AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Közben egy két hibaüzenetet is mutatnék,hátha valaki tud segíteni. 😊
(jelenleg monitorról használom a laptopot mert várom bele az új kijelzõt)
Amikor kihúzom a töltõt:
Amikor az ATI Tray Tools-t indítom:
Ez pedig az ECC álltal mutatott adat.
ha 1789mb a méret miért csak 256mbot használ? vagy most barát hülyeséget kérdeztem?
Azt nem tudom hogy a biosból hogy kell vagy kellene ezt módosítani? Meg itt miért írja hogy van rajta hyper memory amikor nem lett telepítve. Nem értek ehhez a témához sajnos.
Opel Movano 2.8DTi
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Újraindítom megint ott van de ugyanaz lesz,eltünik-.-
★ 汤姆 李
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
bal szélen alul a letöltés
[merlinw.org]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Opel Movano 2.8DTi
Forza.
Forza.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
és a HT van ahol minusz fps-ben... (asszem egy ideig bf3-ban is így volt)
Forza.
Teszt
Nem azt mondom, hogy ár/értékben nem jó az FX-8150, csak azt, hogy azért a 4 magos i5 bizony elveri játékok alatt. Magszám ide vagy oda...
Szóval a különálló hangkártyák ideje kb. lejárt. A Radeon 4870 ezelõtt sok évvel tudott a HDMI-n 7.1 LPCM hangsávot kiküldeni, ez az, amire az Optikai kimenet már nem képes.
Szóval ha egy hangkártyán analóg kimenet van, akkor kb. felejtõs is. Szerintem...
Tudtam én, hogy csak én lehetek a hülye és szokás szerint te vagy a helikopter.
Bár ezt a fanságot amit emlegetsz még mindig nem értem, hogy jön ide. De végülis nálad ez a stílus megszokott😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

amúgy jól tuningolható is és úgy biztosan bealázza az x4es phenomokat
Majd még megnézem a pénzügyeket és ha végképp nem jövök ki akkor marad az i3 a 6870-el,végülis az a 86% a 7850-hez viszonyítva elég jó 😊

Saor Alba
Detto, ezert irtam hogy tapasztalatbol allitom.
Saor Alba
Csak a HDD-ken, és a chipset hõfokon 5-8 fokot is jelent esetemben, BF3 közben.
Saor Alba
En kerek elnezest hogy xy nvidia fanboy-al torteno ertelmetlen diskurzus kapcsan nem gyulik egybol az izzokorte, foleg 1 ev tavlatabol. Sajnalattal olvasom hogy a bo 1 evvel ezelotti un. beszelgetesunk okozta trauman nem sikerult tultenned magad. Ket Cavinton elfogyasztasa utan valami olyasmi dereng hogy a HD 6950 Gigabyte/MSI/tokomtudjami referencia hutesere panaszkodtal, miszerint hangos. Mi erre kozoltuk hogy ez erdekes, a cimboram XFX 6950-jen a referencia (btw: egy referencia hutesu kartyam volt a sok kozul, egy 8800 GTS) a ref. meglehetosen halk meg ugy is 6970-e lett flashelve. Aztan nagy buszkeseggel bejelentetted hogy kedvenc nvidia (GTX 560??) kartyadon a DC2 mennyire hudefasza, a 6950 referenciajahoz kepest uberhalk. Ezt par kolcsonos trollkodas (fejedbol kipattant suletlenseg Vs muszeres meres) kovette, utobbi kimutatta hogy terheles alatt a 6950-en levo referencia bizony nem hangosabb az nvidian levo DC2-nel, nagyon is hasonlo mindketto (ugye ket eltero architekturarol es ket kulonbozo termekrol van szo). Senki nem alitott olyat hogy a referencia annal jobb lenne vagy hogy az az isten.
Saor Alba
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Forza.
ami hibalehetõség maradt: jitter. ez viszont a 20ezres diszkrét hangkártyán pont ugyanúgy ott lesz, mint a gpuba integrált realteken - mert nem highend zenehallgatásra készültek. highendre usb-s kártyákat, dacokat szokás használni, az viszont játékok alatt lesz "halott". (bár ez utóbbit csak hallottam, lehet hogy vannak jó megoldások is rá)
Forza.
(nekem mondjuk Xonar DX-bõl megy az optika egy Yamaha erõsítõbe, de szerintem ha az alaplapi optikáról menne, akkor is így szólna)
"The audio chipset on your graphics card (whether Radeon or nVidia) is "Intel HDA" (usually Realtek, but might by Cirrus, CMedia, or others), which is probably the same chipset your motherboard has, if it has onboard audio. A discrete sound card definitely could be better, with the appropriate DAC components, but the GPU is probably better quality than most $10 sound cards."
forrás
Csak ne próbáljon zenét is hallgatni... 😊
A HDMI messze van ám a jó hangzástól.