90029
-
#14070 Cső. Várd meg a végleges 8.8-at. -
#14069 sziasztok: A catalyst 8.8 as rol szeretnek velemnyt kerni ,espedig erdemes 8.7 rol 8.8-as betara valtani ? koszonom (3870-es em van) -
#14068 Á ez a szaros Ipon már felbasz már magint 40k a sapphire 4850:@ -
#14067 PH-n irták nemsokára érkezik Sapphire és Asus 4870X2 egyik 105 a másik 110 ezer forint! -
#14066 az jó :) és nálunk mikor lesz kapható? Boltokban még nem láttam... -
#14065 -
#14064 Tegnap jelent meg hivatalosan (faq: tesztek...). -
#14063 nem tudjátok mikor jön már a 4870X2?? -
#14062 :D -
#14061 Hát ezen a wowos beszóláson kurvajót röhögtem:DDDDD -
#14060 Mingyá jövök a TF2-es videókkal hogy az mekkora királyság -
#14059 Krhmm..Majdnem 1 éves gamma.. -
Inquisitor #14058 The Unified shader on the GPU's are able to accelerate the physx calculations. This will be realised by the CDUA software interface. The Nvidia Physx driver now converts the physx commands to CDUA commands the GPU can understand. Nvidia Physx driver is only able to convert the physx commands to its own Nvida driver. So the ATI driver has to be modded to react on the commands that it gets from the Nvidia physx driver. This is how I had understand the relationship between the NV physx and Nvidia / ATI drivers.
Tehát az egész project egy "mellékterméke" annak, hogy a srácok csinálni akartak egy CUDA fordítót az ATI-k shadereihez. Ebben az a vicces, hogy tényleg nem szegi meg a liszenceket. -
#14057 ATI Játék :D Portal
magyarul végigvittem
nagyon jó logikai FPS
-
BIZ0906 #14056 South Park - Make Love, Not Warcraft
Ajánlom -
#14055 ezert kerdemmmm!IIIIIIMEEE
segitsetek,mert 3,2GHZ-re szeretnem nyomni!!!!!!! -
#14054 G)MCH Overvoltage ..ezzel a biosban minek a feszultseget allitom?
Ha tuningolok allitolag kell +0,1V neki...
FSB Overvoltage...es ez mi?
Allitolag tuningnal ezt is +0m1V-ra kell rakni/?????????HELP ME! -
#14053 capcom
azok se ma kezdték :)
viszont mmo-n gondolkodom h megkukkantok vmit, még sose játszottam online... vmi ingyenest tudtok ami jó, hamár ennyire offolunk? -
#14052 Unalmas vacak..
A wow meg szánalom, ahol a parasztpistát irányÍtgadtod a kesze helyett szöges bottal.Pff.szánalom.
Králysziszt én se szeretem..
HL, cs az af@sza. :)Megugye a szimulátorok. -
#14051 -
#14050 mért, azok kevesebbet fogyasztanak? :D
-
#14049 Blizzard az isten. Minden játékuk órákra odaszögez a gép elé, ez a lényeg. Játszható játékokat alkotnak, amit nem lehet abbahagyni. A sz@rt is arannyá változtatják... -
Inquisitor #14048 Assasin's Creed pont egy olyan játék, amin hülyére dolgozták magukat a programozók és grafikusok, ellenben lett belőle egy sík unalmas, gagyi küldetéses izé, mert a game designerek nem voltak toppon ... vagy nem kéne nőnek vezetni egy ilyen fejlesztést? -
#14047 nekem: a Rayman részek :P -
#14046 Jajj, ez a Han Solo... -
#14045 ubisoftot nem nagyon kéne fikázni, PoP, Far Cry, Rainbow Six, Ghost Recon, Splinter Cell, Assassin's Creed...
nekem kedvenceim -
Inquisitor #14044 Nem is tudom, inkább élvezhető, még kenyérpiríton is elfutó, low quality textúrás játékokat, mint Crysis szintű, de tartalmatlan vackokat csináljanak. :)
SC-vel meg mi bajod? Nekem nem jött be, de ettől még látom, hogy mennyire élvezi más.
Diablo3 meg jól néz ki, első két rész mindg csúnya volt aktuális többi játékhoz képest. -
#14043 Fertőz...
Meg kell állítani,mert nem lesz jó vége.
Te aztán solo... -
#14042 Mi ez a láma hsz? :) -
#14041 ? Az nvidia irányába van elqrvulva -
#14040 Cumiszoft? Pff...
valve az tudja mit kell csinálni.. -
#14039 nem az ubisofttal kevered? -
#14038 Blizzard mehet a sóhivatalba a mocskaival..
wow meg sc ..-.-szánalom a köbön..
ennyi t kérni érte, és tisztes texturát nemtudnak csinálni...
-
#14037 Nagyon helyes.. Blizzard nyomatja a legfainabb játékokat.. link ;) -
Inquisitor #14036 Mivel ha jól láttam Fudzillán az SC II és a Diablo 3 ... khmm. ATI sponzorált játék lesz, cserébe mindkettőből lesz Bundle egy meg nem nevezett jövőbeni ATI kártya szériához ;) -
#14035 Skacok ha már témánál vagyunk, most olvastam hogy a pl. a Stracraft II isHavok Physicset támogat...
-
#14034 1 próbát megér :) -
#14033 Érdekes... -
#14032 vmi gyerek megcsinálta egy HD 3***-es kártyára,de az ATI nem adott neki támogatást...
Szal egyedül nyomta,gondolom más meg támogatta,aztán megcsinlálta 4***-ekre is,azt vmeik buher driverbe belerakják.
-
#14031 és hogy a fenébe van benne?
erről nem is tudtam