AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segítséget de nem a 11.8 ast linkelted be.
Sajnos - és ez biztos az én tudatlanságom - de még sosem találtam a hivatalos AMD oldalon régebbi drivert....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Elõre is köszönöm....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Köszönöm hogy írtál a nevemben.
Látom senki sem reagált az írásodra. Na de nem gond meg oldottam.
Igaz hogy 5x raktam újra a win7-t mire ki derítettem mi is volt a probléma.
Mivel frissítés alatt fagyot be a gépem és csak is a resert gombra reagált vagy hosszan nyomva a ki kapcsoló gombra és természetesen még üdvözlõ képernyõnél is be fagyot nem is ment tovább és csak is win reinstall segített rajta vagy ha lett volna rendszer helyre állító lemezem de nem volt (most már van).
Akinek HD Radeon 5850 series karija van vagy ehhez hasonló problémával találkozott és nem tudja mi lehet rá a megoldás az próbálja ki ezt a megoldást.
Telepítésnél Expresz helyet válasszátok a Custom-t és ott vegyétek ki a következõ 2 pipát.
Az egyik a AMD Vision Enginer Control Center a másik meg az ATI HDMI Audio Driver-t.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
nekem elhiheted régóta használom a skálázási opciót a tv-mhez és mindig frissítek drivert.
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
MPC meg van, bár jobban szeretem a VLC-t.
Mert win7 driverembe van theater mode,de tv-zés csak media player classic-al müködik,mással nem.
Most úgy mûködik, hogy elindítod a lejátszót és áthúzod a kívánt megjelenítõre az ablakát majd fullscreen. Nyilván ez pont nem klón módban megy, hanem extended desktopnál, tehát pont abban amit leírtál. Persze ez LCD/Plazma tévénél nem gáz, de ha valaki CRT-t használ, akkor huzigathatja vissza az ablakot a monitorra ha bármi beállítást akar és látni is akarja mi az.
Azt sejtettem, hogy már rég nem igaz vagy már akkor is féligazság volt.
A Realtektõl az esetek többségében zsír ugyan az a drivercsomag jön le, mint az AMD oldaláról, már ha valaki kicsomagolja a fileokat ... vagy a verziószámot megnézi. Mivel ugye mindkettõt a Realtek csinálja. Olyan lehet simán, hogy egy frissebb driver bugos, és az volt kint Realteknél.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy AMD Radeon HD 6700 1GB típusú kártyám. Feltettem most a ATI driver 11-9_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl.exe drivert. Az a gondom, hogy ez nekem új kártya, elötte pedig Nvidia volt. A gondom az, hogy összekapcsoltam a tv-vel. De csak külön-külön asztalként ismeri a 2 kijelzõt. Nvidiánál volt úgynevezett CLONE lehetõség, és akkor mindkét kijelzõn ugyanazt lehetett látni állandóan.
Valami ötlet?
Elõre is köszönöm!
#75703-ra köszi!
#75706 Igen, eddig minden truehd-t is felismert az erõsítõm, nemvolt ezzel (még) baj csak az amivel tegnap szíttam!😊
(egyébként a hdmi kimeneten kimegy mindenféle védelem nélküli PCM 7.1 is, ahogyan az új kártyáknál (hd5/hd6 széria) a DRM-es dtshd/truehd is - win7 alatt)
Forza.
Lol. Azért van kint a Realtek oldalán mindig a friss ATI HDMi driver? Sokszor sokkal elöbb mint a CC-ben?
Miért ne lenne hozzá jó? Az UVD-be gyakorlatilag a HD6xx széria digitálisra butított verziója van bedrótozva ... UVD3-ba talán már HD89x ...
Amúgy lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de mintha az effektek jobban érezhetõek, hogy merrõl jönnek egy filmnél xbmc-n nézve (Fast.Five.2011.720p.Retail.BluRay.DTS.Only.x264.Hun)!
De nem ez az elsõ alkalom, hogy rendszert raktam de ilyet nemcsinált még!
Viszont ha van ötleted, akkor szívesen veszem, mert az amd oldalán az ati hdmi drivert megtaláltam gugglin keresztül, de nemtudom leszedni, mert hibás és régi is, ilyen noname oldalakról "regelés utáncsak1percaregimélcímaztánfullonszedheted" nemérdekel!😊
a CCC-ben be van építve az audio driver, az a tuti! hacsak épp el nem baszták az aktuálisban :/
Forza.
4-es nem számit, a CCC-nek a 3.5 kell! win7-en a windows features részen lehet eltávolitani a 3.5-öt, mert az beépített. utána legjobb, ha netrõl leszeded a legújabb 3.5öst (sp1?) és felrakod azt!
Forza.

Saor Alba
Ha valakinek volna még ötlete, vagy tanácsa, hogy hol tegyem fel a kérdést melyik topikba? Mert gõzöm sincs, hogy ez a vga vagy a rendszer hibája?!
Köszi!
Ja, azóta ujraraktam a rendszert gyorsba, de ua!:@
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
net frameworköt?
xp vagy w7? hogy szedted le, pontosan mit/hogyan tettél vissza ujra?
Forza.
Ujraraktam a rendszert (w7 32bit), ezelött semmi bajom nemvolt a hanggal, de most miután felraktam a foobar2000-et és az xbmc-t a wasapi-val együtt, rájöttem, hogy valami gáz van, ugyanis a 2.0-án kívül mást nem is játszik le! Szoval benéztem a rendszerbe is, minden beállítást átnéztem (szerintem), de a win is sztereon van, és nincs más opcióm ezenkívül!
Valaki tud segíteni ebben? Nagyon jólenne, mert ez így elég gáz!:S
6870 hdmi(1.4)-en át egy onkyo tx-sr308-ba, onnan hdmi-vel egy lcd-be!
Ujraraktam a katát és a drivert is, mindent ujraindítottam, de változatlan! Ezelött ahogy írtam minden tökéletesen ment 24bitre lõtt .FLAC is...
Elõre is köszi!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Hangyaf*sznyit lehet hogy gyorsabb lesz, de ez csak orajelek kerdese. Bar mivel eleve selejtes chipekrol van szo, a tuning lehetosege kiloheto, tuti magasabb fesz.-t kap a chip is.
Saor Alba