90029
-
DePreSsZYo #76300 Ma már kifújtam sűrített levegővel, de pasztát akartam venni CPUra is holnap. Ha az sem segít akkor kuka? -
Blum #76299 Hi!
Fújd ki a port a hűtőbordák közül,aztán pasztázd újra a GPU-t. -
DePreSsZYo #76298 Sziasztok!
Tavaly vettem egy komplett gépet.
A config nagy vonalakban: Gygabyte alaplap, AMD Phenom II955 3,2Ghz(gyári hűtő), Kingston Hyper x 4giga, de a lényeg a VGA: XFX HD 5670.
Történt ugyanis, hogy cirka fél éve BFBC2zök, ez idáig full hdban. Aztán úgy egy hónapja lekellet vennem mert akadt, most meg 2 napja, úgy elkezdett lagolni, hogy játszhatatlan.
A VGA hőmérsékleti adatai:
- fél éve ventik=50% VGA hőmérséklet :max 60, több órás játék közben is
- most 2 perc játék után ventik=100% VGA hőmérséklet: 90+
A lényeg, hogy gondolom ez a kártya 1-2 hét és füst, tudok hozzá venni külső ventit, ha az megoldaná, vagy a gyárit nem tudom leszedni? -
#76297 Na mind1 hagyom a fenébe... megoldhatatlan probléma. -
#76296 Jah notebook.
De igazad van a ccc az elkülönül van a drivertől. -
#76295 Driver témában lehet hogy nem támogatja a karid a legújabbakat, de a Control Center csak egy kezelőfelület, azzal nem hinném hogy kompatibilitási gondod lesz! -
#76294 notebook?
ha nem akkor neked is van ujabb!! -
#76293 Aha, nekem nem ilyen a CCC, biztos még a régi (de nincs újabb, ehhez a vgahoz 4570es) akkor szerintem a Hydra Vision progi kell, megpróbálom. -
#76292 Erre az opcióra lesz szükséged szerintem:
-
#76291 Ati CCC-ben hol a manóban van a felbontás kényszerítés vagy átméretezés, kicsinyítés. 1366*768 a kijelő, de egy játékot (KotOR1) 1530*860 as felbontásban kell indítani, (különben nem fognak látszani a párbeszédek)
Azt írják hogy ezt driverből kicsinyíttessem a kijelzőm méretére. De azt mégis hol kell beállítani? thx -
Blum #76290 Megvolt,köszi! Majd figyelem :) -
#76289 tökmindegy, hogy nincs rákötve, némitsd el a kezelőpaneljén vagy a win7 rögzítőeszközök paneljén (jobklikk a hangszoron a jobbalsőban) -
#76288 Egy AC Accelero XTREME Plus II utódot el tudok képzelni hozzá (de lehet a II-t is rá lehet buherálni). -
DIESEL DOG #76287 Csinos darab az biztos... :)
Kíváncsi leszek majd arra hogy a különféle gyártók milyen hűtési megoldásokat fognak majd alkalmazni hozzá... -
Blum #76286 Szép nagy tégla lett ez is :) -
:O -
Blum #76284 Most nincs rajta mikrofon. Mindegy,ma megérkezett a fejhallgatóm,állandóan a fejemen van most nem hallok úgyse semmit a külvilágból :D
Amúgy #76275. Anno a 3850 cicergése is abba maradt,remélem ez is megembereli magát! :D -
#76283 esetleg a mikrofont/mikrofonokat próbáltad elnémítani? onnan is visszaszűrődhet mindenféle zavar, zaj! -
#76282 150 ezres vagy afeletti vga-tól nem is várnék mást! -
Blum #76281 Huhh..még 1 kártyával is teljesen játszható Eyefinity-ben gyakorlatilag bármi. -
#76280 HD 7970 CF vs GTX 580 SLi brutál felbontásban -
#76279 nem tudom mi a baj...
lehet, hogy ráfér egy újratelepítés
-
#76278 A driverek a legújabbak? Mert új játékok számára ez fontos lehet, de a régebbi játékok a régebbi drivereket sokszor jobban komálják. -
#76277 hali emberek
lenne egy kis gondom... Radeon HD 5500 Series videokártya.
kb féléves és az van, hogy sokszor szarakszik. Modern Warfare 2 egyik küldetés végén, már nem volt fal.
Egy régi játékom, Star Wars Battlefront 2 pedig lefagy, vagy kékhalál.
Mert amikor lefagy és kilépek, aztán újra elindítom, nincs képi megjelenítés, csak feketeség, de megy a zene... pls help
-
#76276 Ehh, keso van, irom itt a marhasagokat, mi koze lenne a hangchiphez? :) Igen, az alaplapi "BIOS-ciripelot" zavarhatja valami interferencia. -
Blum #76275 Legfrissebb van fent,bár a talány már-már megoldódni látszik. Elvileg az alaplapon valami kis bizz-bazz adja ki ezt a hangot amikor az egér jelcsomagot küld. Valami hasonló,mint amikor a VGA ciripel. Ott ugye a kondik szoktak kiadni ilyen hangot,még szerencse hogy ez fele olyan idegesítő sincs és csak időnként jelentkezik. -
#76274 - CPU ventije nem porog fel, cpu "nincs hasznalatban" ilyenkor csak a vga?
- Manualisan is beloheted a venti-fordulatszamot. -
#76273 Ilyenrol eloszor hallok :D Probalkozz egy (hang)driver-frissitessel. -
#76272 -
#76271 detto volt ilyenem
asszem alaplapcsere oldotta meg, vagy nem használtam többé az analog hangkimenetet, sajnos már nemrémlik :( -
Tomy Lee #76270 Kicsit hangosnak találom vtx hd6870-et.Meg mintha túlpörgetné magát feleslegesen.Nem tudom jól kötöttem e össze a táppal.
Játékok mennek gyönyörűen vele ez nagyon pozitívum de mintha erőlködne a vga akkor is mikor szinte nincs is használatban:/ -
lo9in #76269 ez általános jelenség nálam , régebben én is kerestem a választ , annyit tudok mondani ártalmatlan én megszoktam már , nekem is egér görgetésre vagy játékok indulása közben amikor még nem tűnt el az asztal akkor szokott előjönni főként -
Blum #76268 Hát remélem ez is elmúlik,mert baromi idegesítő. -
#76267 Nekem is volt hasonló régebben, de aztán elmúlt...nem csináltam vele semmit. -
Blum #76266 Bocs az OFF-ért,de valaki hallott már hasonlóról?
LINK -
#76265 Az biztos hogy "elképzelhetetlen értékeket" fog produkálni mindenféle karihoz képest amelyhez emberi szemnek valaha is szerencséje volt... -
Solt #76264 Azt nem mondtam, hogy veszek... csak várom! :D -
#76263 Űrközponthoz kell? -
Solt #76262 Várom a 7990-t! :D -
#76261 Na akkor a "vilag legyorsabb GPU-ja" cim vissza az AMD-hez... :)