90029
  • Bircsike
    Ennyire nem aljasodhat le a világ! :)
  • Bircsike
    Jah késik de mégsem, legalábbis ezt vettem ki ebből, tehát menni fog 25.-én csak nem túl sok és majd ráhajtanak és jövőhétre normalizálódik a kiküldött mennyiség, valami ilyen. Na mindegy ha 5 db jön a kiskereskedésekbe akkor sem érdekel úgyis megrendelem rögtön ha 2 slotos jó minőségű gyártmány lesz.
  • MaSzKa
    sztem Samsung-re kellett volna bíni ezt

Qimonda lehet az nvidia miatt elcseszi ezt direkt az AMD-nek :(
  • Solten
    GDDR5 miatt kicsit késik a gyártás-kiszállítás, no problem.
  • Bircsike
    Most akkor mi is van?4870
  • Solten
    Jövő héten.
  • strebacom
    Hát ha ennyi akkor ennyi ezen nincs mit csodálkozni....mikor jönnek ezek pontosan???
  • Solten

Nem súlyos ez egy kicsit emberek??
  • MaSzKa
    gondolhatod

1x sikerült felgyújtani az egész kocerájt :D
  • BaliBoy
    És? Robbantak? :DD
  • MaSzKa
    mi gyakorlaton ökölnyi nagyságu kondikat dugtunk a 230V-ba :D
  • BaliBoy
    A folyákony dielektrikummal renfelkező kondik nem robbannak, hanem a leírt műdon mennek tönkre. Robbanni általában a papír vagy dielektrikumos elelktrolit kondik szoktak ha túl nagy feszültséget vagy váltóáramot kapnak. (tapasztalatból beszélek :)))

Ebben az esetben valószínüleg (mivel kapcsolóüzemű tápegységről van szó) vagy a diódák vagy az IC ment gallyra (ha igaz, hogy leállt a hűtés akkor valszeg attól) és ez nyírta ki a kondikat. Mivel üzemszerüen a kondenzátorok nem melegszenek és nincs szükségük hűtésre.
  • Solten
    link
  • MaSzKa
    keres 1 hieteles tesztet Ahol
    FSP ATX-400W PNF vs Chieftec GPS 450W van
  • Solten
    Jó de az shit mer' 400-as.
  • Solten
    Na fasza.. most ment le az áruk...

Nem kevered kissé a topikokat Maszkvics? :)) Zuzzá a tápos topikba a képeiddel :D
  • MaSzKa
    heroinárba?

pont a chifi kerül 2x annyibe mint 1 FSP ATX-400W PNF ami 5800Ft
  • MaSzKa

• Solten
    (star trek faszi)

Bluestorm ez tök sz@ar, a 400-as is heroinárban van.
  • Solten
    "Az AMD már évek óta afelé hajlik, hogy a textúrázást háttérbe szorítja a számolás (shader), ám ez idáig nem valósult meg – legalábbis nem olyan mértékben, ahogy azt az AMD várta. Egyebek mellett ennek tulajdonítható, hogy GPU-i máig nem képesek befogni a rivális NVIDIA chipjeinek előnyét. Mindkét cég keze benne van a dologban. Az AMD (illetve az ATI) túl korán, túlságosan előre fejlesztett, márpedig ez így ebben a formában nem működik, amikor a videokártyák piacán a konkurencia szava a döntő. A versenytárs pedig nem arra készült fel, amit az AMD minél hamarabb látni szeretett volna... Most talán megváltozik a trend, ugyanis a GT200-ban az ALU:TEX arány, azaz a számolók és textúrázók aránya még inkább az ALU-k felé tolódott el, az NVIDIA mindezt megtoldotta számos optimalizációval, melyek a geometriai shader teljesítményt javítják, így lényegében, ha kimondatlanul is, de zöld utat adott a játékfejlesztőknek ebbe az irányba. Már csak az a kérdés, hogy erről mit gondolnak majd a G80/G92-re épülő videokártyák tulajdonosai?"
  • MaSzKa
    FSP az FSP belső :D

• Solten
    Cooler Master: AcBel és Enhance belső...
  • MaSzKa
    FSP nem 80Plus-on tehát nem mindig adja le azt

Corsair 80Plus-os néha tud 86% hatás fokot is de 80 alá sose megy

Cooler Master se rossz de azt inkább nem ajánlom mert nem ismerem
  • Solten
    némelyik...
  • strebacom
    Én drukkolok az Új ATI-nak nekem az kell ami ajobb hát a Nvidia a.... a 8800GT az faxa de azóta ....semmiiii...
  • Barny
    Ok akkor holnap meek beszerezni vagy rendelni egy Coolermastert vagy FSP-t meggondolom!
    FSP-be a 85%-os hatasfok fogott meg!WHOOW
  • MaSzKa
    persze hogy jó
    én is olyat akartam de a venti icipicit hangosabb és vettem Corsair VX450-et ami alig drágábbb

FSP-be UV aktív venti van a régi 1.0-ásba még világított is

és a kapcsoló is
  • Ari18
    Ez sokkal jobb
  • Barny
    ez jo???
  • davidka003
    Nekem nincs semmi bajom a Chieftec-el, de én is inkább FSP-t vagy Corsairt vennék.
  • MaSzKa
    jó hogy nem gyulladt ki a lakás

vegyél helyette ha jót akarsz Corsair vagy FSP-t
  • Barny
    azok a hosszu zold meg fekete akarmiknek a tetejuk nyilt ki es folyott szet!
    meg megy a tap,deh folyton resetelt a gep!

ilyenek mentek szet!!!
    az egesz szamitogephaz tuzforro volt akkor!!!
  • MaSzKa
    tudom

cifi is delta nem is ajánlom
  • MaSzKa
    kondik vagy robbanak
    vagy felpúposodnak és így elvesztik a kapacitásukat
  • davidka003
    Asus tápok Delta belesek általában.
  • BaliBoy
    Max a kondenzátorok nyilhatnak szét és folyhatnak ki. Ha a diódák folynak ki az már régen rossz. (nem tudom pontosan mennyi a szilicium olvadás pontja de igen magas.) :)))
  • MaSzKa
    ki mondta neked itt, hogy vegyél Asus tápot?

én tutti nem
  • Barny
    meg annyira beszartam attol,hogy ebbenis megall a venti,hogy vettem bele egy Enermax 12CM-es Turbo ventit........
  • Barny
    ASUS-szal az tortent,hogy amik vannak a tap belselyeben azok a nagy dioodak vagy mik...kifolyott a tetejuk!!!!!!!!!!!teljesen szetnyilt mindegyik mert a huto megallt a tapba..XD
    Most visszavinnem csak nemtom,h hova tettem a szamlajat!
    Igyhaat bekellett vetnem a jo oreg EuroCase tapomat ami mar kinyirt egy asrock lapot(illetve egy komplett gepet)...
    Valamilyet vennem kene ami eros es megbizhato
  • MaSzKa
    ASUS meghalt ????????
    EuroCase jelenleg 400W:S:S:S

ez meg mi a rák? gépkinyíró??