90029
  • Solten
    Nem egészen. P35: 1×16×+1×4×, P45: 2×8× (mint már 20× leírtuk).
  • neevous
    Hd3450...bocsi, nem tudom miért írtam X3450-et.
  • [HUN]FaTaL
    Holnap jön az új karim :))

Sapphire HD3870 Dual-Slot:)

Belépek a PCIE világába :DDD
  • BiG G
    X3450? Az a HD3450 lenne, vagy annak valamilyen butított változata? Mert ha igen, akkor annyira nem lepődnék meg, hisz' a HD3450 is egy kellően gyengusz vga, inkább csak régebbi játékokra és irodai munkára alkalmas. Namost ha még ezt tovább butították notebookos felhasználáshoz, akkor egyértelművé válik az ok.
  • neevous
    Sziasztok!
    Szerintetek az normális, hogy a X3450-essel, 2GHz-s C2D procival, 4GB rammal bíró Dell Studio notebook-on majdnem minimum grafikával laggol a Cod4? A legújjabb display drivert raktam nem rég fel, de a helyzet változatlan...
    Ennyire szar lenne ez a videókari?
  • Prince of Máté
    Azért, mert Solo barátjának beszart az egyik Giga lapja.
  • moba
    Szia. Miért szar a Giga?????? Én csak ajánlani tudom mindenkinek. (volt asus lapom.)csak halkan......
  • crazyclone
    Thx !
  • solo
    450-500 minimum
  • crazyclone
    Még egy kérdéske ...
    Egy E8500 as egy 4850 és 2gigaram egy 250 es vinyóval elmegy 350 wattal?
  • BiG G
    ahahahah DADSA:SD:D
  • crazyclone
    Végül egy p45 ös MSI nél maradunk nem crossfirebe inkább vesz bele 4870 et ...
    Ez nem az én döntésem ...
    Kösz a helpet !
  • Prince of Máté
    De a giga az szar, te mondtad Akkor meg minek ajánlgatod a szarjaidat?
  • solo
    p45,p35, de az nem teljes 16x-16x ben hajtja meg a cf et, csak 16x-8x ban, nem nagy külömbség, de azért mégis...

Most paraszt leszek, és aztmondom, hogy Gigának van egész ocsó x38 asa.
    itÍz.
  • szurop
    Akarom írni, muszáj. Mindig elkúrom.
  • szurop
    Muszály. Ha futja crossfire-re, akkor muszály, hogy legyen pénz legalább egy x38-as lapra.
  • crazyclone
    Ehhh ...
    Valami olcsóbbat? :P
  • solo
    Az N force az csak SLI.
    x38,x48 as chipsetes lapok a jók.
  • crazyclone
    Helló srácok, egy kérdés ...
    Milyen crossfire alaplapot ajánlanátok egy 4850 crossfire hez?
    Amugy haver E8500 at tervez bele
    Csak nemtudom az nforce chipsettesek hogy mennek ATI val ezért kérném a segítséget ...
    Kössz előre !
  • BiG G
    vedd ki a videokártyát, majd vissza, lehet feszül...
  • Barny
    mar megvolt tobbszor is...Default minden de semmi valtozas...:S

ezt nemertem
  • duracellmumus
    Ezt 4800-as srácnak gondoltam küldeni..
  • duracellmumus
    állítsd vissza a "default seting-et" a biosba, azt konfigold ujra a biost.

nekem is volt hasonló egykis drverbaszakodás után....
  • szabo861011
    Sziasztok van egy hd 2600pro agp videókártyám és ha feltelepítek ati drivert akkor a játékok közben kékhalál van omega driverrel működik de azzal meg nemlehet játszani mert annyira szagatnak vele tudtok vmi megoldást hogy jól működjön rendes driverral előre is köszi!!Ja és AGP Hotfixal sem működik!!!
  • Barny
    SEGITSEG konyorgomm!!!!!!!!!
    bakker mar kb 1 honapja lassu a grafikuskartyam es most eszrevettem miert....
    Everest,Catalyst,GPU-Z azt irjak,hogy
    Bus Type PCI Express 2.0 x16 @ x4
    X4
    X4 !!!!!!!!!!!!ertitek!!!???
    azelott x16-ba ment more...segitsetek mi lehet a baj???!!
    Ja es bekapcsolasnal a PC kb 4-szer egymas utan ujraindul 1 masodpercenkent a gep aztan 5-ikre bekapcsol es azot ilyen lassu a kartya.......:@
    segitsetek
  • BiG G
    #17949 sokszor
  • Solten
    Ajánlottam már anuszt is... Pl a P5Q lapja szvsz kifejezetten jóra sikerült.
  • Solten
  • solo
    Hát, ő hypeolja agyon itt az ezsgén, csak őt lehet hibáztatni^^
  • BiG G
    akkor már nemes egyszerűséggel keresztelhették volna 4800-asnak is :D
  • Solten
    Le, mer' 128bites vs 256bites 3850. De jön a 4830 és büntet a középkategóriában.
  • Solten
  • w77d
    ezt úgy mondod, mintha Solten gyártotta volna le XD
  • solo
    Mire célzol?
  • mikiking
    hát elég csort egy hozzászólás volt
  • Solten
    Ez lett volna a következő gondolatmenetem. Tudniillik legyárt valaki 6 millió alaplapot van sansz a hibás példányra (minőségellenőrzés ide-oda). Ebből levonni következtetést... Bravo solo... (Samu moncsim pixelhibás volt, küldés vissza, adtak egy újat, 2 éve kutya baja, ennyi. Mindenféle hiszti nélkül képes voltam lekezelni a dolgot).
  • BiG G
    hát te komplett hülye vagy, már bocs... egyetlen darab tönkrement alaplapból megítélni egy gyártót, ehhez már kell ész fiam... tudod mindenhol van egy hibaarány, nem tudnak mindig tökéleteset gyártani. a haverod peches volt, belefutott egy hibásba.
  • Solten
    És ez most hogy jön ide?? Különben is, haverod tehette tönkre...
  • BiG G
    az még bőven a jövő kérdése, gondolom kitalálnak majd valami emulációs platformot, amivel az intel procikon directx és vga nélkül is fognak tudni futni a régebbi játékok, nem egy ördöngősség, maximum kissebb hatásfokkal. (illetve nem, mert mire ez megvalósul, addigra lesznek olyan erősek a procik, hogy gyorsabban vigyék mint most a csúcs vga-k).

a fogósabb kérdés az, hogy mit fog ehhez szólni az ati és az nvidia, hiszen a vga kártyák köré kisebb iparág nőtte ki magát, illetve a másik fontos dolog, hogy mennyivel lesz könnyebb vagy nehezebb normális programnyelvben programozni a játékokat. mert a dx és az opengl egy keretrendszer gyakorlatilag, "csőszerű".

úgy tudnám jellemezni, mint egy fps-t, amiben csak egyfele mehetsz, és ugyan relatív sok lehetőséged van elérni a célod (sokfajta képpen ölheted meg az ellenséget például), de mégis be vagy határolva. a játékos példánál maradva tipikusan ilyen a legtöbb fps, a legjobb példa a gears of war. ezzel szemben mondjuk egy gta, sőt egy world of warcraft sokkal nagyobb szabadságot biztosít, csak hogy a játékos példánál maradjunk.

tehát az biztos, hogy végeláthatatlanul sokfajta lehetőség nyílna meg így a programozók előtt, kérdés hogy eldobják-e majd ezekért a "biztonságos csövüket", tehát elhagyják-e a járt utat járatlanért. az egész dolog pedig csak akkor lehet teljesen sikeres szerintem, ha a hardvergyártók és a fejlesztők is együttesen elfogadják és tesznek a változásért. a fejlesztők részéről ez egyszerű döntés (amit mondjuk olyan nagy nevek fognak meghozni mint az ID Software, a Rokstar vagy a Blizzard, a többiek pedig szolgaian követik őket), viszont a hardvergyártók nem fogják olyan könnyen feladni az elért pozíciójukat, tehát valamilyen képpen részesedést akarnak az új megoldásból, különben foggal-körömmel küzdeni fognak ellene.
  • solo
    OFF:/Solten, gratulálok a gigának! Havernak zsÍrúj giga lapja most halt meg teljesen 4 nap használat utánn../
    giga=ABIT=