90029
  • duracellmumus
    teljesen nem értettem, talán azt javaslod a cf-et hogy hagyam a fa*ba??
  • Solten
    Jó majd a kedvedért nem tesztel semmilyen hardveroldal...
  • duracellmumus
    Valaki írja meg hogy melyik jogtiszta Vistát kell megvenni hogy menyen má normálissan az a kib*szot CF?????
  • kemencebalázs
    Te is vedd be, tudom szeretünk tisztelünk, de ilyen baromságokat nem szabad irni ha te nem tapasztaltad
  • Solten
    Légy is meg több tonna szúnyog.
  • kemencebalázs
    Vered magad itt a sok kamu tesztel, neked van 4*** vagy GTX2** vga-d akkor meg minek a sok kamu pöccsre való teszt, amúgy a légy már elrepűlt a fejed elött az idén nyáron???
  • duracellmumus
    Esküszöm veszek egy jogtiszta vistát, de ha nem lessz minden fasza akkor felrakok valami linuxot azt pattogtatok színes labdákat pálcákon 1000000fps-el és ha megunom tele*arom a gépházat
  • Digitman
    Köszi a grafikont, ezt még nem láttam. Azért vagyok bizonytalan, mert több fórumon olvastam, hogy 90-100 fokig is felmegy a hőfok. Sőt jó pár emberkének a 2. vagy 3. kártya cseréje volt rövid időn belül. Persze arról nem szólt a fáma, hogy ezeket a karikat húzták-e vagy sem.
  • Hecker007
    nem a warezhuszársággal lenne baj, hanem azzal hogy próbálnak mahinálgatni szerintem a winfosba és mégjobban elbaxák, (nekem jogtiszta vista van fent) többi gépen csak azért van winter mert utálok telepítgetni és amit a családban leginkább használnak abba bele van integrálva
  • BIZ0906
    inditopultbol vedd ki azt kész ez a Windows Defender
  • Solten
    Nem melegszik jobban mint a GTX 260 szvsz...

• duracellmumus
    nekem meg a vincsit kergeti a winfos nevű vírus...
  • w77d
    MSASCui.exe pörgeti a procit 60%-on.....

nem tudom lelőni feladatkezelőben mert nem reagál...
  • Solten
    Blade van ezen a gépen amiről irkálok (nem saját), és szerintem egy sz@r... Gyorsasággal nincs gond, van egy-két homokszem a gépezetben: kodekeket fel se ismeri, stb. Szóval isten mentsen a buhera oprendszerektől.
  • duracellmumus
    mármint két karival szar, egyel nem! crossfire tőrténet...
  • w77d
    én is vírusra gyanakszom.... valami win indulástól pörgeti a procit mint az állat, de nem tudom mi...
  • duracellmumus
    Ha szar egy Vista akkor egy karival is szarnak kell lennie, nem?
  • BIZ0906
    Program telepitések fel le vírus sokminden lehet az a gáz :S
  • zolee145
    Elfáradt.:)

Amúgy ha jól emlékszem pár napja volt itt pár hsz ami pont erről szólt, hogy egy ideig bírja a cucc a tuningot, aztán lehet hogy csak a gyári órajeleket hozza majd, vagy azt sem.
    Persze ezer dolog lehet ezen kívül, nem értek ennyire (semennyire)hozzá, csak beugrott, hogy pont erről volt szó.
    Sőt, talán pont Te kérdezted, hogy mennyi ideig bírja a proci, hogy magasabb órajelen használod.:)
  • rumkola
    Ja, hogy most már állandóan? Talán valamilyen szűrő maxon van a driverben (AA), esetleg valamilyen tuningprogi bekavar (rivatuner, ATT).
  • rumkola
    túlhúzás, túlmelegedés
  • mikiking
    restartot probaltad ?
  • w77d
    gyerekek az mitől lehet, hogy hirtelen egyik pillanatról a másikra belassult a gépem?? minden játékban gyakorlatilag a felére csökkent az fps és megjelentek döcögések is...
  • rumkola
    A teljesen hibamentessel vitatkoznék, ugyanis a sima buherálatlan winben is több ezer ISMERT, de még nem javított hiba van...
    Inkább mondjuk azt, hogy neked megfelel és nem futottál eddig bele semmilyen hibába.

Ja, még annyi, hogy az ilyen buherawindowssal visszahozott (hibásnak vélt) gépek 99%-ának tulaja 20 év alatti warezhuszár.

• Hecker007
    a winter és a blade, teljesen hibamentes nem egy ember szerint, és szerintem is nagyon jó, másik két gépen is az van itthon és semmi baj velük, 1 évbe egyszer újrarakom hogyha nagyon kell de amúgy semmi baj egyikkel se, nem értem mit problémáznak vele sokan...
    amúgy én a vistát tudom ajánlani én saját gépen azt használom, az idegesítő f@$!ságokat ki kell kapcsolni belőle és akkor teljesen használható és gyors rendszer kap az ember
  • grebber
    40nm-es radeonok és Gefroce-on jönnek 2009 Q2-ben!
  • rumkola
    A szervízben 10 gépből 6-ot ilyen buziwindows miatt kell átnéznünk, normális SP2 telepítés után "furcsamód" megszűnnek az idióta hülyegyerek által elmesélt anomáliák. Miközben a hibát mondja, nagy büszkén újságolja, hogy neki Enchanced, Blade, Winter meg miafaszom edition van a gépén...
    Amikor egy normál win telepítés után megmutatjuk, hogy semmi hiba a gépével, akkor csak nyöszörgés meg hümmögés hagyja el a kis száját.

Nem tudom neked milyen tapasztalataid vannak ilyen szinten.
  • mikiking
    mi lesz még mellé ?
  • Pokerface86
    Ha holnap meglesz a 4870-es kártyám akkor szerintetek érdemes feltennia a Vistát?
  • steweee
    ismét egy okos hozzáértő hozzászólást láthattunk....
  • mikiking
    meik kártyával hasonlitja amugy ?
  • mikiking
    na ennyi...viszaküldtem a kártyát . egy honapig kb nem lesz kártya :S csak az alaplapi
  • Solten
    Nem is tudom manapság az ultra-t hova tenni... Egy ősrégi kártya. Nézd meg: banner, teljesítmény gombocska.
  • Pokerface86
    Ennyire jó ez a kártya?
    Mert nekem úgy ajánlottták! Jobb mint a 8800 ulrta?
  • Solten
    Hát ez fantasztikus.
  • Solten
    Csá. Odavagyunk érte.
  • Digitman
    Egy kis segítségre lenne szükségem srácok. Rendszeresen olvasgatom a topikot, de sajnos mostanában még aludni sem nagyon van időm a meló miatt, így elnézést, ha már volt róla szó. Kb. 1 hónapon belül szeretném a videókártyám lecserélni. Két kari közül nem tudok választani. Ati HD4870 és Nvidia GTX260. Igazából az ATI felé hajlok, csak azt hallottam, hogy eléggé melegszik. Akinek HD4870-es kártyája van, mi a tapasztalata?
    Kicsit olvasgattam a neten, de nem találtam egyértelmű választ.
    Előre is köszi a válaszokat.
  • [HUN]FaTaL
    Na igen, aki kókányolt OS-t használ az megérdemli.
  • grebber
    Hehe 8800GT-men is ilyesmi szerű hűtés van.

• Pokerface86
    Császtok!!

Sapphire Radeon HD4870 512MB 256bit DDR5 PCI-E -- Ezt a kártyát veszem meg holnap!

Mia véleményetek erről a kariról?