90029
-
#77301 Vram teszteleshez melyik a legjobb program? -
#77300 még jó, hogy ezek közül csak a hűtést gyárja a sapphire :D
nekem volt 2 nem ref sapphire kártyám, azokon pl nem volt gond a hűtéssel. (a 695-em a sima 1 ventis volt, ebből lehet kapni 2 ventiset, akinek nem elég...)
Hogy nem képesek rendesen odaforrasztani pedig hülyeség, nemtudom, tudod-e hogy történik a forrasztás...
Amúgy érdekes, a háromból egyszer sem fogtam ki olyat, amin eldurrant volna kondi, vagy csak púpos lett volna.
Hogy gagyi chipeket tesznek rá, pedig attól függ melyik terméket nézzük. 467-re ne várd a legmagasabb minőségű chipeket. -
#77299 Tehát 3-4 generációval ezelőtti szériákról beszélsz. HD7xxx-nél járunk, más világ van már... -
lo9in #77298 a táp hiba minden esetben kizárt mert akkor az új kártya ami nem sapphire az is úgy járt volna..... -
lo9in #77297 nem képesek rendesen oda forrasztani a memóriát a gpu-t memóból még ráadásnak gagyit is tesznek rá többnyire , a nyák is ratyi,a kondik akár a petárda , 3850 és 4670-ekről beszélek amúgy , de szerintem tök mindegy -
lo9in #77296 hűtés , memória , nálam gpu hiba -
Abu85 #77295 AMD Media Library. Ez egy új dolog. Bővebben itt egy prezentáció róla. PDF
Egyszer le kell futnia telepítés után, mert fel kell építeni a rendszert. Persze ennek csak egyszer kellene megtörténnie a driver install utáni újraindításnál. Valószínű, hogy amikor lefut, akkor nincs benne az a rész, ami kiveszi az automatikus indítási részből. Ezt az első lefutás után ki lehet venni manuálisan. -
#77294 most el ne kezdje mindenki sorolni, hogy nem volg gondja sapphireal :) -
#77293 Sapphire 4850 et hajtottam 2 és fél évig hibamentesen. -
#77292 Most sapphiret vettem, előtte is az volt 3 évig, problémamentesen. -
#77291 Dettó. ellenben az asust utálom. -
#77290 ez hogy rakás hulladék nem érv :D
Milyen problémád volt vele, vagy ismerőseidnek mi volt vele a gondja? -
#77289 Más téma: Iponon betettem a VTX HD7770-et még megjelenéskor az árfigyelőbe, két hét sem telt el és már csak 38.5e Ft a kezdeti ~44e Ft helyett...jó ára lesz ennek! :) -
DIESEL DOG #77288 Micsoda radiátor van rajta... :D -
lo9in #77287 ezzel most nem szállok vitába, semmi értelme , nekem nem jön be és nem ajánlanám senkinek ennyi :) -
#77286 Egyikkel sem volt eddig semmi gond...saját és ismerősök tapasztalata. :) -
lo9in #77285 csak annyi mint minden zafírral , egy rakás hulladék az összes :D saját és ismerősök tapasztalata , kapásból az afrikai elektronikai hulladék telepekre kéne beszállítani őket! -
#77284 mi baj van velük? -
KaBuTo666 #77283 Sapphire?
-
#77282 -
#77281 nem feltétlen csak a refhűtős modolható, régebben sapphire 2 ventis megoldásánál, elég volt átkattintani a bios kapcsolót az unlockhoz, de van 1gb-s 6950-ei ami nem ref, és modolható, vtx-en is van bioszkapcsoló, és van amelyik modolható. Megvan a dátum valahol, hogy meddig legyártott kártyák unlockolhatóak... -
#77280 Csak azert gondolkodtam (hasznalt) ref kariban, mert az meg moddolhato, mig a custom gutessel rendelkezok nem. De valszeg egy VTX lesz a befuto. -
#77279 Manapság már felesleges ref. kariban gondolkodni, a jelentősen jobb hűtésűek alig kerülnek több pénzbe! :) -
#77278 koszi. -
#77277 terhelve eléggé :( az én gigám eleve ahogy felpörög, kissé sipoló hangot hallat, ez a zavaró nem a szélzaj :(
ha halk kártyát akarsz szvsz szánj pénzt az extrább hűtésre! -
#77276 Van valakinek ref 6950-je? Ha igen, mennyire hangos? -
#77275 Hi. Kicsit bovebben? Milyen hazban van, hany venti van benne, hogyan vannak elrendezve, mikor tisztogattad ki a haz belsejet, a kartyat, stb :) -
#77273 Nem szándékozom itt OFF-olni. Nem vettem észre, hogy közben szerkesztetted a hsz-ed és csak szimplán nem akartam válasz nélkül hagyni. Ja, PH-n olvastam ezt a nyűgjét is. Néha-néha beleolvasok olyan topic-okba is, melyekbe régen írtam (mert akkor aktuális volt) vagy épp csak érdekel. 1xerűen hihhetetlen, amik szegény Solt-al történnek. A konzol-t Én is mondtam Neki (az Én hozzáállásom ehhez, hogy nem vagy-vagy; hanem és-és: jó a PC; de jó mellé legalább egy konzol is) csak úgy emléxem az Ő problémáján ez nem segít mert amikkel játszik azok nincsenek konzolra. Még egy vmi jutott eszembe, hogy vegyen egy komplett konfig-ot még ha az gyengébb is - de legalább probléma mentes. Mert ez így valóban csak bosszankodás és semmi élvezet nincs benne. Vagy amit Ő írt, hogy eladja a konfigot, vesz egy Lada-t és széthajtja - vagyis vmi ilyesmi volt... :D -
#77272 AC Accelero TWIN TURBO Pro
Bár lehet csak le kellene venni a gyári hűtőt és újrapasztázni a karit, hogyha régóta használod... :) -
#77271 Helló halló
Van egy msi r5770 kártyám és elég keményen melegszik, alapból 48fok-ról indul 90fok fölé megy állandóan ,milyen hűtőt ajánlotok rá ?
Vagy valami más ötlet. Köszi -
#77270 A gépem:XD
Zolee.
Most nem ,a track ir je is megkottlott Solt nak,azt néztük,aztán a CLOD alatt hol brutált nyom a kártyája ,ha meg kilép a játékból és vissza akkor csak 30 fps-t. Egy 6990 en I7 el, ezer giga rammal. :) Nem tudni mi a baj ,vagy a driver,vagy maga a játék,fogalmunk sincs.De ezt váltakozva produkálja. Én azt mondom konzol kell,mer ez kicsit nevetséges már,hogy egy ilyen volumenű vason egyáltalán problémák legyenek ,lett légyen az akárki hibája. -
#77269 Nekik 11.9 volt.
Feldobtam rá a 12.1-est. Frissebb verziót a hivatalos oldalon nem leltem. (usite-on sem) Nincs még 12.2?!
Viszont nem tudom miért, de csak 4x ment fel figyelmeztetés és hibaüzi nélkül a driver. :O
Mind1, sokadszorra de felkúszott. Arról volt szó, hogy újratelepítem a gépüket de arról nem volt szó, hogy van rajta 5db profil (nekifutásból volt 4GB szabad hely a rendszer partíción) és akkora kupleráj volt a gépen, hogy a mentésekbe nem ástam bele Magam - de végül sikerült 10GB-ot csinálni a 4-ből.
Fia panaszkodott arra, hogy sokat fagy játékok alatt a gép. (Shogun Total War és COD multi főleg) Ez utóbbiról pl. fingom sincs, hogy melyik COD - csak szimplán COD-ot ír a kölök egy papírra. (no comment...)
Ill. belülről tisztítottam ki a gépet, mert vastagon állt a por mindenen - lehet csak túlmelegedett vmi.
(ilyet látni mindig fáj, amikor vki negyed millát kiadott egy gépre)
Más:
Solt: És mi lett?! Gondolom mikrolag után nyomoztatok.
:) -
Solt #77268 Teszteltünk, és az NV-vel teleszemetelt rendszerre ment az AMD driver... még jó, hogy megsértődik! :D -
Blum #77267 3 BS? Az még megbocsátható -
Solt #77266 Csak három volt... XD!!! -
#77265 Nekem tegnap bekerült egy radeon a gépembe. fél óra alatt négy kéket kaptam valami Catalist ATI tökömtudja milyen problémára hivatkozva.
Aztán sikerült kiküszöbölni a hibát. -
#77264 Húzva már nem olyan hűvös. :) -
DIESEL DOG #77263 Nálam 11.12-es verziójú van fent, stabil, nincs vele gond, a maximumot hozza ki a kártyáimból... :)
Az új 12.xx driverekre sok a panasz, nagyon sok embertől hallom hogy nyűgös az egész. -
#77262 nem az volt. na, abbahagyom a topik spammelését, sry :) -
#77261 nem akarom elkiabálni, de lehet h az AVAST volt :/