AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de szerintem azok a lapok csak SLI-t tudnak (nvidia)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Remélem hamarosan lesz teszt is róla.
Egy olyan tesztnek különösen örülnék ahol egy Gemini 3-as és a Sapphire 2GPU-s 2600XT-je küzd egymással!
Next PC upgrade: 2022
jók lesznek szerinted a 2gpu-s kártyák cf-be kötve(vagyis 4x teljesítmény vár6ó -e?)
a 2db Voodoo2 hõz nem kellett driver mert a 1ik kártya egyik sor a másik kártya a másik sort számolta ki
pl 2db 6600gt sli a régi driverrel az új játékokba semmivel nem volt gyorsabb csak az ujakkal
itt is szoftware kell majd rendesen töltögetni vagy megjelenik az uj játék és 1bõl használja a 2gpu-t? ()érted mire gondolok?)
egy keresel fordulnak hozzatok. 2 hete vettem egy vadonat uj ATI Sapphire HD 2900 XT 512MB VIVO graf kartyat. A 3D mukodik, de a VIVOval gondok vannak. En 1998-to hasznalok ATI kartyakat Xpert128 VIVO, Rage Pro VIVO, Radeon 9000 Pro VIVO, Radeon X800 VIVO, es most Radeon HD 2900 XT VIVO. De ekkorat meg sohasem csalottam az ATIba, talan az AMD az oka, mert az eredeti ATI nagyon megbizhato volt. 10 eve hasznalom az ATI kartyakon az ATI Multimedia Centert (tovabb csak ATI MMC) video bejatszasra (capturing) real time MPEG1/2 formatumba. De most a HD2900XT-t nagyon elhanyagoltak ezen a teren. Mar egy hete levelezek az ATI/AMDvel, de nagyon flegman alnak a dologhoz. Egyszeruen apszolut befejeztek a All-In-Wonder fejleszteset, mar tobb nem lesz (az 1000 seria volt az utolso), es ezzel a ATI MMC-t is befejeztek. Egyszeruen elkuldenek a fenebe, es azt javasoljak hogy mas SW-t hasznaljak, de azt nemhajlandok elarulni hogy milyet. Sajnos mar egy hete kerek a neten hasonlot mint a ATI MMC, de nemtalalok. Az utolso ATI MMC a 9.16 verzio, de az nemismeri a HD2900XT kartyat es nemlehet beinstalalni. Megvettem a draga kartyat, azzal a bizalommal hogy olyan jo lesz mint az edig oszes tobbi, de nagyot csalottam. Persze a HW rendbe van, rajta a Theater200, es VIVO, es mindent tud amit a regi, csak nincs hozza normalis driver ami problema nelkul hasznalja a VIVOt, es szoftware mar apszolut nincs hozza. Itt a draga cucc, mindent tud, de nemlehet hasznalni. Konyorgok, valaki, mar segitsen ebbe a dologba. Megegyszer emlitem hogy a regebbi katyakkal nincs semmi gond agesz a X1000 seriaig. Most ez az elso (HD2900XT) amivel problema van, mert nem elegge tamogatott softwerilag. Ugyhogy mindenkinek elhiszem akinek regebbi verzio van hogy nincs vele problema, de megoldas konkrettan a HD2900XT VIVO-hoz kell. Probaltam rengetek capture programot, de mind sikertelenul (ATV2000, Blaze Media Pro, Icy-TV, VirtualVCR, WinFast PVR) Egyedul a VirtualDub mukodik, de csak uncompressed AVI-ba. Az nemtud MPEG1/2-t. Konyorgok segitsen mar valaki. Mar az egesz hetem rament hogy mindem napot hetfotol ezzel csesztem el.
Koszonom.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Amire te gondolsz az szerintem digitális kimenet ami már támogatja a HDMI szabványt.
Egyébként akkor passz mi a gond... Így látatlanba.
(még 1 tipp: tedd vissza a régi kártyádat és nézd meg mi az újság akkor)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Kisebb Hz-n, 60-on jobb! 70Hz-n mar nagyon rossz, 75Hz-n talan meg annal is.
Hulye kerdes, de mivel csak ilyen HDMI vagy milyen kimenet van, nem lehet, hogy azt hiszi a monitoromra, hogy TV? Hogy lehet a TV-t letiltani???
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
mondjuk aki 100k+ért megvesz egy új vga-t az talán meg is éredemli valahol...
😄DDDD
A Gamespot 16xAF nélkül tesztelt, míg a Firingsquad 16xAF-fel. Illetve az AMD-nek nem megfeleõ még a D3D10 meghajtója.
Ez a válasz a két eltérõ eredményre.<#worship>#worship>
Jelenleg csak a 60Hz es a 70Hz a valaszthato, de mindkettonel nagyon vacak a kep, alig olvashatoan szetcsuszott.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Vadiuj Sapphire HD 2600XT kartyamat telepitettem most, Catalyst 7.8 driverrel, es a kepem kicsit homalyos, szetcsuszott!
Mi lehet a baj, mit kezdjek ezzel???
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
mert én ekkora felbontáson biztos fogok játszani 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!