90029
-
DIESEL DOG #77060 Áhhá, értem... :D -
#77059 Haver nem mindig használja, sokat melózik -
DIESEL DOG #77058 Wut? no azt meg hogyan? :D -
#77057 Szerintem tudok szerezni egy kölcsön accountot :PP -
DIESEL DOG #77056 Ha tudnék... virágboltos játékkal nem nagyon megy a dolog... :( -
#77055 Ami mutatja a radeon hőmérsékletét, nem lehet valamilyen módszerrel megnövelni a méretét?
pl. az All CPU meter-ben van állítási lehetőség 100,125,150,200% stb és a 24"-on elég kicsi a mérete de főleg a számok. -
#77054 Jól indul a napom, köszönöm hogy ezt megosztottad velünk, így képestől! Remélem azt tudod, hogy az egész műanyag alkatrészt le lehetett volna szedni egyben a kariról, hogyha lecsavarozod az egész hűtést, majd immár hozzáférve külön a műanyag vackot, és mehet is vissza nélküle a hűtés a karira. A gari így már necces lehet, bár valószínű hogy nem a hiányzó p1csányi légáramlás miatt fog lesülni/leolvadni/károsodni bármi is a karin. Küldd el egy levélben a sztorit a Sapphire support-nak is (természetesen képestől!), hátha terveznek ezután "brokeass hungarian edisönt" is, rövidebb hűtéssel! -
#77053 BF3, ma ? Mikor ? -
DIESEL DOG #77052 Rosszabb esetben apuka fémvágó flexével esik neki... :D -
Blum #77051 Csak aztán fel ne kerüljön ez a VGA fűrészelős dolog valami geek oldalra. :DDD Szinte már látom,ahogy Pistike otthon körömreszelővel farigcsálja a kilencezernyóccáz' dzsítít :D -
#77050 Koszi, ennyi pont eleg is nekem.
A VGA fureszeles meg nem semmi, egy kepet meg neznek a hazrol hogy megis hogy nez ki. -
#77049 Én pont a VGA-k mérete miatt vettem anno egy brutálnagy házat.
Csak sajnos azt akkor még nem tudtam hogy a HDD-k elhelyezése mocskos mod okádék.Mert ha rávan rakva a ház oldala akkor megtörik a HDD kábel és van hogy bekapcsolás után nem látja a HDD-t.
Szóval jó nagy de megvan a hátránya :D -
lo9in #77048 te egy félkegyelmű vagy csizsold meg mindkét felét és próbáld meg vissza ragasztani és inkább a házat vágd ki , de gariztatás előtt mindenképpen ragaszd vissza XD úgyis szükség lesz a garira :P -
-
#77046 ezekután sok sikert a 100+ ezres vga gariztatásához ...
(ráadásul kérdés, hogy a hűtés hogyan viseli majd - nemtudom ez pl befolyásolja-e a légáramlásokat, stb)
legalább egy eldobható, ~6ezer forintos házban van a kártya? :D -
#77045 Idisplay-el külön képernyőnek ismeri fel. Működik wifin vagy usb-n keresztül. Android vagy iphone kell hozzá -
#77044 -
#77043 Uhh:-DD
A házat nem lehetett volna kicsit formázni??:-))Azért nem lett volna kár annyira! -
#77042 gyönyörűen.... ami tetszik benne az a tuning potenciál. Iszonyat nagy tartalékok vannak benne. -
#77041 Persze de akkor is kiráz a hideg, hogy egy ilyen csúcskarit elkezdjek farigcsálni... Amúgy grat hozzá!
Hogy teljesít ? -
#77040 most már mindegy, le lett vágva. viszont csak műanyag, nem hinném, hogy működésbeli gondokat fog okozni. -
#77039 Hány cm-es kari ? Még az én túlméretezett direct cu hd 6870-em (28 cm) is befért a házba ami max 10 k körül van szerintem. Uh a házat még baltával is szétvágnám csak hogy akari bemenjen.Mondjuk az más, hogy egy rendes ház kellene akkor. -
#77038 Nem vagy gyenge :))) -
Blum #77037 Neeeeeeeeeeeeeeeee.....:DDDD -
#77036 Jaja, arra gondoltam, hogy a vágási nyomot szépen körbe reszelgetem, hogy eltűnjön a sorja. Hátha nem látják meg. -
Solt #77035 De megnézném a garanciások fejét! :D -
#77034 Nincs baj ha beszarik, él a gari. Ilyenkor csak a hűtést rögzítő csavarok érintetlenségét nézik, nem? -
Solt #77033 Én elhiszek bármit kedves, de ilyenkor alap, hogy legalább kérdezz körbe mielőtt ilyen drasztikus húzást csinálsz...
Ha ilyen kicsi a házad, akkor gondolom valami pár ezer forintos valami... miért nem azt vágtad ki??
Na mindegy, ez már késő bánat... imádkozz, hogy ne szarjon be... -
#77032 Hidd el, amikor megvettem és be akartam tenni, és láttam ,hogy nem megy be, na akkor gurult el a gyógyszerem. Nem is értem, hogy mi a reteknek bővítették ki a műanyag burkolatot a nyák után...
-
Solt #77031 Nem akarlak megbántani, inkább kussolok... :) -
#77030 viszont szép egyenes lett a vágás, és épp befért a házba. -
Solt #77029 Ezt most nem mondod komolyan!!!! Lefűrészeltél a vga-ból??? AZTAKURVA!!! :D
Szabvány ház basszus... maximum az atx-s alaplapok furata miatt szabvány, nem a méretei miatt! :D
Egyébként egy kérdés... mi volt a drágább, a ház, vagy a vga? Ha már fűrész, akkor inkább a házból mint a vga-ból... aztakibebaszottkurvaéletbenemláttammégilyet... sírok..!!! :D -
#77028 Karcold bele a nevedet a kártyába és ne a vaterán add majd el hanem valami művészeti galériában. -
#77027 én is filóztam egy dumán, amit ki kéne találni, ha majd el akarom adni. :) -
#77026 Hát nem mondom érdekes lehet majd elmagyarázni, ha egyszer elakarod adni -
#77025 Szerintetek ez mi?
Megsúgom a 7950 kártya megvétele után le kellett fűrészelni belőle 2 cm-t, mert nem fért be a szabvány ATX házba. Durva dolog de ez van. Szerencsére csak a ventilátor műanyagja volt a szenvedő alanya, RAM-ot nem fűrészeltem. Ez ám a buhera mi?
-
barmi #77024 Nálam is valami hasonló a felhozatal ami számomra bőven elég. Sőt! Még sok is ! :D ::
-
Solt #77023 De telefonra, hogy küldöd tovább? -
#77022 G510 nekem is írja, de azon kicsik a cuccok
Ezt aida64 sensorpaneljével csináltam
Borg: a sensorpanelt is tudod pakolni mint az osd-t :) -
Borg #77021
Ez meg az AIDA OSD... oda teszem ahova akarom, és azt az infót amit akarok.