90029
-
#15885 Jaja inen le si lehet szedni:) -
#15884 ja most nézem nvidiája van :D amúgy nem, a legutolsó verziók gond nélkül kezelték a geforce-okat, a 7000-es sorozat volt az utolsó asszem amit még vittek.
Grebber: akkor pedig RivaTunerrel próbálkozz. -
#15883 Az ATi Tool fejlesztését teljesen abbahagyták, ezért nem támogatja már a 3800-asokat sem, nemhogy a 4800-asokat. Az ATi Tray Tools-t próbáld ki, ha jól tudom oda mentek át a fejlesztők, és remek óverklokker képességei vannak, nem beszélve a profilozásról, és egyéb finomságokról. -
#15882 Hát ez nem csak ATi-val működik?
De am nemtom sztem jó nvidia-hoz is.Szedjél le frissebb verziót! -
#15881 Érdekes nekem semmi baja!
Bevan állítva a bios-ban hogy 75° -nál magasabbra ne engedje és játék közben szokott hangosabban menni am 2D-ben semmi hangja!
8.8-as catalystal!Drivernek semmi köze a bioshoz! -
#15880 Ebben tud valaki segíteni?? -
#15879 azé hangos mert felfleselted hangos de hűvös vagy meleg de neztelen:): lompromszum kell:D:D -
mikiking #15878 na nekem az a gondom,hogy felraktam a catalyst 8.8 at... és 80 nál feljebb megy a hőfok a csillagos égig akár... és már 60 foknal kurva hangos..hiába flashelem a biost,kiirja,hogy is already installed. de mégsem müxik -
#15877 ATI Tray Tools Ez kell azaz csak ez jó mert ez a legfrisseb a régebieknél kékhalál van ha baszogatodxDxD CCC-t uninstalláldXDXD -
mikiking #15876 tudnál adni egy linket a progihoz ? mert letöltöttem egyet,de nem megy -
mikiking #15875 akkor venni kell egyerősebb kétmagost... addig hagyok neki békét..max felteszem a 8.8 as catalystet -
#15874 Egyikse mivel varázsletos módon catalist nem ad neki feszt ezért felraktam az ATI Tray Tollst:):) és azzal adtam neki 1.12 feszt:P az alap 1.088 helyettxDxDxD
-
#15873 lehetne húznod egészen 675/1100at bir nekem zárt szarul szellőző házban jó hőmérsékleten, természetesen fan override-dal, de te kétmagos amd procival nem hinném h az alapot is kihajtod :P -
#15872 VPUrecovery??? hmmm em tom énekem az akkor jelent meg amikor felhúztam az órajeleket CCC vel aztán rájötem nem kap elég feszt:):) adtam neki azt is és most szépen muzsikál:):) -
mikiking #15871 de Catalysttal húztad fel,vagy a biosában ? -
#15870 NEm hát nekem 700/1100 on megy za alap 625/1000 helyett kicst bekalibráltam a hűtést és így nem megy 80 fok föllé kicsit hangos néha de elnyomja a 5.1:D:D -
mikiking #15869 na most megint kifagyott a játék..... mi a szar van ezzel a kártyával ? vagy a játék lenne ilyen nyomi ??? valaki segithetne,hogy mit tegyek,mert ez nagyon nem jo igy . megint azt tette ki,amit tegnap belinkeltem. és kéri a restartot... -
mikiking #15868 Nos lenne egy kérdésem .... Érdemes cseppet felhuzni a 4850 en az alap órajeleket ???? Gyári hütővel nem lesz belőle galiba ? mennyi az amennyire fel lehet ? és hogy kéne ??? Catalysttal ? Ati tools-al , vagy a biosában ??? -
#15867 felraktam én is ezt a traytools, de lenne vele kapcsolatban pár kérdésem.Ezzel végre sikerült kiadni a képet a tévére ha a megjelenitöknél az extended részre kattintok, de csak a video képe jelenik meg a tv-n az asztal nem tehát ha kikapcsolom a videot akkor csak fekete lesz a tv képe mint mikor nem kap jelet.És nem mindig szines a kép, de ha az akkor sokkal kocskásabbnak néz ki mint a monitoron és ilyen kis lila csikocskákkal van tele.Clone modban meg visszaveszi a monitorom felbontását is a tv max felbontására.
Tudna nekem segiteni hogy mit hol kell állitani, hogy jol tudjam a képet kiadni a tv-re és a képeket is megjelenitse ne csak a videokat? -
De ez nem a Gt, hanem a Plus, akkor is?
-
#15865 Hi. Ühüm. -
#15864 Hi!
A 4870-re rá lehet tenni a HR-03 plus-t?
-
#15863 a fehér részek meg legyennek sötét barnák -
#15862 :D
Nekem meg tetszik. Na erre varrjatok gombot! :D -
#15861 Kezdem érteni a diktatúrák létjogosultságát... -
#15860 elég érdekesen (szarul :D) fest a topik -
#15859 nincs is hátér:SS: csak ez a keki vagy barnás:D ennél jobb vot a fehér:D:D:D -
#15858 Navégre Sok embernek meg nem tetszik... -
Solt #15857 Járt a szám amikor nem tetszett a topik háttér! Úgy korrekt, ha akkor is jár amikor tetszik!
Szóval most is jár a szám! Tetszik a háttér! -
#15856 ááh köszi, holnap kipróbálom, mostmár túl fáradt vagyok hozzá :)
remélem így jó lesz, de ha nem, akkor rakok egy xp-t, úgyis mindegy teljesen hogy melyiket használom... -
#15855 Amúgymeg, nemértem ezeket az órajeleket...
Ezek 4850 órajelek: C -
#15854 Vistánál ez külön történet:
"a driver-ellenőrzés nevű (programíróktól) pénzbeszedő baromság kikapcsolásával (F8) kell indítani a rendszert, ezután a telepítés az előbbieknek megfelelően történik. Telepítés és újraindítás után a program gond nélkül működik." -
#15853 kipróbáltam énis, de engem ezzel a hibaüzivel kivág, ha esetleg valaki tudja hogy mit kéne kezdenem vele azt megköszönném, próbáltam már mindent amit lehetett, telepítettem adminból is de nem megy :(
hibaüzi:
-
#15852 Gainward GS lama edition. -
#15851 Nade mennyien vannak azok akik minden nap bejönnek, és megkérdik ugyanazt, hogy ez hogyan...:D
Igy csak ezt kell nekik ajánlani!;) -
#15850 Wow. Ilyen baromságot minek rátenni, Catalyst Overdrive-al elintézhető :) -
#15849 Szar....
Hamondjuk a normal 400/400 a másik meg 850/2000 lenne akor ok... -
#15848 4870 GAINWARD Golden Sample
# Mode Normal : 750 MHz Fréquence Processeur / 950 MHz Fréquence Mémoire
# Mode Turbo : 775 MHz Fréquence Processeur / 1000 MHz Fréquence Mémoire -
#15847 ATI Tray Tools Ez a legfrisseb nekem megy nagyon is jól:):) -
#15846 Allright