90029
  • BiG G
    csatlakozom. én lassan három éve, a megjelenése óta használom az xp simplicity-t. ez egy kibővített verzió, ún. postinstall-al telepít sok fontos hibajavítást és pár nélkülözhetetlen programot, vannak benne teljesítmény- és látványjavító tweakek, és még sorolhatnám az előnyeit, a lényeg hogy egy nagyon patentul összerakott rendszer. akit részletesen érdekel, az itt olvashat róla.

lényeg az egészben, hogy értő használattal nem okoz egy dekával sem több galibát, mint bármelyik másik oprendszer. amiért rumkola esetleg több olyan hibás géppel találkozhatott, amin spéci windows van - nos annak az oka az lehet, hogy a gépek azoknál halnak le akik próbálkoznak vele, tesztelik a határait, és nyílván ez nem csak a hardverre, hanem a szoftverre is vonatkozik. ismételten hangsúlyozom, ha valaki ért hozzá, és tudja mit csinál akkor nem tud kárt okozni semmilyen speckó verzióval, sőt meglátja az előnyeit.

a simplicity-nél már pl vannak újabb verziók, az egyikbe bele is volt implementálva mindenféle visztás dolog (100%-ig megegyező skin, sidebar, töltő és loginképernyők stb), így megkapta annak összes csicsáját, de megőrizte közben az évek alatt kiállt xp stabilitását és megbízhatóságát. nem érdemes szerintem elhamarkodott döntésekkel leírni ezeket a verziókat, mert korrekt iparosmunkák, és sokszor félnapos telepítésektől plusz a velejáró ghost-mentéstől szabadít meg azzal, hogy eleve a majdnem tökéletes rendszert telepíti a gépre.
  • steweee
    kb onnan hogy 31 éves vagyok és 23 éve van számítógépem. a winter edition régóta van nálam használatban, eddig kifogástalanul, úgy 2-3 évre saccolom. igaz eddig egy kivétellel geforce kártyáim voltak ami egy 9600 pro volt ha jól emléxem, meg most ez.

nem kellene ilyenekkel kötni az ebet a karóhoz. de amúgy hozzátenném, hogy ELKÉPZELHETŐ hogy igazad van, mert a 2600xt egy kicsit érzékeny kártya. TALÁN ez is okozhatja a problémát. viszont ezt te alátámasztani nem tudod, és az égvilágon semmi nem indokolná hogy így legyen...
  • Solten
    Nem mert a zöldhályog egyesület szerint az kamu, fake, photoshop stb...
  • Quki
    ej látom solten bá' nagy takarítást végzett :DD
  • Quki
    küldök mingyá' én olyan videót, amin a faszi a gefoschán sütögeti a tojást XDDD
  • MaSzKa
    nem az én cuccom!
    amúgy összes lesz építve normálisan ha minden megjön
  • Solten
    Gefosch für lamas.
  • BiG G
    és mennyire igaz
  • solo
    óóóó..Dege.ibutavagy...
  • Solten
    Gefoscht nem veszünk. Még a passzív 4850 is jobb
  • solo
    Erre a válasz:
    Nem az utcát fűtjük: D ergo: szarjá egy nagyot a karira és dobd el jó messzire.És vegyé dual slotost:O Vagy Geforce-ot^^
  • Solten
  • solo
    Semmi baja a szememnek ember!
    Minden más amúgy jó, csak azok a gombok meg a smiley-ik nem-.-"
  • BiG G
    kb :D bár Maszka jól csinálta, ház nélkül, dobozra építette. rányit két ablakot, kap egy kis huzatot a szoba, és meg van oldva a probléma :D
  • Solten
    Menj el szemészetre, hátha user error
  • Solten
    Az igaz passzív, kicsit durva a 4850-ből CM690-be merném betenni 8 ventivel.
  • solo
  • solo
    Bakker....Utállom ezt a szar kártyát..
    MOst veszem észre mi idegesÍt engem ennyire.
    Tiszta homályos az SG-n az összes smiley, és a szmájlik,makrók,mehet stb gomb ...-.-"
    Most nemtudom, hogy ez a kari vagy a böngésző hibája..
    Mitöröltem minden ideiglenes filet, de nemtölti le újra a smiley-kat és a gombokat...
  • Solten
    "nemtljesen ugyan az, de ami kilóg a kariból hátul az igen.."

OMGPLZ
  • BiG G
    a kettő lényegében egy és ugyanaz, a silenpipe III talán kisebb kiszerelésben, kisebb bordával, kevesebb hőcsővel adta ugyanezt, de lényegében változatlan a konstrukció. és a lényeg, hogy kell rá venti, különben megsül a kártya.
  • Solten
    Az meg teljesen megint más, nézd meg jobban
  • solo
    nemtljesen ugyan az, de ami kilóg a kariból hátul az igen..
    Netudom hogy gondolták ezt..
  • BiG G
    el tudom képzelni mennyi megmaradt nekik raktáron, kidobni megy csak nem akarták őket :D de a vicc, hogy még azt a 7600GT-t sem tudta értelmesen hűteni... szép hőcsövek, meg sok lamella, de ha nem raksz rá ventit akkor rögtön vége van minden jónak amint átforrósodik a borda, onnantól fagyások meg képhibák stb. őszintén csodálom, hogy ezt rámerték tenni a 4850-re.
  • Solten
    Nem nyert. Teljesen más. A cooler rajta a 9600GT-ről ismert Multi-Core. A GTS-é meg Silent-pipe III.
  • solo
    ÚjrahasznosÍtás powa giga-ATi módra: DDD
  • BiG G
    sőt, van nekem még itthon egy 7600GT-m is hajszálra megegyező passzív hűtéssel, csak nincs ráírva ez a multicore hülyeség, de amúgy ez az egyben ugyanez :)
  • solo
    LÁL! 8600GTs ről visszamaradt passzÍv cooler...
  • Solten
    Látom még mindig nem sikerült egy értelmes fotoapparatot beszerezned...
  • BiG G
    passzív 4850? az merész...
  • Solten
    Egyetértek. Maszek:
  • MaSzKa
    http://prohardver.hu/hir/keszuloben_a_mobility_radeon_4000_csalad.html
  • mrzoltan
    Maszat meg kell hogy dicsérjelek,ügyesen linkelted a képt.
  • MaSzKa
    http://www.giga-byte.hu/products/vga/specs/gv-r485mc-1gh.html

nah itt vannak a képek a Gigabyte HD4850 1GB GDDR3 Multi-Core Passzívról
    ráraktunk 1 12cm-es ventit a hőfok 90 fok-ról 35fokra egyből lesett IDLE-be játékokba is 110fok feletti értékek helyett szolid 40fok van

de így lőttek a passzív üzemmódnak
    és amint nekiállsz játszani ha van venti ha nincs akkor is rohadtul nekiáll sípolni, sercegni mintha tojás sülne olyan hangja van

625Mhz/960 Mhz-n megy
    itt a gigabyte butított a referencia adatokokhoz képest
    pedig Samsung 1ns ramok vannak rajta

• Solten
    Hőfokról volt szó nem a zajról.
  • Solten
    Jó kérdés.
  • MaSzKa
    ez úgy valamit ez a táblázat ha zajt is mérnek mellé
  • [HUN]FaTaL
    Te fogyi vagy:D A CF sokkal jobb mint az SLI
  • MaSzKa
    szinte 1 az 1 ben Sapphire Dual
    Slot :D fazsa

venti világít legalább?
  • duracellmumus
    igy már ok!
  • kemencebalázs
    nalunk scociában is sokan szivnak vele nagyon szar sok jaték nem támogatja..bocsánat