AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ellentétben ugye az ilyen kisebb boltokkal, akik jelentõs csúszásban vannak mind a készletet, mind az árakat tekintve! 😊
www.smart-bus.hu
Ellenben konkrétan az iponnál raktáron semmi nincs. A többivel egyetértek 😊 Nyílván olyan helyen alapból nem vásárolnék, ahol legkésõbb másnap nem tudom átvenni a cuccot (vagy harmadnap futárral).
http://goo.gl/gd6Zi5
Ezzel szemben az ilyen boltok kitesznek egy árat, kiírja mellé, hogy rendelésre... eltelik x nap, hét, valaki berendeli, erre õk utána néznek, hogy melyik nagykerben van, majd, ha csak drágábban tudja beszerezni, akkor már nem azt az árat fogja mondani neked, amennyiért berendelted! Nem egyszer belefutottam ebbe... vagy az ár nem stimmelt, vagy heteket várakoztattak, és aztán nem stimmelt az ár.
www.smart-bus.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha árakat hasonlítasz össze, akkor mindig raktáron levõ termékek alapján tedd. 😊
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A mostani felállás:
3 lehetõség van, csak állítólag a boltban kicsit félreinformáltak.
1.: Mint utólag kiderült, javítható a kártya, de arra bizony még várni kellene, jócskán, ki tudja mennyit.
2.: Megpróbálnak egy ugyanilyet felhajtani, vagy egy tudásban hasonlót adni.
3.: Ez a -pár ezer forint nekem is érthetetlen, de ha tényleg így áll a dolog, akkor ebben az esetben nem is beszélhetünk levásárlásról, pénzvisszafizetésrõl, ugyanis javítható/cserélhetõ.
Mondjuk ebben az esetben valamit marhára félreérthetett a szervizes, mert ezt õ mondta nekem a telefonban.
Még kérdeztem is, hogy amúgy mi baja volt a kártyának, de nem tudta kapásból, azt mondta utánanéz majd.
Már két hete egy nem 100%-os hd 2600-al szenvedek, ha most elkezdek kekeckedni azon a 4k-n, akkor várhatok még ki tudja mennyit, mire kapok egy "javított" 6870-et, így meg gari ide, gari oda, "eladtam" egy döglõdõ 1,5 éves 6870-et 44 ezerért.
Meg mondom, van elég bajom mostanában, nem akarok erre is fölöslegesen energiát pazarolni.
Ráfizetek, kapok egy 7870-et, oszt' csõ.
De ettõl függetlenül teljesen jogos a kérdés: mi az a minusz 4k?
Saor Alba
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az öregebb figura ennek az apja, amolyan társtulajdonos, akivel kicsit "szembementünk", de ugye elsõ körben nem lettem megfelelõen tájékoztatva, másodsorban a felkínált lehetõség (levásárolhatóság) csak egy és kizárólagos opció volt, amikor én a végén már a pénzt kértem volna vissza gyakorlatilag azt megtagadta, holott ha õ felajánlotta ezt a dolgot, a labda már az én térfelemen pattogott, de õk nemet mondtak.
Mindegy, most már jön az ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 63 ezerért, a boltban meg ugyanez 69800 forint lenne.
Ha nekem kellett volna rendelnem az Ipontól, még vagy 2000 forint posta is lenne rajta, szóval megérte kiállni valamilyen szinten az igazam mellett, így viszont valamilyen szinten utólag "korrektek" voltak, bár ezt kicsit túl jó jelzõnek gondolom.
Na mindegy, 1000 köszönet a segítségért, mind a garanciális dolgokat, mind a cserekártyát illetõen! <#eljen>#eljen>
Blum! köszi még1x!!!!
Forza.
MSI-t vagy Asust vennek mindenkepp,de inkabb MSI-t. En arra eskuszom alaplapok es VGA-k teren is.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Másolom: "..... viszont, ha lehetne egy javaslatom, ne Powercolor (és ne VTX 3D és hasonlókat) kártyát válasszon, mert nagyon-nagyon-nagyon sok a rossz belõle és csak a probléma lesz vele (mint ahogy most is jártunk). Picit magasabb árkategóriában vannak ASUS kártyák, esetleg MSI, én ezeket javasolnám.
Pl ezt:
http://ipon.hu/webshop/product/asus_hd7870_dc2_2gd5_v2_hd7870_2gb_gddr5_pcie/215337"
Mit szóltok?
Inkább az Asus, mint a Power?
Ugye 4k a különbség a kettõ között, órajelekben szerintem nincs különbség.
Mondja az emberünk, hogy hallotta, hogy mi volt az üzletben az elõbb
<#eplus2>#eplus2>
Valaki fejes volt talán, de hirtelen nem emlékszem hogy az üzlethez, vagy a kiskerhez tartozik-e, valaki, aki az üzletben is bent szokott lenni, mindegy.
Elmondom mi van, erre mondja, hogy mik az opciók, meg hogy mi is az ábra...
Megvárhatom, a kártyámat ha akarom, de az még idõ, mert állítólag javítható, szóval ha így jó, megvárom.
Ha nem, akkor megpróbálnak szerválni egy "ugyanilyen" 6870-est, csere.
Vagy, felszámolnak 4000 forint amortizációt, és választhatok egy olyan kártyát, amilyet szeretnék, persze ráfizetéssel.
Ezeket az üzletben még csak meg sem említették, ott annyit mondtak, levásárolhatom a pénzt.
Namost ugye ebben az esetben eldönthetem, hogy levásárolom, vagy visszakérem a pénzt.
A pénzvisszafizetést egyértelmûen megtagadták az üzletben.
Abban maradtunk, hogy amit én kinéztem kártyát magamnak, amit itt is ajánlott valaki Powercolor 7870 2gb gddr5 ghz edition azt annyiért megszerzik nekem.
Így nem kell rendelnem, nem lesz rajta posta, és helyben lesz a garancia, még ha most szívás is van ezzel.
Tehát ennyiért meglesz ez a 7870 és végre le lesz tudva az a baromság, mert megmondom õszintén, erre mostanában nincs fölösleges energiám.....
" Add vissza a pénzt!" És ! 10 másodperc múlva el volt intézve.
Jelzem baxnám szájba azt az üzletvezetõt aki nekem okoskodna.
Pedig volt már cserém ,pénz vissza fizetésem nem egyszer.meg se próbáltak variálni.
Megtanultam már ,a célravezetõ mindig a határozottság!😊
Ebben az országban minden csirkefogó a "JOG" mögé akar bújni ,na én adnék ezeknek jogot.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"Sem kicserélés, sem elállás esetén nem vagyunk kötelesek a terméknek azt az értékcsökkenését megtéríteni, amely a rendeltetésszerû használat következménye."
"Nem vagyunk kötelesek elfogadni azt sem, ha az eladó a termék árának levásárlását ajánlja fel, mivel ilyen szavatossági igényt nem ismernek a vonatkozó jogszabályok."
Menj vissza, ezt dugd az orra alá! Ha háborog, akkor vetess fel jegyzõkönyvet! Írja le az álláspontját, te is a tiédet, írjátok alá, és irány a fogyasztóvédelem...
www.smart-bus.hu
Összevesztem velük. <#nevetes1>#nevetes1>
1,5 éves a kártya, még fél évvel beljebb vagyok garanciát tekintve.
A nagykerõl kapták az infót, hogy levásárolhatom a pénzt, amire amortizációt számoltak fel, így az akkori 47990ft vételár lement 4 ezer forinttal, azaz 43990 forintért vehetnék valamit.....
Itt is kérdeztem a múltkor, meg még a fogyasztóvédelemnél is rákérdeztem a megfelelõ topikban, hogy ilyenkor mi lesz, ha esetleg ez a szitu lesz majd.
Itt is és a fogysztóvédelelmnél is ugyanaz volt a válasz: rendeltetés szerû használat esetén nincs amortizáció, és ugye megállapították a rendeltetésszerû használatot, mivel elismerték a garanciális kötelezettségüket..
Azt mondja a (gondolom) üzletvezetõ idõsebb fazon, hogy márpedig mit képzelek én, hogy használtam a kártyát másfél évig és a teljes összeget akarom visszakapni?
Hát hogy gondolom én azt?
Akkor már kezdett felmenni a pumpa, lévén említettem, hogy bizony ez a a dolog meg lett kérdezve a fogysztóvédelemnél is.
Nem is tudom már mit mondott rá, hogy rosszul tudják, vagy hogy hazudnak, vagy mit tudom én...
Oké, mondom, akkor adják vissza a pénzt, ezzel megszûnt a közös gyümölcsözõ kapcsolat (ezt még nem említettem neki), lévén már vagy 300k-t otthagytam náluk a pár év alatt, nem esik jól, hogy hülyének néznek.
És itt a a lényeg: nem kérhetem vissza a pénzt! Vásároljam le valamire.
Mondom és ha nincs semmi, amire le tudom, akkor vegyek egy alaplapot?
Nekem videokártya kell.
Nem lehet, vásároljam le.
Szóval erre varrjatok gombot......
Azt hittem leverek neki egyet, és inkább eljöttem, de még megígértem neki, hogy visszatérünk a dologra!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként meg nézz körül PH-n a 7970 topikban! Ha tuningolni akarsz, akkor olyan 7970-t keress, ami nem voltage lock-s...
Azt az asus-t meg nem ajánlom, sok a gond velük... PH
www.smart-bus.hu
Most telefonáltam, levásárolhatom az árát.
Megpróbálom beszereztetni velük a Powercolor 7870-et, amit itt ajánlott nekem valaki.
Most jött nem rég az e-mail, hogy nem sikerült sem a csere, sem a javítás a videokártyán ezért levásárolhatom vagy visszakérhetem a vételárat, természetesen az utóbbi mellett döntöttem<#eplus2>#eplus2>
Ez viszont azt jelenti, hogy a 7970-es érkezik nagyjából jövõhéten<#beka2>#beka2>
Az alábbi kártyákkal szemezgetek,
XFX ATI HD7970 Double Dissipation
XFX ATI HD7970 Black Edition
GIGABYTE ATi Radeon HD7970 3Gb OC (ettõl kicsit félek)
ASUS HD7970-DC2-3GD5 HD7970 3GB GDDR5 PCIE
Szerintetek? Az XFX nagyon bejön.. 2év garancia nem tudom.. Solten papa a tiéden mennyi van ? 3 év? Esetleg tudtok még jó áron 7970-et? <#miaz>#miaz>
megtudnátok mondani, hogy ez a kártya miért ilyen olcsó? (bocsánat, nem enged url-t beszúrni)
http://ipon.hu/webshop/product/powercolor_ax7870_2gbd5_2dhv2_hd7870_2gb_gddr5_ghz_edition_pcie/299346
ahogy nézem az árgrafikont, ez nem átmenetileg kerül ennyibe, hanem huzamosabb ideje 60ezer forint alatt van, miközben egy gyári tuningos PowerColor hd7850 54ezer forint körül mozog. a powercolor kínálatában lévõ másik 3 HD7870 is 73-72-69 pénzbe kerül, ez pedig csak 58ezer forint.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
www.smart-bus.hu
Írtam is, hogy kár, hogy nem fér bele a CoolerMasterembe.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Reggel facebookon volt valami event,hogy most X ideig ennyibe kerul a kartya. Komas vagyok reggel az teny,de ennyire azert nem 😄
Szerk.: iPon fb oldalan visszaolvasva meglehet talalni.
www.smart-bus.hu