AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Halk, hatékony, és hátra fújja ki a meleget. ATInál ebbõl csak kettõt választhatsz.
btw, jó nagy dög az a kártya... így összesen 6 slotnyi helyet foglal... 😄
De rövid az emlékezeted. 😊
Egy évvel ezelõtt egész más véleményed volt, a cimboráddal együtt, bár akkor még ref kártyád volt.
Ha jól rémlik az Asus megoldására igen változatos jelzõket használtatok, amik nem a pozitív erényeit emelték ki 😊 Na én erre értettem. Eszembe se jutott kedvenc vesszõparipád fel hozása az NV személyében.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Marmint az Nvidia referencia hutok kozul. Lehetseges. Par pelda, amik halkabban nyujtanak nala nagyobb teljesitmenyt: egy, ketto, harom.
"670 FTW ugyanis 680 nyákon van, 680 hûtõvel"
Ertem, tehat ez egy 680 kartya es GPU akart lenni, par hibas shader miatt ranyomtak egy 670 meg WTF matricat.
#78813: fact is hogy 670 FTW aron kaphato egyedi hutesu 7970 OC kartya.
Saor Alba
azt tudom hogy a legújabb driverekben már nincs benne de az attnak kell, viszont ha tuning órajelrõl visszateszem bios 2D-re akkor nem 156/300-ra áll be a kártya 0,9V-al hanem 400/1000-en marad 1,1V-al ezt úgy oldottam meg hogy csináltam egy 2D profilt és beállítottam 157/300 0,9V-ra és elmentettem, viszont ezzel az a gond hogy netezésnél videógyorsításnál is ezen a sebességen megy ha csak nem kapcsolom a 3D túlhajtásra ami 965/1040 mhz 1,1V vagyis csak ez a 2 variáció van szóval a powerplaynek annyi amúgy egy 5670rõl van szó és az lenne a legfõbb gondom hogy órajelváltásnál mindig egy pillanatra ugrik, elcsúszik, villan a kép , amúgy analóg a monitor csatlakozás ha ez számít, szóval az érdekel hogy ez kárt tehet e a gépben a kártyában vagy a monitorban, azt tudom hogy az új driver (amiben már nincs atipdlxx.dll) és az atipdlxx.dll ütközése okozza a jelenséget
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A 670 FTW ugyanis 680 nyákon van, 680 hûtõvel.
Teljesen hangtalanul teszi a dolgát, és hátra tolja ki minden melegét.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Saor Alba
Forza.
Mindaddig bármivel dobálózni csak fanboyizmus, amihez nincs kedvem.
Fact is, hogy 670FTW kerek 120k-értjobban megéri, mint a 7970 min 130-ért, vagy egy 680 min 140-150-ért.
Szerinted, ezen a bolygón majd pont ezt a két kártyát fogják nekünk összehasonlítani? 😊
Be kell érnünk azzal, hogy az alapverziókkal kapunk teszteket.
Néhány pénzes emberke meg csinál pár extrém tesztet, de csak egy kártyával
Fuck The What editiont és Gigahertz Edition-t nem fognak egymásnak ereszteni.
Viszont, az teljesen logikus következtetés, hogy ha már az alap verziós 7970 is 4-10%-al erõsebb a a 670-esnél, akkor az 1000+ MHz-es is az lesz 😊

www.hwcompare.com
Legrosszabb esetben is pont egálban vannak, ha a 7970-es éppen nem veri el.
Kicsit OFF, dehát ez van 😊
Most ficcent be a gépbe...
1228 Mhz-en járatja magát a kis drága, alig 70 fokon, és hangtalanul...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
GET OVER HERE!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
(off) De viszont gta sa-ban a jármûveknek, és a fõszereplõnek /a nevén szólítva CJ/ semmi baja, de a többi embernek pár másodperc múlva, és az épületeknek is ilyen típusú baja van, mint a lent linkelt képen.(/off)