AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Saor Alba
Saor Alba
Jelentem,leérettségiztem <#taps>#taps>
kb. 3 óra tanulással mindenbõl!!! 5-ösre feleltem 😄DD
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[merlinw.org]
köszönöm elõre is 😊
azért kérdem amúgy mert sok dx11 játékot kóstolgattam mostanság , de nem vagyok elájulva tõle nem is tudom miben nyilvánul meg pl. a csõ még mindig 6szög alakú meg amikor a call of pripyat benchmarkot futtattam ott is hát nem tudom minden olyan kevés poligonosnak tûnt , eddig én még nem nagyon láttam semmi értelmét a dolognak ...
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Különben olyan módon akad a játék, hogy leírni képtelenség.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
remélem sikerül kiengesztelnem a picikét ezért a kis ki kitérõért <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Jesszusom, úgy érezheti magát a kártya, mintha egy kísérleti laborba került volna, méricskélik összevissza 😄
Na menj szépen, és játssz vele egy nagyot 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hálásan köszönöm!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szóval segítene vki?
ilyen az alaplap p4m800pro-m
köszi
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Uhm Jung Hwa facebook
EZ A FÁJL LENNE AZ!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
én egy G4-est végtem ki nemrég 😞
lomtalanítás volt, aztán asszonyka mondta, hogy KELL? Mert csak itt porosodik 3 éve, és nem csinálsz semmit vele. Jó egyáltalán? KEELLLL?? ja mondom nem, már rég ki akartam dobni <#whatever>#whatever> 😄
seperc alatt lecsaptak rá a rézbõrûek 😄
All hail the double x!
ASUS TUV4X VIA 694X Chipset Ultra ATA100 ATX
Intel Celeron 700 MHz
512MB PC133 SDRAM (2x64, 1x128, 1x256)
<#buck>#buck>
[merlinw.org]
csak 1x vittem szervízbe, mikor egyszer csak nem kapcsolt be 😄 aztán cserélték is gariba.
persze azt nem mondtam el, hogy távirányítós kapcsolót akartam beszerelni, és véletlenül 12 voltot küldtem a alaplapra <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
All hail the double x!
Nekem is volt, elajándékoztam😊
[merlinw.org]
kellene egy ugyanilyen kaliberû helyette. lényeg, hogy vigye a P4 3.0 HT procit 😊
All hail the double x!
1998 - Sound Blaster AWE64 - passz, gariba cserélték 3x, a 4. jó lett, használtam évekig.
2003 - GF4 MX - memória halál
2007 - ASUS P4P800E Deluxe - megsült az alaplap
2009 - Sound Blaster NX - külsõ hangkártya, nem jöttem rá mi lett vele. Nincs mérhetõ elektromos tevékenység benne, elfáradt.
2010 - Samsung 640GB HDD - fejhiba, 2,5 évesen
2011 - Samsung 500GB HDD - fejhiba, 3 évesen
Szóval sokat nem szívtam semmivel saját gép terén😊
Érdekesség, hogy még ma is tökéletesen mûködik a 1993-as 386-osom, Trident és Cyrus videókártyával. Sõt még a 3Dfx gyorsítóm is mûködõképes😊
[merlinw.org]
aztán csere után pár hónappal vettem egy csendesebb dualslotos zafirt és a régi refhûtõs mást boldogított tovább 😊
Forza.
[merlinw.org]
Az extrém tuning-õrültek, béna felhasználók, gyártási hibás termékek stb. aránya ebben az esetben nem tényezõ.