AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
p100-as gépem egy évig az íróasztalon volt.
Fel nem fogtam, mi a fasznak kell azt dobozba pakolni 😄
És még fizessek is érte 😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ebben a nagy melegben könnyen elõfordulhat.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Alaplapi VGA van ?
Ha a ramot kiszeded, és úgy kapcsolod be, sípol a gép ?
De nem biztos ám,hogy neked is ez a baja. Szedd dzét ,vedd ki a gépbõl az egész hóbelebancot, majd portalanítsd az alkatrészeket és a házon kívûl tedd össze csak annyira,hogy proci , ram, videó kártya legyen benne. Vinyó se kell. Ha így se röccen be ,akkor ezen komponensek közt lehet a baj,máris közelebb vagy .
Zúg és világít?
Vagy még tölt is, windows indítóhang bejön?
Ha nincs meg a vga-ram-cpu, akkor sípolnia kell a speakernek.
Miért nem sípol ha nem indul el?
Akkor nem sípol, ha nagyon faszul kontakthibás a ram, vagy a proci döglött. Megy egyáltalán a speaker?
VGA-RAM kihúz bedug.
Elsõ körben.
Minden szart végignéztem ,aztán lehúztam a táp csatit a lapról és 5 helyen volt megégve. A táp amúgy látszólag mûködött. De ez csak egy példa 1000 dolog lehet.
- Gép kikapcsol
- Ház oldallap levesz
- teljes gépbelsõt portalanít (az ördög nem alszik!)
- VGA megmozgat - ha meglazult, kontakt hibás, így kiderül
- ugyanígy megmozgat monitor csatlakozó a VGA végén és a monitornál is
Ha megjelenik a BIOS betöltõ képernyõ, de utána fogad sötétség:
- Gép újraindít
- A boot alatt nyomsz egy F8-at
- kiválasztod a "Csökkentett mód hálózattal" opciót (vagy hasonlót, Windows 7 alatt ilyet még nem kellett csinálnom)
- legyalulod a régi VGA meghajtót (Catalyst), és újra felteszed, vagy újabbat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Saphire Ati RADEON HD 4850-es videokártyám van, az lenne a probléma, h amikor bekapcsolom a gépet a monitoron nem jelenik meg semmi(no signal).
Viszont azt tudom, h a monitorral nincs probléma. Mi lehet a gond? 😞
Válaszokat elõre is köszönöm
Akkor jól van, én már csak ilyen rosszul emlékezõs vagyok. <#hehe>#hehe>
ゾルターン
Azért köszi!
Ja, kinek mit mutat a 11.6 driver?
Nekem mintha több lenne a hõfokom és a venti fordulatom a 11.5-höz képest.
Vagy csak rosszul emlékeznék?
ゾルターン
ゾルターン
Saor Alba
ゾルターン
Tudok én erre újabb, jobb biost rakni?
Mert dátum szerint nem nagyon találtam újabbat, de valahol olvastam egy olyat hogy egy ugyancsak VTX3D gyártmányú 6850-nél használtak pcs biost(gondolom Power Color bios) amivel órajel emelést értek el, és elég jó véleménnyel voltak róla.
Mit csinált konkrétan a másik bios annál a kártyánál?
Csak az órajeleket emelte meg(mert ugye ezt manuálisan is meg lehetett volna tenni CCC-bõl mondjuk) vagy mást is "hozzáadott" a kártyához?
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
ゾルターン
Van egy nagyon izzasztos .... a nevere nem emlekszem . A tengeren hajok dolog . Most keresem a youtubeon .
ゾルターン
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Es olvastam ITT hogy sutoben meg kell sutni a vga nyakon a memoriat, illetve az ovatosak hajszaritot ajanlanak illetve hofuvot.
Na volt is itthon apamnak egy jo kis metabo holegfuvo, nosza neki.
Max hofokon alacsony legaramlattal, meg is sutottem rendessen a memoriakat (kb 5 percig folyamatossan).
Es lam mukodik, teszteltem is most fel oran at tobb jatekkal. Es semmi problema nem volt.<#taps>#taps>
De ettol fuggetlenul holnap delellott mar itt lesz az uj 6870, ezt meg elteszem tartalekba.<#vigyor5>#vigyor5>