AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs ez vicc volt csak nem bírtam kihagyni!!!!
Komolyra fordítva:
pont elég lehet a 400-as Chieftec 2magos proci+2900xt-hez
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
x1900GT után nem sokkal jött a X1950 Pro
tehát addig is legyen valamiféle +bevétele az atinak
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
30ezer pénz volt ....
Eddig MOHA nagyon szépen megy... Bioshock viszont fagy, de valami nagyobb bibi lehet mert sokan panaszkodnak.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Forrás: Prohadver
Next PC upgrade: 2022
az új ati driverek már nagyon jól vannak optimalizálva:-)
abba 500mhz-s ati kártya van és olyanfajta mint az x1900-as
hdready samsung lcd 66cm-es tv-re kötötte rá
Áruld már el, hogy az API-nak mi köze van a sebességhez? Ezt annyiszor halottam már, de egyszerûen nem tudom hova rakni.
Komolyan mondom az interneten olyan urban legendek születnek, hogy az hihetetlen.<#taps>#taps>
Kéremszépen, arra nem gondolt még senki, hogy a Doom3 motor felépítése és rutinjai jobban fekszenek az nVidia kártyáinak, mert ez egy kézenfekvõ magyarázat. Ez olyan dolog, hogy az Unreal Engine 3 jobban tetszik a Radeonoknak.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
így az éri meg
hasonló a teljesítményük összeségében
2600pro ddr2 ramokkal 256MB 18900ft brutto
ennyit már megér nem
?
nektek is vagy
lehet teljes winreinstall lesz
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
A kettõ közül azt válaszd, amin a neked tetszõ játékok jobban futnak. Mondhatnám, hogy ez vagy az a jobb, de nem lenne igaz. Source motorhoz vagy UE3 motorhoz szerintem a HD2600XT a jobb, OpenGL-hez, meg pár "bejáratott" játékhoz a 8600GT a jobb választás. DX10-ben meg egyik sem túl gyors.
HD 2600XT(DDR4) vagy 8600GT?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Egyébként lehet csak az öszvér laponál szokásos kompatibilitási próbléma, ami PCIe kártyák többségét érintik. Nem minden bírja gond nélkül a 4x-es PCIe-t.
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
Az ilyen dolgokkal soha nem foglalkoztam, én csak egy alap felhasználo vagyok, "mennyen oszt jouvan" szinten majdnem, de szeretem kiprobálgatni a dolgokat, de hasznomat nemnagyon látom...Mindegy!
Kiprobáltam a virtualdub progit, egy a gépen lévö videoval probáltatm ki, a hang nemvolt elcsuszva egy kicsit sem, 2-3x is ujrainditottam a progit, nemfagyott le, minden jo volt!
Beállitásoknál is babráltam, semmi bajom nemvolt!
Ha valami még érdekel, hogy mit probáljak még ki, akkor irj privátot ok?!
Amugy a XP SP2 rendben van (remelem 32bit), akkor mehet egyeneset a link amit beirtam, nekem is az van. De kell neki a NET framework 2 is. De annak mar benne kellene lenni, mert nelkule neminstalalhato az alap driver a series2000-hoz. Hogy benne-e van azt latod a add-remove programs-ba.
Akkor is erdekelne a capture dolog, mert tudom hogy az oszes regebbi ATIval semmi problemak nemvoltak. Most 2900XT van (lenyeg a 2000 series) es azzal elso eset hogy problema van a captureval. Erdekelne hogy a 2600XT hogy viselkedik. A tiednek van VIVO video bemenet? Ha igen akkor probald ki legyszi.
Ha fogod probalni a video capturet akkor probald ki VirtualDub-bal (www.virtualdub.org) (virtualdub.sourceforge.net) (http://ovh.dl.sourceforge.net/sourceforge/virtualdub/VirtualDub-1.6.19.zip) nagyon egyszeru kis progi 1MB az egesz. 7 eve hasznalom es soha semmi problema nemvolt vele, es mindem kartyaval mukodott vago kartyakkal es grafikus kartyakal is. Ha eloszor inditom akkor megy, de ha becsuktam es ujra inditom vagy alitgatni akarom a felbontast akkor mindig lefagy az egesz windows es reset kell. A masik fontos dolog hogy akarmilyen formatumba capturezok, mindig kesik a hang 1-2 masodpercet az nagyon kellemetlen. A synchronizacios bealitasokkal mar 3-4 napja experimentalok de semmi se segit. Esetleg ha ismersz jobb progit akkor ird meg. Varom a valaszt. Koszi.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Xp sp2 van a gépen, köszi az ötletet!
A video capture-t megnézem délután szintén, de nekem csak 2600xt-m van, ha ez számit...
Nemtom milyen winozod van de ez a link a Windows XP Professional/Home Edition 32 bitre van!!! Ha mas a windozod akkor keress drivert a www.atitech.ca lapon "ATI HDMI Audio Driver"
Install utan bele eroszakolja magat mint MAIN audio. Azt a control panel / Sound and audio devices-be alicst visza a creativera es kesz. Nekem is igy van es OK. De kell a windowsba a SP2 es a .NET framework 2, az remelem benne van.
Es most en kerdenek valamit toled. Lejjeb a #807 Tika alatt irok a video capture problemamrol. Nemtudnal hozza szolni? Vagy ha nemprobaltad akkor kiprobalhatnad, erdekelne, mert nekem is HD2900XT van, minden jo, de a video captureval problemam van.
Akadt egy problémám a VGA vásárlása óta, pontosabban az, hogy mivel hangkártya is egyben, és a gépemben is figyel 1 creative motyo+ az alaplapi hang (ez persze kikapcsolt állapotban van)...
Eddig nemérdekelt, hogy minden indulásnál kijön a kisablak az oránál, hogy PCI-device...aztán a varázslo akar segiteni, de azt bezártam mindig, de most bejok lettek a skype-nál, msn-nél ha beszélni akarok valakivel, pl az elöbb kék halál volt! 😊
de aztán megint jo volt, utána beraktam a cd-t amit kaptam a VGA-hoz, a varázslo nemtalált semmit a PCI-device-hez...
Valaki tud nekem segiteni, hogy mit csináljak VGA-n lévö hanggal (feltételezem ez a baj, mert ezelött soha nemjött ki a "varázslo")!
Kártyám hd2600xt 512..iceq
Kösz a segitséget!
koszi szepen a valaszt, az egyetlen ember vagy aki tudott segiteni, legalabb reszben. A PowerDirector fent van, mar kiprobaltam. MPEG1/2-re talan ez az egyetlen progi ami mukodig, es lehet vele real time MPEG1/2 capturing, es az MPEGnel mukodik a custom is. Viszont az AVI (foleg a MJPEG) formatumokat nem lehet customra alitani, csak 3 preset van benne, azok viszont nemsokat ernek. Hiaba alitok magam codecot es felbontast, nemszol semit csak egyszeruen ignoralja, es csak a sajat presetjeit hasznalja. Viszon az AVIkra, foleg a MJPEGre szuper lenne a VirtualDub, amit a regi ISA vago kartyamal szoktam hasznalni, de most az uj PCbe az ATI WDMel mindig befagy az egesz Windows es ha neha sikerul vale capturezni akkor viszont kb.1-2 masodpercet kesik a hang, mar ezzel kinlodok 2-3 napja es minden settinget kiprobaltam de semmi se segit. Mar ki vegyok belole keszulve. A jo regi ATI MMCvel nemvoltak ilyen gondok, azt elinditottam es ment, beleertve a custom preseteket is. Pedig a VirtualDub legujabb verziojat hasznalom (1.6.9 es 1.7.3) a hangkartya pedig SoundBlaster X-Fi. Erdekes hogy a PowerDirectorba sinkronba megy a hang-video mindenbe (MPEG es AVIba is), ha customra alithato lenne az AVI akkor a PowerDirector jo lenne mindenre, de egyenlore csak MPEG1/2re tudom megbizhatoan hasznalni. Ha meg esetleg lenne valami tipped vagy segitseged az audio kesessel kapcsolatban, hallas lennek. koszi.