AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
igen én is olvastam, ezek szerint a polaris valszeg nem lesz párban a 1070-el sem, de majd meglátjuk, nagy lenne ha a polaris tudna velük párba lenni a vega meg 10-20% al az 1080 felett 😊
Viszont elore hoztak a Vega megjeleneset, ez nem feltetlenul jo hir.. De hogy a 290- es karimal kivarom az biztos mert semmi nem indokolna a hirtelen cseret..
Akkor uninstal a driver és ragd újra szerintem.
benőmenő
Pedig a Catalystban annyira kéne lennie scaling csúszkának, hogy a mostani radeon software-ből is egy Catalyst ablakban nyílik (azaz, hogy nyílna, mert az utóbbi 2-nél egyszerűen csak felvillan és többet nem jön elő, a legújabb doom-ossal még nem néztem) meg ez a funkció.
bardocz
Asztalon jobb klikk, és ott felbontás, vagy valami hasonló menüpontban lehet állítani win10-en ezeket.
repvez
tudja valaki, hogy win 10en , hol tudom azt állitani, hogy ha különbözö felbontású a két kijelző és clone modban van megosztva a kép akkor a TV-n tudjam a képet nagyitani?Mint 7esnél az oversize?
MErt a TV-m HD ready csak 1366x768 a monitor meg 1680x1050. a monitor felbontása van megadva,de ilyenkor a TV-n kétoldalt 3cm-s fekete sáv van és csak horizontálisan akarom széthuzni vagy ha igy nem megy akkor a teljes képet, hogy kitöltse a kijelzőt, mivel általában filmeket nézek igy a felső-alsó rész nem olyan zavaró mintha a széléből kisebb képet látok mint lehetne.
A kakalist ből hiányzik ez a menü , mivel 4850es a VGA-m igy nem tudok ujabb drivert tenni rá.
kgb12
Felbontás változott előző monitorom 1440x900-as volt a mostani pedig 2580x1080-as. Viszont ami steam-es linken található nekem is hasonló a helyzet, nagyobb sebességnél jön elő ez az elmosódás.
Utoljára szerkesztette: kgb12, 2016.05.12. 21:23:47

Manchester United FC

https://steamcommunity.com/app/310560/discussions/0/365163686055259385/

Nem erről van szó véletlenül?
Na ilyen én még nem pipáltam.
Egy monitor csere okozta?
Hmm...
Mi változott?
felbontás?
Hz?
vagy a monitor cserével párhuzamosan egy vga driver csere is történt?
kgb12
Tudok
Kép

Manchester United FC

arty
screenshotot tudsz mutatni?

Forza.

kgb12
Sziasztok!

Olyan problémám lenne, tegnap gépemet össze kötöttem egy Lg 29UM68 21:9-es monitorral minden szép és jó addig míg el nem kezdek játszani a Dirt rally-val, mert a kocsi hátulja elmosódik nagyobb sebességnél. Eddig egy 16:9-es Asus monitorom volt azon nem volt ilyen probléma. Más játékoknál nem jön elő ez a hiba csak a Dirt-nél. Mi lehet a gond? Kártyám az Sapphire r9 270x, legfrissebb driver van fent.
Remélem jó topikban tettem fel a kérdés.

Válaszokat előre is köszönöm!

Manchester United FC

Palinko
elég durva lett ez a GTX1080, szerintük lehúzza majd a Titan X-et mindext 600 dollárért. én nem vagyok benne biztos, hogy odaveri a Titan-t, de attól tartok a Polarist ez is le fogja söpörni. remélem azért lesznek reálisabban gondolkodók és a Polaris ár/érték aránya miatt sikeres lesz.
benőmenő
Maala
Huh, még szerencse, hogy eleget fizetek az NVidiának, hogy ne fussak bele ilyenekbe. Vagyis ők nekem!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

arty
pedig az egyik utóbbi nv driver még a winreinstallod is megoldotta volna 😉)) (pontosabban: előidézte, megkövetelte volna, hogy újra kelljen rakni... 😄 )

Forza.

broman191
Sajna AMD-vel unalmas az élet, feltettem én is a Win 10-et nemrég, az aktuális legújabb drivert telepítettem és folytattam mindent ahogy megszoktam a Win 8.1 alatt, legalább annyira gördülékenyen vagy jobban... <#smile>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

bardocz
Bizony, én agyfaszt kaptam ettől win10-en nv-nél. Mire belőttem két monitort... Igazából nem is tudom minek kellett ez win10-be, ott a vga driver, az majd elintézi, ne pofázzon bele, mert csak elbassza.
arty
nem biztos, hogy rossz ez - nemrég eladtam a gtx970em, vevőnek 144hz (nem3D!) monitora volt, egyszercsak a win10-e átkapcsolt(!) magától ilyen szinesszemüveges 3d-be - minden játék furcsánszines undormány volt (azt hittem memhiba)..... és az nv controlpanelen ugye SEMMI gond nem látszott, ellenben a win sajátjánál! (amit persze már csak addigra nézett meg, mire mindketten kitéptük a hajunkat 😄 )

félek itt a catalyst csak a w10 mohóságát hagyja a picipuhára... feladja, "oké, legyen akkor a te beállításod" 😞

Forza.

benőmenő
Az eltűnt. Asztalon jobb klikk -> képernyő beállítások (vagy gépház -> rendszer -> kijelző) -> speciális megj. beállítások -> felbontás.
Képfrissítés pedig ugyan itt az adaptertuljadonságok megjelenítése -> monitor fülön. Gyász. <#bdead>
oneal1
sziasztok

probléma: win 10 64 bit telepítés, driver felrak

nem tudjuk full hd-re állítani a monitort.

Régebben a control centerben lehetett álítani de a mostani driverből nem nyitja meg a speciális beállításokat.

van erre valami megoldás?

!Forza Ferrari!

benőmenő
Az xbone-ban alapból nagyobb alapterületű SoC van az ESRAM miatt.
arty
igen, az indulónál lehet minimális minusza volt a sonynak, de ez mostanra már tuti nem igaz (náluk megvolt "időben" a csíkszélcsökkentés is, ócsóbb lett a hűtés is, nyilván a ddr5/bluray/500gb hdd árak sem felfelé mentek...). az xbox one második (nyilván olcsósított) kiadása kissé megcsúszott, de pont mostanság jöttek ki hírek, hogy február óta már megy a sorozatgyártás arrafelé is.

remélem nemi pénz csepeg az amdnek is a konzolokból, mer ez a mostani gpu gen amúgy is a hattyúdal lehet, ha nem jön be (vagy bár bejön, de a vidiának méginkább)

Forza.

broman191
Ez a mocskos hitvány söpredék AMD... <#idiota> Na de komolyra fordítva a szót, úgy rémlik, hogy anno elemezgették sokan a PS4 hardveres összetételét és arra jutottak, hogy a Sony magán a hardver eladásán nem hogy nem nyer, de valamelyest bukik is, aztán minden azt körülvevő tényezővel jön ki plusszosra a biznisz. Mondjuk ha olyan rettenetes lenne a hardver, élvezhető szoftvereket is nehéz lenne írni rá... <#smile>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Jól átkúrta az AMD őket a szarjával! 😄

www.smart-bus.hu

arty
sony beszámoló

40milla eladott ps4, emelkedő bevételek (géming szegmens), duplázódó nyereség. szerintem ebből akkora per lesz az amd ellen, hogy a világ nem látott még ilyet! 😄DD

Forza.

broman191
😄D

Azt az alapevő dolgot nem érti hogy a cégek nem fanboyok mint ők, tehát nem eszik a NV féle marketing bullshitet amit az userek esznek...
arty
Írtam privit 😊 15 méterre nem kell jelerősítő, de ezekszerint drágábban árazott kábellel is be lehet nyalni 😞 Ott és olyat vegyél, ami ha nem jó, visszaviheted! Jelerősítőt csak végső esetben!

(fentiek a saját tapasztalataim tükrözik, jártam a cipődben... nekem egy jobb kábelre váltás azonnal megoldással szolgált.)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.04.24. 14:19:42

Forza.

arty
"Hol is írtam, hogy nem tudta mit vesz? Idézd már... na akkor ki csinált barmot magából megint? Ha nem tudsz hozzászólni, legalább félremagyarázni ne állj neki."

Itt írtad: "A Sony/M$ helyében külön meg is basznám őket tejszínen, hogy a vérgyenge hardvereikből meg a szokásos sosemvalóraváló ígérethalmazaikkal beszopatták a konzol frontot is." 😄

Kurvára azt a flopsot kapták a pénzükért, amit rendeltek.
Sőt - az MS kicsit jobbat az utolsó másodpercben végrehajtott tuning miatt 😊

"Ígéreteket, azt vettek. Raklap számra. Meg egy hardvert, ami tudta a TDP meg költség elvárásaikat. A M$-nál egy darab pályázat nem volt. A Sonynál volt, de ott sem teljesítményre. Egy célja volt mind a kettőnek, hogy nyereségesek legyenek vele. Csak míg ez az előző generációval 6-7 évig sikerült, addig az újjal csak 3-4 évig."

Nyilvánvalóan fogalmad sincs, hogy mehet egy nagy cégnél a beszerzés. Segítek: nem a titkárnő veszi a szines katalogusból .... 😉) Mellesleg a prevgenben mindkét gép massziv veszteséget gyártott az ms/sony párosnak, most viszont massziv nyereséget, ráadásul rekordeladásokkal, rekordidő alatt. Upsz, megint falnak teccett sétálni. (és ha megbánt dealről akarsz olvasni, javaslom az ms xbox classic vs. nvidia korszakot tanulmányozni - nem véletlen lett az előző genben amdjük, aztán most megint.)

"A lényeg, hogy baromira nem jött be a számításuk az AMD-vel, és csak egy kérdés van, hogy a szerződésben ki mivel védte magát ilyen esetre."

Baromira bejött. Fogalmad sincs a konzolvilágról, csak akkor azt nem értem, mire föl rinyálsz (jajdehogynemtudom, hiszen egy büdös troll vagy 😄 )

Forza.

broman191
...és agyonverte a 980 Ti a Fury X-et? 4K-ban nagyjából ugyanolyan teljesítményt adnak - mármint ha a többnyire játszhatatlanság értékelhetőnek minősül - 1080p-ben is kb. 10%-on belül vannak, a 980 Ti javára, ami aligha vízválasztó ebben az enthusiast kategóriában... A középkategóriában ez az előny viszont az AMD-é, bár általában ekkora különbség ott sem ég és föld. Az 'nVidia által támogatott' játékokban persze vagy nincs különbség, vagy zöld előny van... Ha valamelyik gyártónak 20% előnye lenne, akár minden érdemi GPU kategóriában, akkor komolyan el lenne ejtve a mikrofon... 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.04.23. 23:57:26

Mr_no_NaMe
Ilyen HDMI kábelem van, úgyhogy ez biztos, hogy nem szar. Ez egy 12 ezer forintos kábel, német, és a specifikációja szerint ennél gyorsabb kábel nem létezik.

Ez a második kábelem amit kipróbáltam, az első egy 3 ezer forintos szar volt, de majdhogynem ugyan úgy viselkedik mind a két kábel.

Utánaolvastam a dolgoknak és azt találtam, hogy jelerősítőt kell kötni 15 méteres távoknál, ami külön táppal működik, és ad egy bikát a jelnek, hogy jó legyen.

Ebben biztos vagyok. Abban viszont, csak 99%ig vagyok biztos, hogy HDMI kábel és HDMI kábel között van-e különbség az OLCSÓ kategóriában, értsd 30 ezer alatt.
Maala
Én úgy emlékszem, hogy anno a Cell-be majdnem belehalt a konzolosdi Sony részéről. Mind fejlesztés, mind a veszteséges késztermék miatt. Persze a játékfejlesztők (és mert ők időben ellátták a fejlesztéshez szükséges know-howval a fejlesztőket) végül kihozták őket a szarból, és hosszú távon minden a helyére állt, ahogy előzetesen várták. De az üzletben senki sem szereti az ekkora hazárdjátékot.

Most biztonsági játékot játszanak. Valszeg fű alatt a könnyebb portolhatóság miatt valami megegyezés is volt, ezzel is növelve a bevételeket. Szerintem mind a 3 fél jól járt ezzel az AMD-féle üzlettel.

Az innováció, és a fejlődés, meg persze a pénztárcánk sajnos nem. Járulékos veszteség. 😞

Mondjuk szerintem elég lenyűgöző, hogy egy ennyire "visszamaradott" hardverből azért miket ki lehet hozni. A legjobb az lenne, ha egy 4.5 helyett már az 5.0-ra koncentrálnának, aminek elvileg 2-3 éven belül jönnie kellene... De az AMD még sehol sem jár a zennel, és egyéb 14nm-es gyártástechnora épülő designokkal.

Pontosabban jár már valahol, de csak mérnöki példányok szintjén, amiből mi 1,5 év múlva jó, ha látunk valamit. Ezért is lenne jó már látni a Polarist, hogy mit tud, látnánk, hogy van-e esélye az AMD-nek.

A marketing alapján jó az irány, végre nem high-endre koncentrálnak, hanem a többséget adó consumer rétegre. Innentől már tényleg csak az a kérdés, hogy ki jön ki előbb az új 14nm-es csíkszélen készült VGA-val. Gyanítom egyébként, hogy az nVidia lesz az, de ne legyen igazam.

Persze álszent vagyok, mert amíg nem lesz 15-20% teljesítményelőnye az AMD-nek az nVidiaval szemben, eszem ágában sem lesz váltani, hiába jobban megérné az AMD hosszú távon. Akkora előnye pedig sosem lesz ma már, amikor a belsős információk a legnagyobb kincs.

Gondolok itt arra, hogy AMD nagy dirrel-durral bejelentette a Furyk érkezését, az nVidia meg a semmiből előhűzta a 980 Ti-ket. A felállás pedig most is elég hasonlónak tűnik.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Persze hogy nem fog semmi változni, mert ha nem lenne visszafelé is kompatibilis legalább a jelenlegi generációval, na akkor lőnék csak igazán lábon magukat. Épp emiatt nem fognak tudni jelentősen új hardvert belerakni. Mostmár kénytelenek ugyanazon hardver generáció maximum felújított változatához ragaszkodni. Ezért kapja az AMD a 3 új SOC megrendelést, nem azért, mert olyan jók voltak.
Hol is írtam, hogy nem tudta mit vesz? Idézd már... na akkor ki csinált barmot magából megint? Ha nem tudsz hozzászólni, legalább félremagyarázni ne állj neki.
Ígéreteket, azt vettek. Raklap számra. Meg egy hardvert, ami tudta a TDP meg költség elvárásaikat. A M$-nál egy darab pályázat nem volt. A Sonynál volt, de ott sem teljesítményre. Egy célja volt mind a kettőnek, hogy nyereségesek legyenek vele. Csak míg ez az előző generációval 6-7 évig sikerült, addig az újjal csak 3-4 évig.
A lényeg, hogy baromira nem jött be a számításuk az AMD-vel, és csak egy kérdés van, hogy a szerződésben ki mivel védte magát ilyen esetre.
arty
nem biztos, hogy az x86 elvárás lett volna... de olyan sok gyártó aki ócsón tud jót gyártani, nos ilyen alig van - az arm vérgyenge, a powerpécé vonalon nem adott az integráció (és abba sokat ölni kb felesleges is lett volna)

én csak azt sajnálom, hogy a cpu magok jaguárok lettek 😞

Forza.

arty
Jahogy a sony-ms nem tudta mit vesz 😄DD
azt hitték 70 dolcsiért titánverőt kapnak...

Istenem, mekkora barmot csináltál magadból megint seperc alatt 😄DD
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.04.23. 13:50:44

Forza.

arty
fehér pontszórás: szar a hdmi kábeled minősége 😊

(igen, akkor is ha a blurayyel, ps3al, mittoménmivel perfekt - az én 15 méteresem pont ezt csinálta, ujat - drágábbat - kellett vennem. ez a hossz a hdmi szabvány vége, ami amugy is egy raklap szar 😊 )

Forza.

Palinko
Na megérződik a pénzügyi jelentés 😄

benőmenő
Az AMD úgy jött ki, hogy a konzolgyártók SoC megoldásban gondolkodtak és x86-ban. Ilyen az amd-nek ott volt rögtön készen, csak pontos specifikációkat kellett egyeztetni és felállítani a gyártósort és hagy szóljon. Az intel nem tart ott a videóvezérlőivel, az nv pedig nem csinálhat x86-ot licenc híján.
Maala
Sztem a VR csak egy marketinges kifogás, amivel el lehet adni majdnem ugyanazt a konzolt 2x. Hogy egy gyenge variánst egy kicsivel erősebbre cseréljenek jó pénzért. Már a kezdetektől profitot termelt ez a konzolgeneráció, azóta pedig kiforrott teljesen a gyártástechnológia, szóval most még több profit lesz rajta feltehetőleg.

Szinte semmi sem fog változni, megemelt órajel, duplaannyi ROP... Aminek a fele le lesz tiltva, ha alap PS4-es emberekkel akarsz játszani. LOL.

Aki ezt kitalálta, mindenképpen díjat érdemelne. A kérdés inkább az, hogy lesznek-e annyira hülyék az emberek, hogy az első után többször is beszopják ezt. 😊

broman191
Így van...a megrendelő anno biztosan jól tudta, hogy mire elegendő az a hardverpark, amelyet igényel... Nem vagyok konzolos, de az emlegetett erősebb PS4/Xbone a PC-re megjelenő portok színvonalának is jót tehet, ugye sok fejlesztő nem módosítgat külön a grafikus fícsörökön csak a PC-s közönség számára, így ha eleve jobb alappal kezdünk PC-n, sőt ha még egyesek az extra fícsöröket is odateszik, csak jól járhatunk. Egyébként egészen biztosan a VR-képessé tétel áll az konzolok frissítése mögött, mint legerősebb érv. Az éven ér oda a piac, hogy a bizonyos teljesítmény szintet képes legyen egy középkategóriás GPU is teljesíteni, lényegesen alacsonyabb fogyasztással és gazdaságos gyártástechnológiával. Szóval pár éve lényegében semmi sem volt adott ahhoz, hogy egy, a VR közegben élvezhető futásteljesítményt és grafikus részletességet biztosító, valamint alacsony fogyasztású és a konzolos célközönség számára kedvező árazású konzolos hardvert adjon ki az AMD...

ui.: Persze megalol ha 'PS4K' lesz az új PS elnevezése, mert sokkal gyorsabb PC-s GPU-k sem igazán alkalmasak a 4K-ra, nemhogy egy konzolos mainstream hardver... 😄
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.04.22. 17:00:21

Maala
Ezt viccnek szántad, vagy tényleg nem vagy tisztában azzal, hogy működik egy üzlet?

Volt egy pályázat adott specifikációkra adott árban, a legjobb ajánlatt pedig vitt mindent. Milyen alapon baszná meg őket bárki is, ha egyszer teljesítették a szerződésben foglaltakat, amit a __megrendelő__ írt ki?

Az első bekezdésed még akár igaznak is tekinthető, ha globális szemszögből nézed, de ha az AMD szemszögéből, akkor igaza van a marketingesüknek, aki ezt kitalálta. Ez gyak. ugyanaz a kategória, mint amikor a TV2 bejelenti, hogy XY műsorsávban épp mekkorát győzött.

#88332: "Figyeltek" = Kiszervezték a VGA-gyártó részleget egy másik cégbe?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.04.22. 14:35:03

grebber
"A Sony/M$ helyében külön meg is basznám őket tejszínen, hogy a vérgyenge hardvereikből meg a szokásos sosemvalóraváló ígérethalmazaikkal beszopatták a konzol frontot is"

LOL?? Az nem az amd hibája hogy a sonynak és az msnek akkor epicüberfasza volt a cumo mikor berendelték az amd-től a szajrét. Ők nagyon jól tudták mit tud a cucli.

Next PC upgrade: 2022

Ha a PS4/XBO piac nem volt elég nekik, akkor a nintendo se lesz elég semmire... Ott még a szűkülő piacra se foghatják, ami persze nettó hazugság volt szintén, mert a dgpu-s custom pc piac nemhogy szűkült, de bővült is, csak épp nem az ő előnyükre, hanem az NV-ére...
Az hogy felújított verziót kell kiadni a konzolokból ilyen rövid idő után, az se épp az ő malmukra hajtja a vizet. A Sony/M$ helyében külön meg is basznám őket tejszínen, hogy a vérgyenge hardvereikből meg a szokásos sosemvalóraváló ígérethalmazaikkal beszopatták a konzol frontot is.
Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Nem tudok hová fordulni a problémámmal, ezért írnék ide. Van egy gépem R9270x videókártyám és van a másik szobában egy LG 55LB650V tévém.
A kettőt össze szeretném kötni HDMI kábellel. Ki is próbáltam egy kis 1-2 méteres kábellel, tökéletesen működött minden, nem volt semmi baj.

Vásároltam egy 15 m hosszú Longlink hdmi kábelt, hogy ne kelljen a gépet áthurcibálni a másik szobába, összekötöttem őket, és apró fehér pontokat látok sziporkázni, illetve nagyon gyakran a fekete képen zöld csíkok úszkálnak, de inkább azok is sziporkáznak. Ha nagyon babrálok a catalystban, és átállítom a színkódolást teljes rgb-ből korlátozottra, vagy lejjebb, akkor megszűnik a probléma, majd SAJÁT MAGÁTÓL pár perc múlva visszaáll ugyan abba a beállításba (számomra ez hihetetlen).

Nem tudom mi történik, el nem tudom képzelni, hogy orvosoljam ezt a problémát. Teljesen random módon néha fehér sziporka, néha zöld és csíkokkal. A kábel biztos nem lehet rossz, mert ez már a második amit kipróbáltam, mert először én is azt hittem, hogy a kábel szar.

Találkozott esetleg valaki ilyesmifajta problémával?
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.04.22. 10:00:04
grebber
Majd jönnek a remasteredelt next genek + új nintendo ... szóval lesz itt elég mentőöv.

Next PC upgrade: 2022

broman191
Én 290 Ft-tal számoltam - régebbi jellemző dollár árfolyamra emlékezve - a híresztelt dodós árak szerint, plusz ugye a 27% áfa. Egyébként a linkelt MSI 270X 13' végén, a TechPowerUp tesztjének idején 220$ volt, a ref. pedig 200$, bár az lényegtelen, mivel az utóbbit szerintem egy random fogyasztó soha nem látta, inkább csak korai review anyagokban szerepelhetett, ha a gyártó küldte...a lényeg, hogyha a 270X a mai gazdasági környezetben jelenne meg újdonságként az említett áron, akkor itthon nettó 60e Ft, tehát bruttó 77e Ft környéke lenne... Horror, de ugye kezdeti ár, semmi különös nincs benne, majd csökken jócskán az első 3 hónap alatt, fél éven belül mindenképp beáll emészthetőre. Valamint érdemes megjegyezni, hogy a 270X ugye gyakorlatilag egy HD7870 átcímkézése volt, nem rendelkezett újabb architektúrával, amely komoly fejlesztési összegeket emésztett volna fel, még szép hogy a bizonyos GPU 2. generációs újrakiadása már jócskán olcsóbb volt...az első generációs GCN megjelenésekor HD 7870-ként frissen kiadva 360$-ról indult...persze más gyártási háttérrel készült stb. de mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy a Polaris az 1gen GCN-hez képest eleve 'dirt cheap' árszínvonalról indul, ami itthon persze még mindig relatíve magasnak hathat, de idővel esik és beáll egy jóval emészthetőbb szinten. A második generációs, átnevezett kiadások pedig főleg jó vételek lehetnek majd, ha hasonlóképpen esnek az áraik, mint a HD7870 vs R9 270X esetében...no de ne szaladjunk ennyire előre, előbb jó lenne látni a friss modellek tesztjeit is. 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.04.15. 16:49:11