90029
-
mikiking #17936 Egyébként rivatunerrel hogy kell a ventit állitani be ?? mert akárhogy nézegetem nem tudok rájönni...leltem ott valamit ,hogy hány foknal mennyin legyen,de ott állitani nem lehet..ha valaki tudja,irjon pls -
mikiking #17935 nem csisnaltam vele semmit. Egy egyszerü ujrainditás megoldotta a gondot -
#17934 Szerintem ebben semmi különös nincs. Gondolom minden generációval le akarják fedni a piacot, tehát a 3xxx után kijövő 4xxx sorozatból is csinálnak gyengébbet meg erősebbet. Gondolom ha jön majd az 5xxx sorozat annak a teljesítményszintje nem a 4870 X2 szintjéről indul majd. -
PFFFF
No comment....teljesitmenyben az en HD3850-em lenyomja a HD4670-et..haha -
#17932 sehogy... -
#17931 Kár, hogy ez olyan szagú, mint a zöld üzemanyag: létezik, de a nagy cégek nem akarják, hogy az autóink ilyet használjanak... -
#17930 Hello, próba: AGP hotfix -
szabo861011 #17929 Sziasztok van egy hd 2600pro agp videókártyám és ha feltelepítek ati drivert akkor a játékok közben kékhalál van omega driverrel működik de azzal meg nemlehet játszani mert annyira szagatnak vele tudtok vmi megoldást hogy jól működjön rendes driverral előre is köszi!! -
#17928 Érkezik a Radeon 4830
256 bit, a 4870 és a 4850 közé pozicionálják a 9800 GT ellenfelének. Úgy látszik, az Ati vérszemet kapott és totális támadást indított minden szegmensben, levegőt se hagy szegény ződeknek -
#17927 Az intel féle cumonál majd kiderül mire képes a cucc bár én nemtudom annak a paramétereit.
De ha itt más programozásról beszélnek akkor a mostani gameket hogy fogja vinni az az intel féle cucc? -
#17926 Sztem' jól hangzik. -
#17925 ez azért még jó pár év, ha így lesz egyáltalán :) -
#17924 nem melegszik nagyon? vagy valami? -
#17923 szedd le a pályát újra fps bananarol -
#17922 Elolvasta mindenki a cikket? Tanulságos, erre lehet készülni...
"Kilenc évvel ezelőtt Sweeney 2006-2007 körülrre jósolta, hogy a CPU annyira gyorssá és erőssé válik, hogy a 3D gyorsítás csak alig észrevehető előnyöket nyújt majd a renderelésnél az emberi érzékelés határain belül, ezért a dedikált 3D-chipek gyártása szilíciumpazarlás lesz mindössze. Akkori állítása szerint a grafikai megoldások visszatérnek majd a szoftveres renderelés irányába..."
"...a fix funkciós GPU-k eltűnése egyben a grafikus API-k halálos ítélete is, így elméletben elbúcsúzhatunk a DirectX-től és az OpenGL-től is. "A játékmotorokat programozók mindössze egy C-fordítóval, egy üres szövegszerkesztővel és fojtogató mennyiségű lehetőséggel néznek majd szembe, miközben ráveszik az új generációs általános célú hardvereket, hogy pixeleket helyezzenek a képernyőre."
"Tim Sweeney szerint a következő generációkban a játékfejlesztők száz százalékban valós programnyelveket használnak majd a renderelés kódolására, mint a C++ vagy a CUDA, és nem olyan kötött API-kat, mint a DirectX vagy az OpenGL. Ennek eredményeképp teljesen mindegy lesz, hogy Intel, NVIDIA vagy ATI hardveren fut-e a kód, az számít mindössze, hogy elégséges teljesítményű hardver legyen alatta."
(...) "Ehelyett egyszerű, könnyű programozási modellekre van szükség, melyek skálázhatóak a több szálon és több processzormagon történő futtatáshoz."
Érdekes korszaknak nézünk elébe barátaim. :) Hamarosan vége a villamosáram-zabáló videokártyák korának, a Crossfire-nek és SLI-nek pedig főképp. Igazi programozással valódi programnyelvben, tetszőleges számú processzormagra írt játékok kora fog bekövetkezni. Akarjuk, vagy sem... -
BIZ0906 #17921 Microsoft .NET Framework 2.0 vagy/és 3.0 de én a 2-őt mindíg felrakom újrahúzás után aztán a Catalystot és mindíg működik. -
#17920 Hajrá. Végső esetben a "fogyasztóvédelem" varázsszóra megenyhülnek.. :) -
#17919 már megvolt az is úgy hogy azért is.. csak attól félek hogy ha vissza viszem nem cserélik azonnal mert eltelt a 3. nap is.. de nem baj kereskedelemben dolgozom majd verem a pultot az minidg bevállik :) -
#17918 Ühhüm.. Pucold le az aktuál Catalystot (drivercleaner), és tedd fel a gyári cd-n lévő drivert. Ha ugyanezek történnek akkor valószínű a kártyával van geb@sz. -
#17917 Királyság. -
#17916 Xp n fent volt. Vista nem kért ilyet.. -
#17915 Feltetted az XP-re a .Net Frameworkot (min. 2.0)? -
#17914 Op rendszer mind2 legális egy Xp meg egy Vista de mind2 ugyan azt produkálja. tuningolva nincs alig 5 napos. szal szűz gyári beállításokkal nem működik, vagyis működik, de egy játék sem indul el.. vagyis elindul de rögtön ki is vág, villog egy párat a monitor mintha tesztelné a vid kártyát és kidob, és mindkét op rendszer a vidkártyára panaszkodik, és ami a legfurcsább, hogy az általuk úgy reklámozott world of warcraft is ezt csinálja.. szal valószinüleg vissza viszem de a legbosszantóbb hogy eltelt a bizonyos 3 nap úgy hogy nemtom mi fog fogadni a boltban :( -
#17913 Nah, nehogymár elvérezzenek mert drágán fogjuk venni a jó kis atikat... Persze ezeket a pofonokat teljesen megérdemlik, kicsit helyreáll az ego. -
#17912 http://www.ipon.hu/hir/nvidia_360_munkatarstol_sajnos_meg_kell_valnunk/3972 -
#17911 Na ez már sokkal jobb. -
#17910 Hello. Többféle dolog lehet a probléma forrása: op.rendszer (vírusos, tört, stb), tuning esetén nem stabil beállítások, hardverprobléma, stb. -
#17909 Igen, memó-hiba több mint valószínű... -
tonyo9 #17908 3DMark 2006 -
#17907 elfelejtettem hozzátenni hogy már végiglapoztam az összes catalyst ot már felcsvaratam a hűtést is meg levettem az órajelet de így se.. :( -
#17906 Sziasztok!
kétségbe vagyok esve. Vettem egy Sapphire HD4870 est és nemtok játszani semmivel.. GRID et elindigtom XP alatt állandóan megakad és jelentés akar küldeni atinak, és megy tovább.. Vista alatt meg egyenesen kivág hogy nem megy, és felugrik egy ablak hogy atimag nem válaszolt de helyre állt.. és kivétel nélkül minden játékkal ezt csinálja, van valami tippetek?!
Kösz -
#17905 Viszlát GPU! -
#17904 http://logout.hu/iras/hd4670_gyorsteszt.html -
#17903 Mert te most mit csinálsz ha nem generálod?
Ne itt bomoljál plz.
Mennyé gumiba. -
#17902 nem generál ő semmit... tényleg elszalad veled a ló sokszor... -
#17901 Saját magad ellen generálod a flémet ember, vedd már észre... -
#17900 Solo agya megint elborult...
Az NV topikot bomlaszd plz... -
#17899 Színvonal, igen, iparkodnod kéne hogy elérd az ide írok színvonalát. Nem a kép miatt töröltem, hanem a mellé zúdított obszcén rizsa miatt. Legközelebb moderátor fogja olvasni. -
#17898 tenkjú -
#17897 pucold le teljesen (uninstall, restart, majd kézileg töröld a C:\Program Files\Ati technolgies könyvtárat), és ha ez megvan csak akkor tedd fel újból a CCC-t.
solo: mondom, ez a pálya hibája. egyik gyári pályán sincs ez így. nem kártya, és nem is driverhiba. a pálya készítőinek kellene frissíteniük.