AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Rivatuner és ATT kivételével milyen programokkal lehet kiíratni játék közben, hogy milyen a cpu + gpu kihasználtság, illetve, hogy milyen hõfokok vannak... ?
www.smart-bus.hu
"Active converters are actually reprocessing the DisplayPort signal into a different signal"
ゾルターン
Amugy mi a kulonbseg az aktiv es a nem aktiv atalakitok kozott?
bocs a sok kerdesert, de meg csak alig 1 hete van uj vga-m.(3 eve vettem utoljara vga-t, 4870) Es meg nem ismeremem a reszleteit ezeknek az uj dolgoknak.
Bar igy ranezesre ( + fel sincs tuntetve ) nem hinnem hogy ez aktiv.
ゾルターン
ゾルターン
[merlinw.org]
Az biztos, hogy 2 V alatt percek alatt kékhalál, 2 V fõlé nem mertem még menni, de azt eddig is tudtam, hogy Geil-ek éhes félék.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ゾルターン
Mariam .... csak most latom hogy Geil Ultra >>>. mit ossze sz...tam ezzel . Allitsad azonnal 2.1V de elmehetsz vele 2.16V-ig.
ゾルターン
Most neztem meg a vga hatuljat nem hdmi van rajta hanem 2 normal DP. szal mukodik a 3 moncsi, de igaz ettol fuggetlenul kell hoza atalakito. de legalabb nem az a tul komplikalt valtozat.
bocs
Szóval ezeknek a Ram-oknak hivatalos oldal szerint 1066-on 2V kell, az is van beállítva.
Proci meg normál fesz-en üzemel.
"Szted miért nem lehet venni 30k-ért új GTX280-at? Mert nem érné meg azért. Ezért inkább kivonták a forgalomból."
ゾルターン
De majd tényleg ha nem lesz jó, visszaállítom a tuningot, mert ez így nem maradhat!
Majd ha 11.7-tel is szarozik, majd teszek egy próbát, addig úgy sem lesz nagyon idõm játszani. Annyi kékhalált meg kibírok simán.
Végülis van, hogy napokig semmi, akár mennyit is van terhelve a gép (még ilyen feltételeknél is biztos lehet tuning miatt a probléma?)
Viszont mai nap folyamán ugye Eist-et kikapcsoltam. Azóta játékkal nem teszeltem még a gépet.
Nem csodálkoznék azon sem, ha talán ez oldaná meg a problémát.
Nagyon régóta megtanultam már, hogy informatika téren semmin nem szabad csodálkozni.
En inkabb azt a memoriat neznem at hogy minden ok vagy nem. Hagyni a gepet este es hajtani a Prime95-ot par ora hosszan es reggelre kiderul a turpissag.
ゾルターン
Egy nívós rangot elért személy szavaival élve: Stabil de mégsem 😄
PS:
Amíg Nekem ment 3,8-on mondjuk Nálam sem volt semmi BSOD, bár most sincs. A GEIL RAM-jaidnak mennyi fesz kell?!
Én GEIL Black Dragon-al szívtam meg és cserélni kellett.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
ゾルターン
"All remaining mouse cursor issues (left corner, eyefinity setup, etc.) will completely resolved in Catalyst 11.7"
Bennem már érik az a perverz gondolat, hogy már egyre jobban kíváncsi vagyok, hogy nV oldalon milyen hibák is vannak. 😄
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
itt MiniDP to Active Single Link DVI Dongle ez nincs abban a kit-ben de ezt is lehet/ett kapni ott ( ott is vettem ) es igen mukodik vele.
ゾルターン
De persze annak is megvan az eshetõsége, hogy mindannyian hülyék vagyunk és ráfogjuk az egészet a driverre. 😊
ゾルターン
Béke! 😉
Nálatok is meg van rottyanva a fejléc,vagy csak nálam ge*izik? (Kép felsõ része)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
De legyen igazad .... en ilyen esetben azzal kezdenem hogy az 1ik memoria modul ki es minimum 3ora Prime ... ha nincs gond kicserelni a masikra es ugyan az a moka >>> 3 ora Prime. Majd mind kettot egyszerre ... ha nincs gond akkor atgondolnam hogy van e ertelme 4Gh-en hajtani ( csak feltetelezes ) a cpu-t vagy eleg csak 3GHz-en. Es ha ezek utan is problemas akkor kocson PSU es alaplap ha van ra lehetoseg.
Az meg hogy az oc-t veszed az utoso lehetosegnek hogy okozhatja ezt a hibat szerintem butasag. Pont hogy az okoz ilyen problemakat attol fuggetlenul hogy miota is problemamentes oc mellett a geped.
De ne legyen igazam 😊
ゾルターン
Talán még a 11.7-es Cata-t megvárom, mert oda már megint ígérgetnek a kreátorok minden félét.
Szerintem az a jó driver, amirõl nem is tudom, hogy fent van-é a gépen, vagy sem nem az, amelyikbõl 1 hónapban megjelenik 3 hotfix verzió.
Viszont az egér kurzor akadás nem annyira vészes, csak frusztráló, hogy állandóan töketlenkednek, tisztára mint a Samu Magic Tune.
De ez nem jo, hanem vegyen az ember aktivat. Ami megint min 5k kiadas.

ゾルターン
Ugyanis gyanús, hogy az egész csak pár hete kezdõdött, tuningolva meg már évek óta van a gép, eddig mindenféle gond, plusz állítgatás nélkül.
Azt a béta bios-t meg én nem merem felrakni. 😄
gurubefree: Te se vegyél szerintem mérget, hogy az egész messze állna VGA problémától.
Attól még hogy nagyon sokatok szerencsés és semmiféle anomáliát nem tapasztalnak saját gépükön személyesen, attól még mások nagyon ki tudják bizony fogni a különféle anomáliákat, pedig nem biztos, hogy sokkal kevésbé értenek a dolgokhoz, mint a "szerencsések".
Itt van például egybõl KranaZoli az egérkurzor problémájával (ami szintén nem egy egyedi probléma) meg ugye az én BSOD-eim (ami egy alábbi válaszom alapján szintén sokaknál elõfordul), meg ugye említhetõ még a mikroszaggatás is néhol.
Megfigyeltem már itt a topikban, hogy nagyon könnyen le tudják nézni a problémákkal küzdõ embereket azok, akiket valamilyen módon eddig elkerült mindenféle ilyen komolyabb probléma.
Pedig én aszondom nagyon sokszor nem szimpla user error van ám a háttérben ATi driver-ek esetében.
ゾルターン
Mas.
Mi az a hulyeseg hogy eyefinity-hez kel valami aktiv dvi a 3ik monitortol?
[merlinw.org]
Persze, ha az 1 év alatt összegyûjtött 2.5 TB-nyi animémre gondolok, akkor végig fut a hideg a hátamon a "HDD-halál" kifejezésre 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olyan ideges voltam egyébként,hogy csak a format jutott eszembe <#nevetes1>#nevetes1>
Acronis Disc Doctor és máris helyre tudtad volna hozni az MBR-t és az indexeket.
Legfeljebb, eldolgozgatott volna pár percig.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az szép baleset 😄DD
Nekem egyszer az egyik WD csinált olyat,hogy konkrétan eltûnt róla minden. Volt D meghajtó,nincs D meghajtó. 740GB adat pápá...Szervízben sem tudták,hogy mi lelte,de újraformáztam,azóta jó.