AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem. Azért, mert egy-egy probléma megoldására akár több hónapot is kell majd várni, mert külön, apróságokra, nem fecsérelnek release-ket. Hot Fix-ek esetében dettó."
nV-nél is jönnek ki szép számmal Béta driver-ek, egy-egy WHQL között. Sõt, ha jól emléxem év elején egymás után 3db Béta driver-t is kiadtak, mire megszülték a WHQL-t. Azonban valóban voltak akik e miatt anyázták az nV-t; mert Béta driver-t nemigen akartak letölteni, pedig külön megemlítették, ha pl. csak egy bizonyos játékban elõforduló hibát javítottak.
Nem rossz ez a kevesebb Cata elképzelés. Sõt, inkább az volt a perverz, hogy kijött egy Cata; de már elõzõ nap megjelent a következõ verziószámú ilyen-olyan preview driver; utána meg az egyéb hotfix-ek, majd egy újabb WHQL.
Gondolom AMD is majd meg fog jelentetni Béta driver-eket. Már rég nem néztem (1értelmû okok miatt 😊, hogy AMD oldalán rá lehet-e keresni Béta Cata-kra; vagy Cata-ban állítani, hogy Béta driver megjelenésekor is adjon értesítõ üzenetet. nV-nél lehet és jól is van ez így. Speciel most is Béta a legfrissebb driver; eltekintve a külön Win8-as driver-tõl.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Saor Alba
Ha a Config fájlba beírom, hogy gxapo "d3d11" tökéletesen fut. Fifa 12 ba is vannak ilyen csíkok. Ha gyári Win 7 drivert hagyom akkor nincsenek ezek a csíkok. Az AMD oldaláról szedem a drivert. Mobility HD 5145 van a laptopomba. Mi a teendõ ? 😞
www.smart-bus.hu
De persze, még nem is tudjuk mi hogy lesz, de már biztos, hogy régen jobbvolt, mint mindennél nemde? (nem)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én mondjuk simán beperelném a gyártót, vagy csak visszamennék a bótba, hogy MOST cseréljék vissza, a pénzemet akarom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.smart-bus.hu
Remélem, tényleg így is lesz 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Menjenek a murva anyjukba. Egy driver elég negyedévente (még sok is), de az mûködjön. ÉS a tetves szoftvergyártók is lesznek szívesek ahhoz igazítani a szaros félkész programjaikat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ezért ésszerû 6770-et venni: HD 6770 (persze ez csak egy tipp. Majd te eldöntöd.)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Vagy ha találsz közel azonos árban 6770-et talán még faszábban leszel és kihúzod a 8xxx-ig 😊
De ha nem akkor szerintem is jó ez az 5770.
Én enyimét azért vettem mert olcsóságra mentem meg utólag kiderült hogy piszok keveset is fogyaszt, ez se uccsó.
Mindenesetre jó vásárlást!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Full details mellett nem fog szerintem ultrasok fps lenni, de ha Med+ vagy netán High details megfelel, akkor nyugodtan megveheted, de szerintem ami nekem van 6670 olcsóbb.
Viszont azt nem merem mondani hogy 2 év múlva is High-n tudsz majd játszani. 😊
A youtube-ra menve a videó mellékletében találod az adatokat.
További szép napot!
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Azok nem megbízhatóbbak? <#wow1>#wow1> Vagy csak az áruk magasabb?! <#ravasz1>#ravasz1>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nagyjából erre számítottam! <#papakacsint>#papakacsint>
6870-esbõl melyiket ajánlanád? Bár nem állok túl jól anyagilag, ez afféle közvélemény-kutatás...<#smile>#smile>
Hamarosan szeretném lecserélni a Sapphire HD5770-es (1Gb) kártyámat.
Azt kérdezném érdemes e egy Sapphire HD7770 vapor-t helyette vagy, mint általában a 6870-esre voksolnátok?<#confused>#confused>
Szép darab, nekem a 5770-es nyitott hûtéses társa van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Üdv Urak!
Múltkor volt excel problémám, csak már nem emlékszem ki segített benne... 😄 Szóval a lényeg,
Hogy tudom megoldani azt, hogy például, ha A1 cella üres, akkor az F1 cella 0 legyen, viszont, ha A1 cella szöveget tartalmaz, akkor érvénybe lépjen a B1, C1, D1, E1 cellára vonatkozó matematikai képlet, és az F1 cellába kijöjjön a végeredmény?
Úgy már sikerült, ha konkrét szövegre írom meg a képletet, ( pl: =HA(A1="";"0 Ft")+HA(A1="smart";(B1+C1+D1+F1)) ),de nekem úgy kéne, ha nem csak konkrét szöveget ismer fel, hanem bármilyen szöveget... esetleg úgy is jó, ha felsorolás egyik elemét ismeri fel.
Elõre is köszi!
www.smart-bus.hu
Cooler Master Hyper TX3 EVO CPU hûtõt,s 1 Coolink 12cm 800-1700rpm cooler Swif2 120P hûtõt oldalra,felülre,ami talán kiszívja a levegõt a hûtõm fölül. 335 U Elite házam van ebbe lent van a táp,tehát talán jó megoldás lesz ez. Esetleg valaki valamilyen jobb alternatívát tudna ajánlani ? Csak mert nektek is hasonlóan többnyire AMD,s azon belül is 955 BE,vagy egyáltalán hasonló teljesítményû procijaitok vannak.
Adott a Sapphire 4870x2 vga, egyszer már volt gariztatva memória hibával kaptam újat stb, 1-1x néha ezzel is elõjött hasonló ujabban, de mondom mivel még elég ritka, havonta ha 1-1x, így még nemfoglalkoztam vele, úgyis újra garis, majd ha sûrûsödik.. Aztán gondoltam felrakom már az uj Vga Drivert 12.4 vmi megnézni milyen, nos mentis minden jól, játszottam, majd szétfagyott a gép, kb kép szétesett stb majd lefagyott a gép, jó gépresi, megint ment kicsit, majd megint széthalt a képen zöld pontok voltak össze vissza, és széthalt, mintha memória gondja lenne.. Ezután már ha inditottam a játékot szétfagyott. Oké driver ujrarakás visszaraktam régebbit, driver swepper stb megint széthalt, probáltam másik játék azzalis.. de egyik vmi csoda folytán window modban elindult, és utánna rájöttem hogy a többi is... és ott gond nélkül megy... Oké csökentett modban leszedem a drivert, driver swepper el, majd felrakok egy régit 10.10 amivel tudom hogy ment anno, ugyanaz.. Ablakban megy fullscreenben nem.. Oké ujraraktam az egész windowst 10.5 ös drivert felrakom.. és ezzelis Szétfagy.. Biost is resetelte egyik resetnél az alaplap szóval azse lehet neki gond, bár visszaállitotam mindent úgy ahogy mindigis is volt... Szóval most nemtudom mit csináljak.. Windowst 2x raktam újra win7.. kétféle driverel is megadja magát ha fullscreenre váltok.. Lehet megadta vmi vezérlõ chip a vgan azt mindenképp garancia? Másik gépen majd kibirom probálni hogy ottis fagy-e fullscreenben, de ha esetleg nem, akkor mi a rákot tudok vele kezdeni? Ha igen hát akkor meg garancia.. De azért ha van vkinek vmi 5lete így hirtelen jóljönne 😊
harha aki nem tuningol egy olcsó alsó kategóriás gépet azokon látszik meg a legjobban mert ott a játszhatóság a tét nem a benchmarkrekord 😉
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Köszi a válaszokat!
★ 汤姆 李
Azt hiszem többet nem próbálom ki😊
★ 汤姆 李
Vagy nem annyira jelentõsen növekszik a fogyasztása?
★ 汤姆 李