AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tudja valaki mi az oldal neve?
Vagy milyen ilyen oldalak vannak még?
Egyébként ez sok,marad pitcairn.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
http://ipon.hu/webshop/product/msi_r7970_2pmd3gd5_oc_3072mb_gddr5_pcie_/196502
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Bevallom nem olvastam vissza, mert az most sok lenne, de egy kérdésem volna.
Van egy Sapphire HD 6850-es kártyám, és érdekelne, hogy a WIN8-hoz már van-e teljes értékû driver. (Mert tudom hogy sokáig nem volt és már nem követtem nyomon, de lassan már kéne)
Bocsánat ha már volt ilyen kérdés.
De, az Iponos webshop áron hozták, 63k.
Az üzletben ez a kártya 69 080 Ft lett volna.
Ez az a kártya.
Egyébként ezek a játékok járnak a 7800 szériához Tomb+Bioshock.
7900 szériához a Crysis 3+Bioshock jár.
Itt egy kis ismertetõ a dologról.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus 7870 lett.
Kaptam hozzá ugye két játékot is, egyik a legújabb Tomb Raider + Bioshock Infinite.
Még nem próbálgattam, egyelõre élvezem, hogy nem szórakozik az összeomlásokkal mint a régi kártya. <#nevetes1>#nevetes1>
/Elképzelhetõ, hogy 1,5-2 év állás alatt tönkrement?/
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
http://goo.gl/gd6Zi5
Akadt
A számítógépem olyan furcsa tünetet produkál, hogy színes csíkokat mutat a monitoron /bootoláskor is/.
A videókártyám egy ATi HD3650-es.
Elõzménye:
Wings of Prey c. játékkal játszottam egy fél óra - órát, utána kiléptem, és elkezdtem böngészõzni egy picit /meg akartam nézni, hogy mi a helyzet itt az SG-n/. Kb.: 1,5 perc múlva jelentkezett a probléma: becsíkosodot a képernyõ /rózsaszín csíkos lett/.
Újraindítottam a gépet, és ugye bootoláskor is csíkozódott, na mondom f*sza... Levettem a gép oldalát néztem a videókártyát, hûtés megy, szóval a ventilátorral nincs gond. Megfogtam a videókártyát, és tûz forró, na most, vagy a forró VGA a gond, vagy talán "megpukkant" az alaplapi csatlakozóm, most próbálok várni egy picikét, hátha meghül, és jó lessz.
Lehetséges megoldás(ok):
1. Ha a VGA a rossz, akkor kicserélem a videókártyámat arra ami régen volt /ATi X1050 - Tudom, hogy sz*r, de ideiglenesen majd megteszi/.
2. Ha az alaplapi csatlakozó rajta, vagy az alaplap rossz, akkor kicserélem az alaplapom a régi alaplapomra.
Valakinek ötlete, hogy mi a hiba tárgya, mivel lehet orvosolni? Nincs kedvem szétszedni a gépet, és a másik gépemben kipróbálni, hogy mi a baj.
Crysis 3 multi-player Beta: Improves CrossFire scaling by up to 40%
Far Cry 3: Improves performance up to 10% at 2560x1600 with 8xAA
New 3D Mark release: Adds CrossFire profile support for the new 3D Mark release under Windows 8
letöltés
[merlinw.org]
#81064: PES-nek semmi baja egyikkel sem.
www.smart-bus.hu
VGA HIS 7850 Fan 1GB GDDR5 (H785F1G2M): 43.500,-
VGA HIS 7870 IceQ Turbo 2GB GDDR5 (H787QT2G2M): 57.990,
VGA Sapphire ATi Radeon HD7850 2Gb (11200-01-20G): 45.990,-
VGA Sapphire ATi Radeon HD7850 2Gb OC (11200-14-20G): 48.990,-
[merlinw.org]
Forza.
ets2-t passzolom
Forza.
Forza.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
Egyszerûen szaggat, 50 fps mellett is, micro lag. De nem csak nekem, topicban többen is panaszkodtak rá. De lehet, hogy utoljára a 13.1-gyel néztem, viszont az biztos, hogy a FIFA mindkettõvel szar, az utolsó tavalyi driverrel viszont semmi gond nem volt.
[merlinw.org]
FIFA, TDU2 alatt szar (bár utóbbi alatt az összes korábbi is a 7-es szériához).
www.smart-bus.hu
No meg futás szempontjából azzal van a legkevesebb gond, nagyon jól be lehet lõni. ( Nem orosz, cseh, bár nem mintha nagy különbség lenne végeredmény tekintetében! 😄 )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mit képzelsz te Solt mesterrõl? Nem xarral gurigázik bakker. Még hogy fû nélkül😊 Eszem megáll:XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.