc-t d3d full screen modban is, de akkor is a filmlejatszas nem valtozott csoppet sem.
Nem hiszem a monitor input lagja lenne a bibi, mert irtam nalam 3
kijelzon is ugyanazt csinalja. A 60Hz-es LCD-n, a 75HZes LCD-n, + a TVn is. Raadasul kiprobaltam 1028x768ban is az elso mnitoromon 75Hzen, valtozas nelkul.
Nem tudom mi lehet a nyugje.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az gondolom nem segít rajtad, ha holnap ilyenkor mondom meg, milyen eredménnyel járt a driver csere 😞
Így, gondolom, más elmeséli idõközben, nála mi a helyzet - 11.6 + 48xx-as témában.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://goo.gl/gd6Zi5
Mondjuk Imike kiprobalhatna, hogy felteszi a 11.6-t a legujabbat, hogy nem e az uj catalystok generaljak a hibat, bar azzal se lennenk szvsz kisegitve mert a 10.6 elotti driverek mar fel sem ismerik a 6xxx kartyakat.
Megnezned a Furmarkot ? Bar ez nem a videohoz kapcsolodik, de nekem pl vsync nelkul apro szaggatasok jelentkeznek. Vsyncel ott folyamatos. (kell egy restart mert a CCC van olyan fos, hogy hiaba aplyzod le csak ujrainditaskor lep eletbe ez a funkcio LOL)
De sajnos jatekoknal ez nem mukodik, mert szaggat az egesz ugyanugy mindegy mi van beallitva, meg a D3Doverridet is megprobaltam ami rakenyszeritti a D3D-ben is a Vsyncet es tripla bufferinget az alkalmazasokra de az se segit, sot mar kiprobaltam a videolejatszas szaggatasa ellen a Declock-ot is, ami atallitja az FPS szinkronizaciot a filmlejatszasakor, de nem segitett az sem. 😄DDD
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az alaplap, microstuttering, VGA... 😞
Gyakorlatilag olyan erzesem van ilyenkor, mintha framek esnenek ki a kepsorbol, pedig visszaneztem azt is az mpc-hcben azt is nincsenek droppolt framek.
Marad az "X-akta" pecsét.
MKVnel pedig kiprobaltam a DXVA vagy annelkul is a lejatszast, semmi valtozas. Sot kismillio codecet is kiprobaltam semmi. Sot tovabb megyek hTPCkhez hasznalt linux disztrokat is kiprobaltam CDrol inditva, hogy azokkal jo e a lejatszas, de nem, ugyanugy szaggat minddel.
Ugyanez a helyzet a 6970-nel is. A gaz az , hogy Nvidia kartya nem volt ill van keznel igy az az egyetlen amivel nem tudtam meg kiprobalni, hogy azzal megszunne e.
6950-en néztem tegnap egy h264 videos mkv-t és nem volt vele semmi gond, 11.6-al (elõtte 11.5-el sem)
mpchc nemtommelyik verzio, beépitett belsõ h264 DXVA dekoder, EVR custom rendererrel (win7x64)
Forza.
Ment 80 fps-el, közben a vga 100% on áll végig.
Proci meg közben 13%, néha vissza is veszi a 4.8ghz et 1.6ghzre fél percre, azt megint felugrik. (ez milyen gonosz már)
Próbáltad a hardveres gyorsítás ki/bekapcsolását is?
Kiprobaltam mindent, sot hogy napra kesz legyek, kiprobaltam mas operacios rendszereket is. Mind XP-n, mind Win7-en, Mind Linuxon-!!!! is szaggattnak a videok.
A 4850-el semmi ilyen gondom nem volt, de mar kiprobaltunk havernal nalam is egy csomo kartyat es mind ugyanazt csinalja, mind primary es mind secondary kijelzon.
A masodlagos kijelzon latvanyosabb a szaggatas, de azt rafogtam az input lagra.
- The KMPlayer
- Daium PotPlayer
Nálam az ég világon semmi gond. 10 GB-os BD-ripeket pörgetgetek át szabadon, nézek akadás mentesen otthon, a HD4850-essel.
Ezt meg hol találom "AMD Steady Video"?
Mar a tokom ki van ezzel az ATI driverrel vagy kartyaval. Egyszeruen a gyorsabb horizontalis vagy vertikalis kameramozgasnal szaggat szinte az osszes video, mindegy milyen formatumu.
Raadasul a haver nem moddolt 6970-n is ugyanezt csinalja, o ugyanigy panaszkodik.
Ha mindent ossze adok akkor kozel £200 <#szomoru1>#szomoru1> Le kellesz mondani rola.
ゾルターン
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ゾルターン
Athlon FX-51 hutve Asetek VapoChill LS .... regi joszag biztosan van mar mas megoldas is. Nekem ez is megtenne 😊
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン