AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Imy, szerintem nagyon nem tudsz mást tenni, mint
1.) vagy nem frissíted a Cata-d de maradsz a 4850-nél (sajnos ez esetben egy újabb játék, melyet Te simán élveznél medium grafon is, de grafikai bugja van csak bosszankodni fogsz tudni, mert AMD nem fog már a 4xxx-re vállalni semmit)
2.) Az egyesbõl következik a kettes, ha csak azért szeretnél Cata-t váltani, mert egy új játékban grafikai bug van - de a 4xxx-re már nem jön semmilyen driver, akkor a.) vagy nem játszol többé - ami a halál 😊 b.) beruházol vmi olcsóbb árfekvésû 5770-esbe. Bár már relatív rég nincs Radeon-om, de szerintem a következõ konzol generáció megjelenéséig itt max. csak ránc felvarrott engine-ek lesznek (pl. DOOM 3 Remake-t Én nagyon várom - és egy jó példa arra, hogy 4850-el is szaladni fog az tuti, azonban lehetnek benne grafikai bug-ok) kimaxolva mindent amit tudnak, de különösebben már nem fognak energiát fektetni beléjük a fejlesztõk. Azért nem gondolkoznék nagyobb cserén még ha pénzem lenne rá akkor sem, mert szerintem meg kell már várni a következõ BOX-ot, a következõ konzol generációt, hogy mennyire lesznek még használhatóak a 69xx kártyák; vagy akkor már megint új konfig váltás kell majd. Szóval Én azt mondom, hogy esetedben 5770.
Egy generáció elhagyása pedig attól függetlenül, hogy egyik cég sem a Máltai Szeretetszolgálat szól az üzletrõl, de kellene lennie morális oldalának is. nV-rõl már rég köztudott, hogy nem az - így nV-tõl nem is lep meg senkit semmilyen morálisan mocskos lépés. Azonban AMD most nyílván sok 4xxx tulaj szemében esik a korrektségi rátán. És attól mert feketítjük az nV-t nem lesz az AMD fehérebb. Azért mert nV-t használok nem jelenti, hogy egyet értek az üzleti és morális dolgaikkal. Ugyanígy el lehet ítélni MS-t is, hogy mikor mit lopott és kitõl és ez még hitelesen is hangzik annak a szájából aki nem használ MS OS-t. Használjuk, de nem kell egyetérteni se az üzlet politikájukkal, se morális lépéseikkel. Ezeket külön kell tudni választani.
Ez a gondolkodás tudom, egy nagyon ideológista gondolkodás, de "röviden" Én már így állok ezekhez a kérdésekhez. (általánosságban bele véve a konzol piacot azokra is, de az nem ide tartozik)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az eleje vmi ilyesmi volt:
Természetesen az érem egyik oldaláról igazat kell adnom Merlin-ek és Arty-nak is, de nagyon is megértem Imyke támpontját is.
Merlin és Arty álláspontjából teljesen egyet kell értenem a szakmai részével. HD4x-rõl most már van értelme váltani. HD5x-rõl HD6x-re Én nem sok értelmét láttam, ugyanis az 5770-es erõben ott volt mint sok 6-os széria. A 7-es meg egy átlagos játékosnak felesleges. Aki képes kompromisszumokat kötni grafikai beállítás terén! De Imy tudom, hogy képes. Most talán már leestek annyira a jobb fajta HD5xxx-ek árai, hogy elérhetõek, megfizethetõek. (és szerintem az is elég, nem kevés FullHD-s YT videó van 5770-el készítve)
Ugyanakkor Imy-t is megértem, mert ha Nekem lenne HD4850-es; 4870-es VGA-m Én most anyáznám AMD-t. Nem, nem csak azért mert igen akár jogos is lehet, hogy elhagyják egy pár generációval korábbi VGA támogatását a driver-ben, ugyanakkor egy 4870-essel a mai napig el lehet játszani. (kompromisszumokkal) A következõ konzol generációig itt már eget rengetõ különbségek nem lesznek. Azonban a legtöbb mai játék is játszható 4850; 4870-es VGA-val - kevesebb grafikai fícsörrel. Azonban ezért írtam, hogy még ezek után is ugyanúgy korrekt Nektek az AMD hozzáállása? Ha egyértelmûen olyan VGA alól húzza ki a széket, mely felett már valóban eljárt az idõ; szinte használhatatlan; ... az más kérdés - de a 4xxx szerintem(!) még nem az a kategória.
De abban is igazat kell adnom, hogy elhiszem az újabb Cata-kban már nem nagyon vették eddig sem számításba a 4xxx szériát. Ez nyilván rilíz nótszokból kiderül, hogy mely VGA-kra helyezték az elsõdleges hangsúlyt. Azonban ez nem azt jelenti egyenesen, hogy a 4xxx-re nem vállalnak garanciát, hogy ott is minden okés lesz. Ha viszont kihagyják a driver-bõl, akkor onnantól egy 4xxx tulaj elmehet a sóhivatalba ha bármilyen problémája lesz, ugyanis onnantól már nem kell AMD-nek vállalnia, hogy a nem támogatott VGA-kon jól mûködik a driver. Nem lehet majd feedback-et küldeni, ...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Magyarul az elmúlt 1-2 évben gyakorlatilag eddig sem nagyon kaptak semmit a CCC-n kívül a HD3,4 tulajok.
[merlinw.org]
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Csak én nem vagyok ilyen kárörvendõ, tehát, valószínûleg akkor sem írnék ilyet.
[merlinw.org]
No nem mintha 5770-nél olyan nagy szükség lenne rá. Játékra, komoly munkára kevés (multimonitor téren), irodai munkára sok.
[merlinw.org]
Önáltatás, hogy látom, hogy az nvidia kivásárol 1-1 effektet a saját kártyáira, exkluzivan? Hogy a crysis2 dx11 peccsel leszopatta a világ játékosainak 98%-át?
Persze, maszatolhatsz nyugodtan, hogy neked a p*csöd annyit ér, mint az ujjad, azért ha megengeded ezt inkább nem hinném el 😄DD
Forza.
Forza.
vagy téged TÉNYLEG az éltet, hogy látod a "supported" listában a kártyád? 😄
Forza.
ha valamivel 5 év után gond van, az ugy is marad szvsz, akár jön driver akár nem.
Forza.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Szóval azért érdekesek az árak, hogy a régibb drágább...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jójó lehet itt okoskodni, hogy ezért meg azért...de az 55-ön azért megcsodálkoztam.
Természeten ha Én lennék az érem azon oldalán, hogy 4850; 4870-es Radeon-om van, biztos anyáznám AMD-t, hogy nincs tovább támogatás.
Sikerült véletlen kitörölnöm az elõzményt, na mind1. Akkor már csak ez marad.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Új játékok egy HD 4850-essel gyorsabban fussanak? - nem álmodozom
Nem azért kell(ene) új driver, hogy a fentiek teljesüljenek. Azért kell, hogy finomítsanak a régi problémákon, és teljesítményen.
Forza.
vagy milyen jó lenne, ha +50%-al gyorsabban futnának az új játékok, ugye? várjcsak, ez még a 7xxx sorozaton is irreális elvárás
mi. a. francnak. új. driver. kérdem Én.
Forza.
Nem tojnak a 48xx-asokra? De.
Akkor hol itt a trollkodási lehetõség?
De nem fogok. <#csodalk>#csodalk>
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Windowson is ugye csak a játékok miatt frissítgetünk mindig.
[merlinw.org]
Az AMD oldalán látod a hivatalos bétákat, azokat használd.
12.6 a legfrissebb
Ezt már nem lehet HD4xxx-es kártyákhoz telepíteni.
[merlinw.org]
Forza.
Driver Sweeper?
Ha valami jól mûködik miért kell cserélni?!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Saor Alba
Csak épp azt sem mondom, hogy nV-nél minden okés és AMD meg szar minden téren. 😉
Ui.:
Nem vagy VIP? Ejnye. 😞