AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Képesek voltak kiadni egy drivert amiben ekkora bugok vannak? omg

http://goo.gl/gd6Zi5

gurubefree
HTPC a kovetkezo par honapban + es igen veszek melle egy xbox-ot :-)

ゾルターン

MerlinW
Catalyst 11.9 Changes:

Known issues under the Windows 7 operating system:
The following section provides a summary of open issues that may be experienced under the Windows 7 operating system in the latest version of AMD Catalyst™. These include:
 The display may freeze after playing HD Videos over an extended period of time using Windows Media Center
 Random screen tearing may be observed while playing Portal 2
 Random screen corruption may be observed while playing Wolfenstein in multiplayer mode
 Random corruption may be experienced while playing Enemy Territory – Quake Wars
 Choppy playback may be experienced during playback of interlaced DVD content in full screen mode using PowerDVD 11
Known Issues under the Windows Vista Operating System:
The following section provides a summary of open issues that may be experienced under the Windows Vista operating system in the latest version of AMD Catalyst™. These include:
· Windows Aero options may not be available after installing the driver.

Fixes/New Features.

New Features:
 Enables AMD HD 3D technology support on DisplayPort panels, such as the Samsung 750 and 950 series 3D displays

Resolved Issues for the Windows 7 Operating System:
This section provides information on resolved known issues in this release of the AMD Catalyst™ 11.9 software suite for Windows 7. These include:
 STALKER – Call of Pripyat no longer hangs randomly when launching a new game or opening a previously saved game.
 Scaling options are now correctly displayed when connecting a Digital monitor to the Display port on some video cards.
 The following games no longer experience random hangs during game loading :
◦Call of Duty – Black Ops
◦F1 2010
◦Dungeon Siege 3
The following games no longer hang intermittently during gameplay:
◦Battlefield - Bad Company 2
◦Borderlands
◦Dead Rising 2
The following games no longer hangs while running the benchmark :
◦Serious Sam 2
◦Resident Evil 5
◦HAWX 2
HAWX 2 no longer displays random flashing black pixels
Flashing pixel corruption is no longer experienced while playing F1 2010 and Dirt 2
The Windows Event Log no longer reports unwanted Distributed DCOM errors.
Negative Crossfire Scaling is no longer occasionally observed while playing EarthSim 2, Battle – Bad Company 2 , Metro and HAWX
Video corruption is no longer observed while playing full screen HD WMV format files using PowerDVD with Windows Aero Mode turned off.
Blank video playback is no longer observed when hardware accelerations is enabled in VLC 1.1.10
Dawn of War II – Retribution no longer exhibits a black screen when alt-tabbing in and out of the game
Random display corruption is no longer observed when playing WMV format files using Windows Media Player
City of Heroes no longer experiences stuttering after excessive use if in-game Anti-Aliasing slider.

Resolved Issues for the Windows Vista Operating System:
This section provides information on resolved known issues in this release of the AMD Catalyst™ 11.9 software suite for Windows Vista. These include:
The screen no longer goes black on when the Aero Desktop is enabled on some Radeon products.
Lost Planet 2 no longer randomly crashes when running the benchmark.

Resolved Issues for the Windows XP Operating System:
This section provides information on resolved known issues in this release of the AMD Catalyst™ 11.9 software suite for Windows XP. These include:
Enemy Territory – Quake Wars no longer displays random screen corruption
Cyberlink PowerDVD no longer hangs when attempting to play a BluRay disc.

[merlinw.org]

adam46
Köszönöm, én is ezt tettem 😊
broman191
Off/ Tényleg áttérsz xbox-ra? Vagy új pc - esetleg kórájhét' valami jobb hüttõvel'? <#hehe> /Off

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

gurubefree
kikapcsolod ez a funkciot.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

adam46
És másik gond, hogy kipróbáltam a 11.7 es 11.8 as 11.9 es drivert is, és mindnél az jelentkezik, hogy miután elmegyek 5 percre a géptõl kikapcsolja automatikusan a monitort majd ha visszajövök nem tér magához csak ha újraindítom. Ezzel mit lehet tenni?
gurubefree
mar csak egy van.

Off: ha a kedves forumozo tarsak kozul valaki ingerenciat erez a szamitogepem megvasarlasara akkor kozolje. reszletek privat. Off

kifli
szerintem máááá csak 1 van neki 😊
MR ME
megvan még a 3 monitorod? egy videót majd dobhatnál nálad h fut így 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

broman191
Nálam is ilyen gyakorlatilag (mióta a kari megvan), nincs félnivalód. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Sõt.Azt sem mondhatom,mindig csinálja.Ha az lenne,amit mondasz,mindig csinálná.De ez nem.Van olyan is,hogy szépen csendben indul,mint szokott.Nem lehet kiszámolni,mikor,hogy.

Tuti,hogy most kezdte.(Ahogy írtam,olyan 3-4 hete.)Pont azért tûnt fel,mert elõtte nem csinált ilyet....

broman191
Megváltozhatott a BIOS beállítás, merülõ alaplapi gombelem esetleg, biztos hogy csak most kezdte? Mert ez alapbeállításos téma, lehet csinálta eddig is csak most tûnt fel. 😊

Ok,köszi a választ.De akkor eddig miért nem csinálta?Lassan másfél éve megvan a kártya.

gurubefree
Most toltom lefele ..... talan meglesz holnap reggelre <#ticking> Nagyon kivancsi vagyok ra.

broman191
Semmi baja nincs, nehogy eladd. 😄 Ez csak amolyan indítási gyorsteszt, a bios-ban általában kikapcsolható, de nincs okod rá hogy kikapcsold. 😊

Akkor itt is:az a gondom,hogy az 5850-es általában....Ez így nem jó.Mindig szépen csendben szokott indulni.Ezt úgy értem,hogy amikor megnyomom a bekapcs gombot,nem pörgeti fel a ventijét.Viszont kb. 2-3hete elkezdte azt csinálni,hogy abban a pillanatban,mikor benyomom a gombot,felpörgeti.Nem olyan állatmódon,de jól hallhatóan.Ez is változó.Van,hogy éppen csak egy picit,van hogy jobban.Abban viszont megegyeznek az esetek,hogy talán egy másodpercig tart ez a jelenség.Nem tudom,miért csinálja.Csak ha tiszta rendszerindítás van.Tehát újraindításnál nem csinálja.Olyan is van,hogy nem csinálja és szépen csöndben indul.Bár mostanában,99%-ban pörgeti valamennyire induláskor a ventijét,ahogy írtam.Everest szerint nem melegebb a kártya a szokásosnál.Nem volt fagyásom,kék halálom.Nincsenek memóriahibára utaló jelek sem.A kártya tiszta.Megnéztük másik táppal is,azzal is csinálja.Azon filóztam,nem-e kéne eladnom,amíg lehet......Szerintetek mi okozhatja ezt?<#fejvakaras>

MR ME
annyi baj legyen...ezért akkor sem fogok új kártyát venni mert felesleges...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ha eddig ultrán voltál akkor eddig is high-on játszottál mivel a dice
szerint még nincs benne az ultra a bétában (vagyis a beállításoknál
benne van de a high cuccokat használja ... tehát mediumra kell majd visszavenned elvileg

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nightt
Igen!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

adam46
Sziasztok!

Van nekem egy asus 4870 es kártyám és ahogy néztem már a legújabb driverek csak a 5xxx és a 6xxx es kártyákat támogatják. Ettõl függetlenül a 4xxx szériával is lehet használni?
MR ME
ja hát én alapból 32esen voltam, metrós pályán amikor a metrónál volt a harc simán volt 40 fps körûl, szal nincs itt gond, másik pálya az 64 emberes és geci nagy, nem csodálkozom h 20 fps körûl vánszorgott a dolog 😊

am leveszem majd high-ra és nem lesz para, én ezért új vga-t tuti nem veszek, grafikája úgyis szép lesz valszeg

na én is lecserétem ezt a 11/10-es hotfixet a 11/9-es whql-re és valóban nem olyan labilis mint a hotfix! Az fps cseppet csökkent de a kép sokkal stabilabb és én talajba süppedést sem tapasztaltam (még)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kifli
valami nálad nem lesz rendbe,
most felmentem egy szerverre 32/32 volt a létszám, azért ott már kevesebb fps volt nekem. 20-25-re esett a korábbi 25-30 fps-hez képest, ahol csak 15-en voltunk.

MR ME
még jó h simán futott nálad olyan géppel 😄
nekem ilyen 25-30 fps volt metró pályán, másikon már azért be be szaggatott ultrán a dolog 5850 és [email protected] mellett...kell alá vas azért sajnos, de megéri, nem éppen az az eszetlen lövölde lesz mint ahogy te írod, másik pályán már ezer tank és repülõ és geci nagy terület áll rendelkezésedre, nekem tuti megvevõs 😊

MerlinW
Oké, oké, abszolút szubjektív a véleményem, mert világ életemben távol álltak tõlem ezek a háborús cuccok. COD1, MOH1 és BF1 óta nem játszottam egyikkel sem, mert nem érdekelnek. Ezt is csak technikai kíváncsiságból próbáltam ki, már le is lett sikálva a géprõl😊 Szóval a véleményem itt irreleváns😊

[merlinw.org]

kifli
a vicc az, hogy ultrán nálam is 25-30 körül mozog az fps, pedig 5770 már nem egy jó kártya. Mondjuk az látszik, hogy sok textura még nem a végleges.

Egyébként nem lesz az x+1 lövölde, ha majd kipróbálod azokat a pályákat, ahol tankok repülõk, helikopterek vannak 😊
MerlinW
Kíváncsiságból kipróbáltam a BF3-mat, tükörsimán futott nálam max beállítások mellett (már amit a beta engedett) 1080p-ben. Nem lesz gond a gyengébb masinákkal sem. Egyébként szép, de semmi extra. Még egy eszetlen nélküli háborús játék, yay.

[merlinw.org]

benőmenő
Kiváncsi, vagyok, hogy tesztelték, mert van, hogy "beragadnak" a beállítások és akkor amikor az options-ban minden low-on van 20fps-em van, késõbb meg megnéztem késõbb milyen lehet high-on, akkor meg 40-60 fps. Eddig még rosszabb technikailag, mint a BC2, pedig az is elég szar volt (és még a mai napig is).
Gubberx
Nekem a 11.9 van és sehol nem volt vibrálás csak talajba süllyedõ emberek 😄 ez viszont ha jól olvastam server hiba és most javítják.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Melyiket érdemesebb használni BF3 alá? 11/10 hotfixet vagy 11/9 whql-t?
Jelenleg a hotfixet használom de néhol a tereptárgyak, talaj villog, vibrál ...

Gubberx
Az aláírásomban lévõ konfigon tékéletesen futott 1920x1080-as felbontás, minden high kivéve az árnyék ami mediumon volt, a vsync-et és az élsimítást kapcsoltam még ki. Ja és nem tettem fel hozzá a hiper szuper csoda béta drivert 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

[HUN]Crassus
bármibe lefogadom,hogy a lenyitható üzenetekre lesz a legtöbb klikk!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kifli
végülis elég sok forumon van ilyen, bár ahol van, ott egy köszönöm gomb, a minuszolást nem értem...

max a trollkodo ovisoknak lesz hasznos.

Armagedown
nektek hogy fut a játék ?nálam 20 perc után uninstalt kapott , hatalmasat csalódtam benne , igaz a C2 után már kimutatta az EA a foga fehérjét

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Solten
Igen, most atfutottam eletemben eloszor a "mi kell az sg-nek"-et, uristen ekkora marhasagot... 😄DD Valami ertelmes dolgot nem akarnak fejleszteneni (pl. a forum mobil-verzio)?

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Nope, a nagyon leminuszolt emberek hszeit elrejti a rendszer és egy nyíllal tudod csak lenyitni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Solten
Udv. Igen.

Mas: mi a fene ez az idetlen plusz minusz gomb...? <#idiota> Statisztikai celokat szolgal? A nagy testver SG figyel teged... <#alien>

Saor Alba

Gubberx
megtaláltam 😊

Gubberx
lol hol 4k? 😄

arty
okok, sry, azt hittem a bf3ra mondod 😊)

Forza.

kabel15
Sziasztok! Tegnap leszedtam a 11.10 es catalyst et. De azt mondják hogy csak béta versio szóval szeretnék tõle megszabadulni. Ha simán uninstalálom akkor fel fogom tudni tenni a 11.9 es catalyst et?

BattleTag: kabel15#2672

kifli
hogy tökéletes úgy, értem, hogy mûködik a kód origin-ben aktiválva.

a honnan pedig megy pm-be 😊
arty
hol?

tökéletes = gondolom mint az eddigi battlefieldek. vagy a dice hirtelen valami csoda folytán megtanult programozni?

Forza.

broman191
facepalm

Solten
A hibajavításokra gyúr az õsz elsõ Catalystja

"A vállalat mostantól egy detektáló alkalmazást kínál fel, mely ellenõrzi a felhasználó operációs rendszerét és hardverét, majd ahhoz engedélyezi a megfelelõ driver letöltését. Az AMD ezt azért vezette be, mert korábban sok olyan hibáról érkezett panasz, melyet nem sikerült reprodukálni, de késõbb kiderült, hogy lényegében a felhasználó töltötte le a rossz csomagot, melyben természetesen az adott operációs rendszerrel nem kompatibilis modulok nem, vagy nem jól települtek, így nyilvánvalóan hibásan mûködött a Catalyst."

Na, mar ezt is muszaj "hulyebiztosra" csinalni a sok eszleny miatt (feltunoen sok nvidiarol-valto sirankozott a driverre - nem flame, csak eszrevetel).

Saor Alba

kifli
már most lehet 4e-ért venni cd kulcsot, ami originbe aktiváva tökéletes 😊
arty
beta a megjelent bf3 1.0 lesz <#idiota>

v1.5 környékén érdemes megvenni (addigra általában 1500-2500 körül van a bf)

Forza.

arty
érdekes, ahol az nvidia "segit", mindig 2x580 lesz a gépigény 😄D

(metro, crysis2)

Forza.