AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

All hail the double x!
Saor Alba
Saor Alba
amúgy ismerõs ajánlotta a 2GB-at benne bízom én káknoob vagyok szóval ragaszkodom😛
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[merlinw.org]
bár ez meg a memóriára ír faszságot😛 1333 at pedig 1600-as ramok😛
nah mindegy most 30 perc alatt találtam egy webshopot ahol ugyan +3 ezer,de holnap délután átvehetem....
Ja és volt arcuk küldeni az imént egy mail-t ,hogy mégegyszer elnézést és majd jövõ csütörtökre szereznek nekem 2GB-s karit....hihetetlen...
amúgy miért nincs MO-n értelemes számtech bolt,hogy bemegyek fogok egy kosarat és amit kénéztem ott és akkor megveszem??? utálok így vásárolni,hogy várnom kell hetekig.....
szisztok noob vagyok és kéne egy kis help! Valamit nem értek feltettem a Speedfan 4.44-et 10 perce kapcsoltam be a gépet egy AMD 965-ös procim van.A CPU usage jelenleg 2% viszont a hõfokok közt van egy durva:
Temp 1:40C itt van egy pipa
Temp 2:29C itt egy lefele nyíl
Temp 3:80C itt meg egy kis tûz ikon....
HD0 :33C
HD :30C
Core :39C
az a TEmp 3 80Celsius az micsoda?? nem gáz az?
Egy szó, mint száz, ha van rá felesleges 40k-d akkor feltétlenül érdemes az OS-t átültettni SSD-re.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ゾルターン
ゾルターン

ゾルターン
Ez meg nem annyira csúcshûtõ azért 😊
ゾルターン
Meg a radiator so-so mert ket ventivel lehet javitani rajta de hiaba ha pompa nem birja tartani a lepest.
ゾルターン
ゾルターン