90029
-
Blum #76460 Lesz az 40-45k is mire idér :( -
#76459 Egészen korrekt teljesítmény a kategóriájához képest, és mellesleg 30 ropiért (bár mire ide megérkezik kevésbé lesz emészthető). -
Blum #76458 Előzetes eredmények a Radeon HD7770-ről -
#76457 fura!
nincs régről valami audigy-d, live-d? ott a kártya nyákján levő tüskéken is mindig ottvolt a digit jel, miközben a rendes analog kivezetéseken is ment közben a hang... -
#76456 Nálam pedig igy nem megy w7 alatt az erösitöbe optikain a fülhallgatóba meg a neki megfelelö hátlapi analogba és nem szol egyszerre.
Pedig az alaplapin kivül nincs más hangkártya Realtek van nekem is Asrock 970Ext4-es lapon.
-
#76455 ezt nem tudod megoldani digitális átvitellel, hiszen az ati kártyádon is van egy hangártya és az alaplapodon is - vagy-vagy szólhat valamelyik
ami megoldás lehet-lehetne: alaplapi analogot Y kábellel szétviszed tévébe és ... és a másik hangcuccbaa, amibe még a tévé mellett kéne a hang
vagy ha optikai kimeneted megy a "másik" cuccba, akkor annak a hangkarinak az analogját viheted a tévébe (talán fogadja?), ez a kettő ugye azonos hangkártya, tud együtt szólni (nekem pl igy szól a htpc realtekje: analog megy a tévébe, optika megy az erősitőbe - egyszerre!) -
Puhos #76454 Ok köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. Akkor marad az állítgatás a vezérlőpultnál. -
#76453 Nálam is ez a gond amiota w7-et használok ugyan azon a gépen ha XP van fenn akkor szól mindkettö (nálam az analóg fülhallgató + a hangszóró optokain),de w7 esnél már csak a driverben lehet állitani, hogy mi szoljon, de csak külön külön, együtt nem szol a kettő.
ÉS nem jöttem rá én sem hogy mi lehet a gond. -
#76452 Szerintem vagy vagy kategória kettő együtt szerintem nem megy de ez csak tipp annyira nem merültem bele a HDMI témába :]
Nekem special a tv "csak monitor" így a hang a gépről megy 5.1 ben. -
Puhos #76451 A képet már sikerült átvinni. A hanggal meg csak annyi baj van, hogy a vezérlőpultnál kell kiválasztanom, hogy hol legyen hang. Tehát vagy a tv-n vagy csak a gépen! Valahogy ezt kéne még megoldani, hogy mind a kettőn egyszerre legyen hang. -
#76450 Kérdés:
A HDMI kábel a HDMI-1-es csatiba van dugva ? :] -
Puhos #76449 Sziasztok!
Összekötöttem a számítógépet az LCD tévémmel ami egy Philips 32PFL5606H típusú. A tv menüjében beállítottam, hogy a hdmi1-es kimenet legyen a számítógép. A számítógép vezérlőpult hang-nál megvan a hdmi (tv) ikon aktív, de a tv-n se kép se pedig hang nincs. Pls help hogy kell csinálni, hogy jó legyen?
Köszi. -
#76448 Még egy olyan dologba futottam bele hogy ha gépről megy egy film a tv-n, olyan 20-30 perc után a kép elváltozik mintha egy kék réteget húznának rá. Elég fura :S -
#76447 köszönöm -
lo9in #76446 a teljes katalyst telepítőcsomag megléte kell hozzá aztán a windowsban a vezérlőpultban a hardver és hangnál a hangra kattintasz és a hdmi audio outputot teszed defaultra -
#76445 Üdv!
Összekötöttem a 6850-es kártyám és az LCD tv-t, elvileg a hdmi kábelen át lehet vinni a hangot hogy a tv-re kötött hangrendszer szóljon és ne a gépre kötött hangrendszer? -
Blum #76444 Ez nem személyeskedés,múltkor is kezdeményeztél egy elég jelentős OFF-ot (amihez nem szóltam hozzá,mert nem is tudok) illetve most megint te kezdted a pH! pocskondiázásával. Én mostantól tényleg lesz.rom,hogy itt fröcsögsz. Továbbiakban pedig megvan rólad a véleményem.
Kalapkabát -
#76443 egyébként ügyesen elvitted a témát személyeskedésbe
ha már arra nem telik, hogy az (off)topikhoz hosszászólj ez a megoldás mindig meglesz -
#76442 a kérdés plusz segítség, egy eszköz, hogy megértsd mit is akarok mondani - írásban ez jóval nehezebb, mint élő beszédben
egyébként kinek setem itt neki? atyaég, miket beszélsz... -
Blum #76441 Ja és mindezt teszed a Radeon topikban. -
Blum #76440 Felteszel egy kérdést,majd megválaszolod és aki ennek ellent mer mondani,annak neki esel. Na ezért vagy troll. Úgyis a tied lesz az utolsó szó,bárki-bármit mond. -
#76439 tehát aki sokat játszik konzolon, netán a kedvencei is arról a platformról kerülnek ki, az elveszíti a pécés játékokra a jogát? :)))
miért vagyok troll? mert felemlegettem, hogy a silverlight rossz a világnak? dehát ez igaz, tény - minden (MS) monopólium rossz a világnak! -
Blum #76438 Te úgyis a konzolos játékokat részesíted előnyben,akkor mit vergődsz,hogy a játékok CSAK Windows-on futnak? Internetezni meg dolgozni lehet Mac OS-en is,meg Linuxon is.
Amúgy akkora troll vagy mint egy ház,úgyhogy veled ezt inkább most ITT befejezem. -
#76437 nálam nincs gond vele...
egyébként windows-os játékokat is simán tudsz futtatni linuxon...
btw te konzol melett kardoskodtál nem? Csak mert akkor minek pc-re játék? (aztán lehet keverlek valakivel)
-
#76436 kicsit az amd linuxos drivereitől minőségétől félek, remélem ok nélkül -
#76435 egy két játék megy? wow! az simán elég, állok is át azonnal -
#76434 használj linuxot, azon is elfut 1-2 játék...
-
#76433 húú, ez most szíven ütött - lebuktam!
pont ugyan az a kategoria kényszerből használni egy OS-t (persze, ha gondolod nyugodtan javasolhatsz más OS-t, amin mondjuk elmennek a játékok), mint ezreket befolyásolva az MS-t egy újabb monopoliumhoz segíteni
ezekután jobb is, ha befogom, mi? -
Blum #76432 :)))))
Érdekes,hogy egy Microsoft op. rendszert használó ember pocskondiázza a pH!-t,mert az "befeküdt" a csúnya-rossz Microsoft-nak.
Ráadásul már megint flémet akarsz kelteni? Múltkor a konzollal voltál elfoglalva,most jön a Windows? -
#76431 hetest -
Blum #76430 Te milyen op. rendszert használsz? -
#76429 és egész véletlenül indult windows blog (ms reklám mikroszájt) is, ugye? :) szegény ph... -
Blum #76428 A franc akarta megszabni,hogy mit vegyen a pénzén,egyszerűen mondtam,hogy ne lepődjön meg rajta,hogy egy 10 éves gépházba nem fér be rendesen egy 2011-es High-End kártya. Amiért persze a "Réjdön" tervezői a csúnya-rossz emberek :( -
lo9in #76427 neked lenne negatív pénzügyi beállítottságod ? ő nem vett új gépházat a 100K+ -os kártyához fájt neki az igazság , bedobta a durcit mert meg akartad szabni hogy mit vegyen a pénzén , nem ? -
DIESEL DOG #76426 Valószínűleg, vagy hát legalábbis szerinte abszolúte témába vág... -
#76425 Ez hülye - a monetáris szóval mi a lófütyit akart? -
#76424 http://prohardver.hu/tema/re_mobilarena_tv_elso_adas_ma_este_6-kor/hsz_53-53.html -
#76423 livestream? -
#76422 Egy kommenntben írták, hogy nincs más ingyenes broadcastszolgáltatás, szóval ez ilyen kényszermegoldás. -
Blum #76421 Jut eszembe..a monetáris szó hogy a jó francba jön ide?
Vajon tisztában van a szó jelentésével vagy csak okosnak akart látszani? :D