AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
www.smart-bus.hu
Az nem mûködik, hogy mert annak idején 60+ ezerért vettem egy terméket, most a teljesítmény-különbség ellenére ugyanúgy 60+ ezer Ft-os terméket kell adjanak. Ezt felejtsétek el. Ezt írtam végig.
Azt teszik az esetek 99%-ban, hogy a Te, annak idején 60+ ezerért megvásárolt termékedet beleszámítják (természetesen amortizált értéken) egy általad, ott, a cégnél megvásárolt termék árába.
Ha az amortizációs értéken beszámított termék árának megfelelõ értékû terméket választasz, akkor nem kerül neked semmibe.
Ha drágább terméket tudnak felajánlani (mert nincs más, történetesen), akkor meg vagy ráfizetsz a beszámított értékre, vagy visszakéred a pénzed, és távozol a bejáraton keresztül.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg kéne nézni garijegyet azon rajt van feketén fehéren 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
www.smart-bus.hu
Itt pedig, hogy mikre hivatkozhatsz: LINK
Itt pedig egy mintalevél: LINK (én nem így küldeném el, hanem kicsit finoimítva azért 😄)
Ez a rész kell neked:
Ha sem kijavítani, sem kicserélni nem tudják megfelelõ határidõn belül, jelentõs kényelmetlenség nélkül, akkor el lehet állni a szerzõdéstõl, vagy árleszállítást kérni. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak helye nincs. Elállás esetén a termék visszaszolgáltatásával visszajár a teljes kifizetett vételár, nem lehet levonni a rendeltetésszerû használat során bekövetkezett értékcsökkenésre semmit. A vételárat kell visszafizetni, nem lehet kötelezni a vevõt, hogy levásárolja.
Ezek jogszabályok, nincs más lehetõségük a boltosoknak.
www.smart-bus.hu
Garanciális idõn túl meg ne várj csodát.
Hogyha a srác megcsinálja ugyanazt mint én, akkor ugyanottvannak, mintha egybõl felkínáltak volna egy 7770-et.
Ha neked tönkremegy a vga-d, akkor neked is valami 4850-el hasonló kategóriás kártyát mondanának cserére. Viszont visszakérheted azt az 56e-et is, mivel nemtudnak ugyanolyat adni.
A bolt meg visszaküldi a kártyát, és a gyártótól küldenek valami olyan kártyát nekik, ami olyan árban van, mint amilyen áron az aktuális kártya lett véve.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Bementem, visszafizették a pénzem az emeleten, majd lesétáltam, beálltam a sorba és megvettem az elõtte nap megrendelt 5770-emet 😄
Pontosan, azonos cseredarab vagy pénz.
De azért, mert annak idején vettem egy 50+ ezres kártyát, most nem mehetek oda a pulthoz, és mutathatok egy ugyanannyiba kerül 7770-esre...
Azon kívül, hogy elvi kérdés és persze nekem is baszná a csõrömet (sry) õszintén én special saját magamat nem szívatnám meg stresszelném 5K miatt..
Persze mindenkinek szíve joga mit tesz ;]
Ráadásul a tapasztalatom is az, hogy, ha érzik, hogy képben vagy, akkor nem is próbálkoznak...
Én eddig több esetben is sikerrel jártam! Innentõl pedig mindenki maga dönti el, melyik utat járja... 😉
www.smart-bus.hu
Én nem azt írtam, hogy nem kaphatsz vissza pénzt, ha kéred. Azt írtam, hogy nem válthatod be a már-nem-gyártott/nem-kapható kártyádat
Ne álmodozzatok, könyörgöm!
#79298 pontosan.
Én mikor tönkrement a 4850-em, 42e tallért kaptam vissza, mert nem tudták ugyanolyanra cserélni, hanem más márkát akartak adni helyette.
Az a 42e akkor a frissen megjelent 5770 ára volt. (ipontól volt a 4850)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.smart-bus.hu
Egy kifutott kártya akkori árát már helybõl elfelejtheted.
Az én 4850-esem 50+ ezerbe került.
Most "menjek" be az IPON-hoz, és kérjek 6850-est? Ugyan már!
Ezt a levelet kaptam:
"Sajnos ilyen típus jelenleg nincs a beszállítónál, azért is hosszabb az ügyintézés. Tudásában egyezõ, újabb, HD6770-es típust tudunk helyette biztosítani, vagy a javítást is megvárhatja, ha az eredetit szeretné mindenképp javítva visszakapni."
Tehát vagy javítás, vagy 6770. Egyéb lehetõséget nem hagytak, pedig már lassan egy hónapja náluk a kártya.
Ezt már nem egy esetben eljátszottam... Utoljára a közel százezres G940-l... 1,5 után garancia. 30 napig nem kaptam cseredarabot, szó nélkül visszaadták a teljes összeget, pedig akkorra már sokat esett az ára!
Az asztalra kell csapni, és ismerni a jogainkat.. 😉
www.smart-bus.hu
Nekem legalábbis szerintem.
totyak : én nem ellened vagyok ;] csupán azt írtam ahogy mennek a dolgok.
Szerintem két generációval frissebb vga-ra +5K teljesen elfogadható ráfizetés.
Itt Kaposvaron a legutolso,legaljabb szutyok kiskerben is levasarolhatod az eredeti osszeget meg akkoris,ha azt a kartyat -vagy barmilyen alkatreszt- akar 2-3 eve is vetted.
Ha velem tortenne ez az eset,akkor tuti hogy kiosztanam az ipont,hogy ez nem igy megy.
Ha most en vennek egy 300k-s monitort,ami 1 ev mulva megadja magat,de ok csak 250k-sat tudnak helyette ajanlani,viszont en ugy dontok,hogy akkor mar legyen inkabb az ujabb,ami 340k,akkor en nem 40k-t fizetek,hanem 90-et? Na neeeee....
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Forza.
Egyébként valóban az eredeti árat lenne köteles az ipon számítani, de mivel 6770et is felajánlottak, így a vásárló kaphatna hasonló terméket, ha nagyon akarna. Persze nem köteles elfogadni, ekkor a vátelár jár vissza. Majd külön lehetne vásárolni egy 7770et a kapott pénzbõl.
Nekem legutóbb az Aqua-val volt garis "vitám" (elgörbült "cpu"-tüske egy s1155 alaplapon), végül az EREDETI vételárat kaptam vissza. Ebbõl a szempontból korrektek voltak, bár 3 hónapig tartott...
Forza.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu