AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer a hdd átment raw fájlrendszerbe, úgyhogy már kibaszott velem 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
fotográfik kolomp edisön :D
Lehet vele bûvészkedni
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ami furcsa még, hogy nem vinnyog a kártya, ha lehúzom róla a tápot...
valaki be tudná nekem linkelni a legfrissebb drivert radeon mobility hd 4200-hoz.
mert egyszerûen nem találom a legújabbat.
thx.
(catalyst-bõl 11.6 van fent)
Ugyanis a 11.5-ben orvosolt bug sem jött elõ mindenkinél. Pl. Nálam sem, de több emberkének volt (PH).
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
hdd-met küldjem vissza gariba, h olyat csinál, hogyha megnyitom azt a meghajtót ami ez a hdd, akkor hallom ahogy felpörög, 2-3 másodpercre megfagy a gép, kattan egyet és mûködik 😄
#73362: allat 😊
Saor Alba
RAM lesz az.
ゾルターン
nekem is az ati nemtudodm milyen .sys fájljára panaszkodott annó, aztán a ramal voltak gondok (2,1v-s cl4 ramom volt, az alaplap meg csak 1,8v-t adott neki...)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ezek után nem meglepõ, hogy az ember már csak perverzitásból is, de kedved érez arra, hogy "megnézze nV oldalon milyen bug-ok is vannak"?!
Csak Én írtam Fox-ot, de ez megint vmi Explorer bug lesz, csak remélem nem megint olyan, mint az elõzõ amihez már MS-tõl kellett support-ot kérni, hogy mi a rák is ez a bug.
Ahogyan bizonyos megoldás féleségek vkinél megoldást hoznak, másoknál nem, ugyanígy bizonyos bug-ok vkiknél elõfordulnak, vkiknél nem. (csak annyi a különbség, hogy ez nem mese, pedig olyan.)
😞
A C1E-t én is bekapcsolva hagytam.
Még azt nem tudom, hogy nálam mellette van még ilyen is, hogy C2E meg C4E...és hogy ezeket be merjem-e kapcsolni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ON: Az UVD3 csak azért érdekes, mert anélkül egy csomó mindent ráterhel netezés közben a GPU-ra a driver (a fasza HW "gyorsítás" okán, lol), videózásra nekem már az UVD1 is tök jó volt. A HD6xxx jobb tesszelációja miatt érdekel, lásd lentebbi Deus Ex téma. Köszi a linket.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"It does NOT resolve the BSOD issue some of us have been having..."
Azért köszi tényleg a fáradozást! <#wave>#wave>
Saor Alba
11.6-ot még aznap este telepítettem Witcher 2 miatt. 😊
Kranazoli: lehet teszek majd egy kört az általad linkelt driver-el is, köszi!
De eddig meg vagyok vele elégedve mert egy gagyi sempron 2,7es procival picigét szaggat csak a Sniper Ghost Warrior, mivel nem jött meg az eredeti proci amit szerettem volna, de ha meglesz egy Phenom II X4 955 BE-m lesz 😊
www.garagulya.hu AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3,2 Ghz| Gigabyte MA78LMT-S2| 4GB DDR3 1333 Mhz| VTX3D HD 5670 1GB GDDR5| Western Digital 1TB| Genius SW-5.1 Home Theater
De most ez is kevés.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Holott, a már meglévõvel is tökéletesen el tudnál lenni jó darabig.
Röviden: az extrém csúcs-VGA-któl eltekintve az általános fejlõdési ráta a 10-15%-ot, ha eléri.
A mért teljesítmény pedig szoftver- és hardver környezettõl, nem utolsó sorban a tesztelõktõl függ.
www.garagulya.hu AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3,2 Ghz| Gigabyte MA78LMT-S2| 4GB DDR3 1333 Mhz| VTX3D HD 5670 1GB GDDR5| Western Digital 1TB| Genius SW-5.1 Home Theater
6850-es: <#eljen>#eljen>
6950-es: <#eljen>#eljen>
Bocsi a hülye kérdés miatt, de az informatikai tudásom kimerül a warezban. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Továbbra is bizonytalan vagyok, sõt.
- HD5830-as 23-25.000, picit gyorsabb de régebbi mint HD6970 25-26K körül.
- HD5850 kb. annyival drágább a HD5830-nál, mint amivel gyorsabb, használt és/vagy jól árasítva a gagyi hûtõs 30-33.000, de normális hûtássel közel 40K
- HD6850 ez a kettõ között van sebességben, de már jobb tesszeláció és UVD3 van benne, alsó hangon használt de garis olyan 30-35K között van. Persze megint ref.hûtéssel
És mivel ilyen módon elmehetünk csillagos égig árban, ott van a ...
- HD6950, alsó hangon használtban olyan 50K, ugyebár már modernebb maggal, mint a HD68xx
- HD6950 2Gb moddolható, használt és betesztelt verzió 55K, más a nagy felbontáshoz szerintem alap 2GB is jól hangzik, a közel 6970 teljesítmény is.
Én megesküdtem a 8500-nél(!), hogy ennyi pénzt soha VGA-ra nem adok. Kb. a 30K a lélektani határ. De ott van a HD6xxx jobb tesszelációja, és ugye jön az ATI logós Deus Ex: HR ami erre fekszik rá. Viszont a HD58xx szériának most jobb az ár/teljesítmény mutatója pusztán "izomerõre" vetítve. Vagy marad az örök "megvárom a köv. generációt" változat. De az ugye elsõ 3-4 hónapban túlárazott lesz, az elõdök árát meg jó ideig magasan tartják. Én viszont nem szoktam 2 havonta vasat cserélni. Vegyek egy jól árasított HD58xx/6850-et és majd használban késöbb jól árasított 6950-et?
Saor Alba
És az élsimítása is szebb. Nehogy vita kerekedjen belõle,ez egy játékra vonatkozik,tehát nem akarok általánosítani,de szembetûnõ volt a különbség.
A többirõl nem is akarok beszélni😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Saor Alba
Saor Alba
Különben meg ez így ebben a formában nem teljesen igaz.
Azt használok ami nekem a legjobban megfelel,így lett légyen bármilyen remek termék az AMD videó kártyája ,jelen esetben a fasorban sincs az NV megoldásához képest,mármint az én általam használt játékban.
De ha pl pasziánsszal játszanék (ez csak példa, Solten nehogy nekem ugorj) lehet az AMD -é lenne elõnyösebb. Igazság szerint már nem is érdekel ez a dolog ,hála az égnek nyugalom van,minden remekül mûködik,rá se néztem az NV beállításaira mióta betettem,így van öröm és bodottág😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.