AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már amikor indult a Valóvilág 4 akkor is azt mondtam és most is, hogy vmi nagyon el van qrva ebben a mai világban.
Régen és most...
1xerûen a fáj a szívem ilyenben viszontlátni a Digital Reality nevét. (a csapat már rég nem ugyanaz, de ez megcsúfolása a DR nevének)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
És szabad kapni egy Radeon-os plecsnit? 😄
Saor Alba
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
ゾルターン
www.smart-bus.hu
Atmegyek az ssd-be ... Solten ki fog nyirni 😊
ゾルターン
www.smart-bus.hu
Ugy csinaltam hogy a 2 HDD lehuztam a SATA kabelrol ... telepitettem a W7-et az SSD-re majd kikapcs es ra a ket 500GB. 1et lat es mar atvarialtam a SATA kabeleket is .
ゾルターン
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ゾルターン
ゾルターン
www.smart-bus.hu
A lapon van 6db Sata csati ami bios-ban configuralhato 1-4 5-6 felosztasban. Ha az 5-6 AHCI modra allitom akkor a 1-4 automatikusan AHCI modra valt es mas beallitasi lehetoseg ebben az esetben nincs. Egyedul ugy mukodik hogy az 1-4 allitom AHCI modra es az 5-6 atallitom IDE-re. Na ebben a felallasban van a 2x 500GB HDD az 5-6 es az SSD a ket DVDRW-el az 1-4. Valamiert nem tudom hasznalni az egyik 500GB vinyot es lovesem sincs hogy miert. 😞
ゾルターン
off > ki tud nekem sdd setup teren . elore is koszi < off
ゾルターン
A shutter technológiás szemüveg prémium termék - rohadt drága.
Ebbõl adódóan, egyes termékekhez <értsd: a nagyon drágákhoz>értsd: a nagyon drágákhoz> adják, másokhoz nem.
Jellemzõen a 3D technológiára felkészített, közepesen nagy átmérõjû televízió készülékek mellé dobják õket.
Az emberiség 70-75%-nak viszont nem.
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
All hail the double x!