AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 13.1 telepítésnél a HDMI audio driver nem megy fel sehogyan sem nálam 😞
próbáltam úgy is telepíteni hogy a tvre tettem a képet de sehogy nem jó
azt írja hogy az eszköz nem küld azonosítót és ezért nem telepíthetõ :S
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
7750-es 2 gb karit vettem nemrég, lecserélve a régi 4000-est, de ezt nem lehet közvetlen hozzákötni a táphoz mert nincs rajta olyan csati mint a régin hogy hozzákötöttem a táphoz... nem is zúg fel játék közben mint a régi, és a kérdés hogy baj-e ez, nem-e fog problémát okozni a játékoknál?
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Szerintetek HD6950-rõl melyik 7000 szériás kártyára éri meg váltani, hogy érezhetõ sebességnövekedés legyen? Esetleg érdemes kivárni a 8000 szériát?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Koszonom
Lenne egy kerdesem.
Laptopomhoz alapbol amd vision engine centert kell feltelepiteni CCC helyett ami nem lenne problema de mivel elegge kezdetlegesnek nez ki pl nincs benne olyan opcio amit a ccc tartalmaz (scalling option) nem tudok jaatszani jatekokat teljes kepernyoben. Megolhato lehet ha a vision engine helyett catalystot teszek a laptopra vagy nem biztos hogy jol mukodne vele esetleg nem tamogatna a catalyst a laptopomba levo GPU-t?
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha valakinek kevés pénze van, annak én biztos azt javasolnám, hogy olyat válasszon, amelyikre 3 év garancia van, és cserélje le 2-2,5 évesen. Ennyi idõ alatt össze lehet spórolni annyit, hogy az eladott darabhoz hozzá tegyen annyit, hogy meglegyen az új középkategóriás vga.
Ez még mindig olcsóbb, mintha a 30. hónapban zsír újat kell venni... 😊
www.smart-bus.hu
amúgy kösz a választ
most is sapphire kártyám van, igazából nincs semmi gondom vele, nincs értelme "váltanom" 😊
az említett táp akkor elbírná az új vga-t?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Az emberke viszont hiába számol a magas garanciális idõtartammal, ha abból semmilyen hasznot nem húzhat, hiszen nem tudja eladni, és késõbb gépszerével megfejelni az üzletet, mert nincs pénze rá 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.smart-bus.hu
Nyilván. Csak ez azt feltételezi, hogy az emberke úgy cserélgeti a VGA-it, mint a sportcipõit - 1-2 évente...
Sokan vagyunk úgy ám, hogy nem telik új hardverre és gépcserére sem, örülünk, ha néhány évvel ezelõtt vettünk egy középszart és elvagyunk vele.
😊
A gyártó manapság már szinte mindegy, rengeteg a gyenge minõség... ebbõl kifolyólag a garancia ideje elég döntõen befolyásoló tényezõ. Fõleg annak, aki nem 1 évig tart meg egy kártyát... arról már nem is beszélve, hogy mondjuk két év használat után még eladni is könnyebb még egy év garanciával...
Ergo azt kell venni, ami a legjobb áron kínál minél több garanciát...
www.smart-bus.hu
"A gyártója, (azaz: vesszõ) a megbízhatósága"
A rejtett alany pedig: a VGA.
😊))))))))))
mármint ilyen szinten, hogy giga, asus, msi, sapphire, stb 😊 szvsz pont csak az ár és a garancia a lényeg: mindél olcsóbban minél több garit kapj. nyilván az se baj, ha jófajta, halk hûtés van a kártyán, de abban pici kompromisszumra hajlandó vagyok 😊
Forza.
www.smart-bus.hu
Not.
IPON.hu - SAPPHIRE 11200-07-20G HD7850 2GB GDDR5 PCIE: 54138 Ft
2gigás HD7850bõl melyiket érdemes venni manapság? nekem a HIS szimpatikusnak tûnik, de 7850et ha jól láttam jelenleg csak pixmaniatól lehet venni, onnan pedig ingyen sem kéne
ui: tápcserére szükség lenne? jelenleg egy chieftec chp500A-m van
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Az enyém meg szebb... bi-bi-biiii.... 😄
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
akkor jól szellõzik a házad.
PS3 Slim 250 PC
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Elõre is köszönöm!
Nekem Intel(R) Celeron(R) CPU G530 @ 2x 2.40Ghz proci mellé GYGABYTE HD 6670 1GB DDR3 grafikusom van. (tudom ddr3 elég gagyi) ezzel a kombinációval megvan a 80-110fps, de gondolkodom nyárra vennék egy i7-est és hogy egy hd6670-el kb mennyi fpst adna le kb a játék? 😄 Köszi a válaszokat. Üdv 😊