90029
-
Bircsike #7844 Ennyire nem aljasodhat le a világ! :) -
Bircsike #7843 Jah késik de mégsem, legalábbis ezt vettem ki ebből, tehát menni fog 25.-én csak nem túl sok és majd ráhajtanak és jövőhétre normalizálódik a kiküldött mennyiség, valami ilyen. Na mindegy ha 5 db jön a kiskereskedésekbe akkor sem érdekel úgyis megrendelem rögtön ha 2 slotos jó minőségű gyártmány lesz. -
#7842 sztem Samsung-re kellett volna bíni ezt
Qimonda lehet az nvidia miatt elcseszi ezt direkt az AMD-nek :( -
#7841 GDDR5 miatt kicsit késik a gyártás-kiszállítás, no problem. -
Bircsike #7840 Most akkor mi is van?4870 -
#7839 Jövő héten. -
strebacom #7838 Hát ha ennyi akkor ennyi ezen nincs mit csodálkozni....mikor jönnek ezek pontosan??? -
Nem súlyos ez egy kicsit emberek?? -
#7836 gondolhatod
1x sikerült felgyújtani az egész kocerájt :D -
#7835 És? Robbantak? :DD -
#7834 mi gyakorlaton ökölnyi nagyságu kondikat dugtunk a 230V-ba :D -
#7833 A folyákony dielektrikummal renfelkező kondik nem robbannak, hanem a leírt műdon mennek tönkre. Robbanni általában a papír vagy dielektrikumos elelktrolit kondik szoktak ha túl nagy feszültséget vagy váltóáramot kapnak. (tapasztalatból beszélek :)))
Ebben az esetben valószínüleg (mivel kapcsolóüzemű tápegységről van szó) vagy a diódák vagy az IC ment gallyra (ha igaz, hogy leállt a hűtés akkor valszeg attól) és ez nyírta ki a kondikat. Mivel üzemszerüen a kondenzátorok nem melegszenek és nincs szükségük hűtésre. -
#7832 link -
#7831 keres 1 hieteles tesztet Ahol
FSP ATX-400W PNF vs Chieftec GPS 450W van -
#7830 Jó de az shit mer' 400-as. -
#7829 Na fasza.. most ment le az áruk...
Nem kevered kissé a topikokat Maszkvics? :)) Zuzzá a tápos topikba a képeiddel :D -
#7828 heroinárba?
pont a chifi kerül 2x annyibe mint 1 FSP ATX-400W PNF ami 5800Ft -
-
#7826 (star trek faszi)
Bluestorm ez tök sz@ar, a 400-as is heroinárban van.
-
#7825 "Az AMD már évek óta afelé hajlik, hogy a textúrázást háttérbe szorítja a számolás (shader), ám ez idáig nem valósult meg – legalábbis nem olyan mértékben, ahogy azt az AMD várta. Egyebek mellett ennek tulajdonítható, hogy GPU-i máig nem képesek befogni a rivális NVIDIA chipjeinek előnyét. Mindkét cég keze benne van a dologban. Az AMD (illetve az ATI) túl korán, túlságosan előre fejlesztett, márpedig ez így ebben a formában nem működik, amikor a videokártyák piacán a konkurencia szava a döntő. A versenytárs pedig nem arra készült fel, amit az AMD minél hamarabb látni szeretett volna... Most talán megváltozik a trend, ugyanis a GT200-ban az ALU:TEX arány, azaz a számolók és textúrázók aránya még inkább az ALU-k felé tolódott el, az NVIDIA mindezt megtoldotta számos optimalizációval, melyek a geometriai shader teljesítményt javítják, így lényegében, ha kimondatlanul is, de zöld utat adott a játékfejlesztőknek ebbe az irányba. Már csak az a kérdés, hogy erről mit gondolnak majd a G80/G92-re épülő videokártyák tulajdonosai?" -
#7824 FSP az FSP belső :D
-
#7823 Cooler Master: AcBel és Enhance belső... -
#7822 FSP nem 80Plus-on tehát nem mindig adja le azt
Corsair 80Plus-os néha tud 86% hatás fokot is de 80 alá sose megy
Cooler Master se rossz de azt inkább nem ajánlom mert nem ismerem -
#7821 némelyik... -
strebacom #7820 Én drukkolok az Új ATI-nak nekem az kell ami ajobb hát a Nvidia a.... a 8800GT az faxa de azóta ....semmiiii... -
#7819 Ok akkor holnap meek beszerezni vagy rendelni egy Coolermastert vagy FSP-t meggondolom!
FSP-be a 85%-os hatasfok fogott meg!WHOOW -
#7818 persze hogy jó
én is olyat akartam de a venti icipicit hangosabb és vettem Corsair VX450-et ami alig drágábbb
FSP-be UV aktív venti van a régi 1.0-ásba még világított is
és a kapcsoló is -
Ari18 #7817 Ez sokkal jobb -
#7816 ez jo??? -
#7815 Nekem nincs semmi bajom a Chieftec-el, de én is inkább FSP-t vagy Corsairt vennék. -
#7814 jó hogy nem gyulladt ki a lakás
vegyél helyette ha jót akarsz Corsair vagy FSP-t -
#7813 azok a hosszu zold meg fekete akarmiknek a tetejuk nyilt ki es folyott szet!
meg megy a tap,deh folyton resetelt a gep!
ilyenek mentek szet!!!
az egesz szamitogephaz tuzforro volt akkor!!! -
#7812 tudom
cifi is delta nem is ajánlom -
#7811 kondik vagy robbanak
vagy felpúposodnak és így elvesztik a kapacitásukat -
#7810 Asus tápok Delta belesek általában. -
#7809 Max a kondenzátorok nyilhatnak szét és folyhatnak ki. Ha a diódák folynak ki az már régen rossz. (nem tudom pontosan mennyi a szilicium olvadás pontja de igen magas.) :))) -
#7808 ki mondta neked itt, hogy vegyél Asus tápot?
én tutti nem -
#7807 meg annyira beszartam attol,hogy ebbenis megall a venti,hogy vettem bele egy Enermax 12CM-es Turbo ventit........ -
#7806 ASUS-szal az tortent,hogy amik vannak a tap belselyeben azok a nagy dioodak vagy mik...kifolyott a tetejuk!!!!!!!!!!!teljesen szetnyilt mindegyik mert a huto megallt a tapba..XD
Most visszavinnem csak nemtom,h hova tettem a szamlajat!
Igyhaat bekellett vetnem a jo oreg EuroCase tapomat ami mar kinyirt egy asrock lapot(illetve egy komplett gepet)...
Valamilyet vennem kene ami eros es megbizhato -
#7805 ASUS meghalt ????????
EuroCase jelenleg 400W:S:S:S
ez meg mi a rák? gépkinyíró??